carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχχχ να θες να φας μελομακαρονα εδω στη ξενιτια και να μη μπορεις (τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να φτιάξω μελομακάρονα και μόνος )
Ον τοπικ ναου.... Μελομακαρονα φορ δε βιν... ειδικα τα επικαλυμμενα με σοκολατα γαλακτος
χαχα ποσο δικιο εχεις αναφορικα με το κλεψιμο!!!Ψηφίζω μελομακάρονα δαγκωτό! (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Αιτιολόγηση ψήφου:
Μελομακάρονα: Νόστιμα, ζουμερά, μαλακά και τραγανά συγχρόνως, σούπερ γευστικά, μυρίζουν τέλεια, έχουν αυτόνομη γεύση, σιροπιαστά, μπορεί να έχουν γέμιση δαμάσκηνο, δεν είναι απαραίτητο το πιάτο, χωράνε ολόκληρα στο στόμα, τρως πολλά χωρίς να βαραίνεις, όταν τα κλέβεις από το σαλόνι δεν αφήνεις ίχνη.
Κουραμπιέδες: Όχι τόσο νόστιμοι, κάπως σκληροί, θυμίζουν μπισκότα, χρειάζονται απαραίτητα πιάτο, κολλάνε στα ούλα, η μυρωδιά τους θυμίζει κουρείο, γεμίζεις παντού ζάχαρη και η μάνα φωνάζει, αν κλέψεις έναν αφήνεις ίχνη ζάχαρης, με δύο φουσκώνεις, σου κάνουν το μούσι σαν του Αη Βασίλη, αν βάλεις έναν ολόκληρο στο στόμα θα πνιγείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
ΘΑΝΑΤΟΣ στους κουραμπιέδες. Μου κάθονται στο λαιμό οι άθλιοι
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι είναι άσπρο και πετάει;
-Ένας ιπτάμενος κουραμπιές.
Δεν είναι η μαλακία που πέταξες;
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
απαιτώ να μπουν στο poll και οι δίπλες
Χαχαχαχα πολυ σωστοοοοος Μιας και το θεμα ειναι ομως μονομαχια λεω φυσικα μελομακαρονα *.* Αν και νταξ και με τους κουραμπιεδες δεν εχω προβλημα αλλα καμια σχεση.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
στην βορεια Ελλαδα δε γνωριζουμε τι ειναι οι διπλες... επομενως ακυρο το ποστ...
Πωω δεν ξερεις τι χανετε
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
καλες ειναι,αλλα οχι και τιποτα το φοβερο...
βεβαια εμενα δεν μου αρεσουν ουτε τα μελομακαρονα..οι διπλες μου αρεσουν πιο πολυ συγκριτικα
αυτες εννοουν τα παιδια..δεν μπορει να μην τις εχει δει σε ζαχαροπλαστειο
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλές γιορτεεεές!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
επίσης καλές γιορτές
καλές γιορτεεεές!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Κουραμπιέδες, έχω να φάω χρόνια, δε μ' αρέσουν καθόλου.
Μελοκάρονα έφτιαχνα μέχρι πέρυσι, φέτος δε θα φτιάξω, δεν έχω χρόνο.
Πρέπει να είχα ανεβάσει συνταγή στο ε-στεκι και φωτό.
Α ΝΑ ΤΟ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εκανε λεει; δεν τις γνωριζουμε; διπλες εχουν απαντες..μαλλον εσυ δεν τις γνωριζεις
καλες ειναι,αλλα οχι και τιποτα το φοβερο...
βεβαια εμενα δεν μου αρεσουν ουτε τα μελομακαρονα..οι διπλες μου αρεσουν πιο πολυ συγκριτικα
αυτες εννοουν τα παιδια..δεν μπορει να μην τις εχει δει σε ζαχαροπλαστειο
Ανθρωπε μου πηγαινε ρωτησε στον Εβρο αν φτιαχνουν διπλες και ελα πες μου μετα τι θα σου απαντησουν.
Σε εμας τυπικα χριστουγεννιατικα ειναι οι μπακλαβαδες και τα μελομακαρονα. Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να τις βρεις σε ζαχαροπλαστειο, απλα δε συνηθιζεται να τις φτιαχνουν νοικοκυρες της Β. Ελλαδος. Δεν εχω φαει ποτε μου, δε γνωριζω τι γευση εχουν, οπως και πολλοι φιλοι μου που δεν εχουν καν ακουστα τη λεξη "διπλα".
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
οποτε ηταν λιγο υπερβολη το "Στην βορεια ελλαδα"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- thecrazycretan
- P.Dam.
- Unboxholics
- Praxis
- Joji
- nearos
- Helen06
- george777
- giannhs2001
- spring day
- ggl
- Thmoysides
- eukleidhs1821
- oups
- Makisd
- johnsala
- charmander
- Nikoleta_Giann
- touloumpa
- allall1
- PanosBat
- tsiobieman
- Drglitterstar
- ένας τυχαίος
- Απροσάρμοστη
- phoni
- JoannaVas
- GeorgePap2003
- Appolon
- fmarulezkd
- Arvacon
- ΘανάσοςG4
- SoyN
- damn
- iminspain
- Maynard
- Steliosgkougkou
- Than003
- Specon
- jims
- constansn
- Ria99
- rafaela11
- Theodora03
- Lia 2006
- Mapas26
- Giii
- Panos_02
- SlimShady
- korlef
- το κοριτσι του μαη
- Ryuzaki
- Νομάρχης
- 1011
- Wonderkid
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Thundergirl
- DeWiN
- George_dr
- Dimitris2001
- Eri0611
- Εχέμυθη
- physicscrazy
- Citylights
- Euge.loukia
- A propos
- Nala
- Anna10
- pinkheart
- Georgekk
- Dimitris9
- Φωτεινη Τζα.
- Devid
- New member
- Stroka
- Memetchi
- Antonisbairac1
- Slytherin
- Frank_Math
- louminis
- harry akritas
- Alexandros36k
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fockos
- Dr.
- Αλκης Κ.
- Anxious
- efi25
- Αριάνα123
- No name
- JohnGreek
- Xristinaqui
- Ermioni89
- gwgw_5
- T C
- Ace of Spades
- J.Cameron
- eri548
- Idontknoww
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- roud
- Greg1900
- SweetGirl
- Μάρκος Βασίλης
- Φινεύς
- Dreamer_SW
- Στεφανος56
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.