Μετανάστευση στην Ελβετία

kseniaks

Νεοφερμένος

Η kseniaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
καλησπέρα,
υπάρχει κάποιος που ξέρει τι χρειάζεται στην ελβετια για να νοικιάσεις σπίτι; και γενικά τι χαρτιά χρειάζονται για να μετακομίσεις στην Ζυρίχη συγκεκριμένα. ήμαστε ζευγάρι και σκεφτόμαστε μες στην χρονιά να μεταναστευσουμε εκεί έπειτα από ταξίδι που καναμε εκεί για να δούμε πως κυλάνε τα πράγματα
 

Leo komm

Νεοφερμένος

Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
Έχεις σχέδιο, έχεις δουλειά, έχεις προσβάσεις και άκρες, έχεις πολύ χρήμα διαθέσιμο, ξέρεις τις γλώσσες ή νομίζεις ότι θα πας βόλτα διαρκείας;
Ζυριχη δεν κάθονται ούτε οι ίδιοι οι Ελβετοί, παρά πολύς κόσμος κάθονται στα προάστια ή στα γύρω χωριά (ελβετικά ή αυστριακά-γερμανικά) και πηγαινοέρχονται κάθε μέρα ή με το αυτοκίνητο ή κυρίως με τα τρενα.
Αν σκέφτεστε την ‘περιπέτεια‘ δείτε για αρχή την λύση χωρών της ΕΕ πχ Βουλγαριας - Ρουμανίας.
Αν δεν εχετε εξασφαλισμένη δουλειά -και οι δυο σας- μην κάνεις όνειρα, ασχολεισου με πιο προσγειωμένα πράγματα όσο είναι καιρός.
 

Avocadomaster

Νεοφερμένος

Ο Avocadomaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Απο τι εχω ακουσει, χρειαζεται να εχεις πρωτα εργασια. Χωρις δεν ξερω αν και πως γινετε. Σαφως και λογω χρηματων θα ειναι δυσκολο. Ο ενοικιαστης σιγουρα θα ζητησει κατι που να επιβεβαιωνει εργασια εκει.
 

kseniaks

Νεοφερμένος

Η kseniaks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
έχουμε κάποιες άκρες και δουλειές καλά αμειβομενες εκεί απλά αυτό το θέμα με το σπίτι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί..έχει airbnb να το κλείσεις για κανένα 3μηνο; έχω ψάξει πολύ τι γίνεται στην Ελβετία και πως είναι η ζωη γενικά απλά ήθελα κ γνώμες από ανθρώπους που έχουν μεταναστευσει εκεί
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Αναφερσαι στην ελεβετια λες κ ειναι μια ενιαια χωρα,ελα ομως που τα καντονια ειναι τοσο διαφερετικα μεταξυ τους που αλλαζουν ριζικα τα δεδομενα.Για να βρειτε σπιτι υπαρχουν πολλες ομαδικες στο φβ για τη καθε πολη.Εαν πχ θελετε να μεινετε ζυριχη θα ψαξετε για συγκατοικηση στη ζυριχη.Προτεινω να κανετε αναζητηση τοσο στα ελληνικα πχ ελληνες στην ελβετια οσο κ σε αλλες γλωσσες πχ ιταλικ,ισπανικα,αγγλικα(εννοειται),ετσι αυξανετε κατα πολυ τις πιθανοτητες να βρειτε κατι που αξιζει.Με google traslate θα το κανετε κ μετα το φβ βγαζει μονο του τη δυνατοτητα της μεταφρασης του κειμενου.Ψαξτε κ σε σελιδες με ερασμιτες ελληνες οι οποιοι πανε για εξαμηνη διαμονη κ μπορει να σας κατσι κουτι.Δεν προτεινω να νοικιασετε αιρβνβ γιατι θα σας φυγουν απειρα χρηματα,εκτος κ αν δε θετε να συγκατοικησετε με αλλους καθολου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top