Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μελομακάρονα φορ δε γουίιιιιιιιν
Φτιάχνω κιόλας και είναι πολύ γαμάτα :')
Γκούχου,γκούχου. Βλαααα, έλα να σχολιάσεις τα μελομακάρονα της Σοφίας .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Γουστάρεις φάση για ξύλο;Γκούχου,γκούχου. Βλαααα, έλα να σχολιάσεις τα μελομακάρονα της Σοφίας .
Ρε δεν θα ρθω Πάτρα τον Αύγουστο; Θα φας τα μελομακάρονα μου να δεις εσύ τι γαμάτα που είναι
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Γουστάρεις φάση για ξύλο;
Μην με προκαλείς σε ξύλο, θα χάσεις .
Ρε δεν θα ρθω Πάτρα τον Αύγουστο; Θα φας τα μελομακάρονα μου να δεις εσύ τι γαμάτα που είναι
Θέλω να ζήσω όμως, εντάξει; Θα δίνω και Πανελλήνιες η άτιμη .
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι τόσο ωραία που (για καλή μου τύχη) όταν θα φτάσω Θεσσαλονίκη θα έχουν τελειώσει όλα...Γκούχου,γκούχου. Βλαααα, έλα να σχολιάσεις τα μελομακάρονα της Σοφίας .
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Είναι τόσο ωραία που (για καλή μου τύχη) όταν θα φτάσω Θεσσαλονίκη θα έχουν τελειώσει όλα...
Επειδή ήξερα πόσο ανησυχούσες μήπως δεν τα προλάβεις, κανόνισα με την Σοφ να σε περιμένει μια νέα φουρνιά! Πες μου ευχαριστώ, εγώ ευθύνομαι για αυτό .
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έχω αυτοκτονήσει μέχρι τότεΕπειδή ήξερα πόσο ανησυχούσες μήπως δεν τα προλάβεις, κανόνισα με την Σοφ να σε περιμένει μια νέα φουρνιά! Πες μου ευχαριστώ, εγώ ευθύνομαι για αυτό .
Gate4
Επιφανές μέλος
Τσουκ δεν χάνω στο ξύλο, ρώτα τον Βλα Θα ζήσεις μωρή σαύρα αμάνΜην με προκαλείς σε ξύλο, θα χάσεις .
Θέλω να ζήσω όμως, εντάξει; Θα δίνω και Πανελλήνιες η άτιμη .
Αμ δεν στα 'πανε καλάΕίναι τόσο ωραία που (για καλή μου τύχη) όταν θα φτάσω Θεσσαλονίκη θα έχουν τελειώσει όλα...
Ναι καμάρι μου εσύΕπειδή ήξερα πόσο ανησυχούσες μήπως δεν τα προλάβεις, κανόνισα με την Σοφ να σε περιμένει μια νέα φουρνιά! Πες μου ευχαριστώ, εγώ ευθύνομαι για αυτό .
Είπαμε εγώ θα αποφασίσω πότε θα ψοφήσεις μη παίρνεις πρωτοβουλίεςΘα έχω αυτοκτονήσει μέχρι τότε
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ωραιος κουραμπιες ειναι ποιημα λεμε
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- AggelikiGr
- jYanniss
- Corfu kitty
- Unboxholics
- phleidhs
- Basilis0
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Giorgkalo
- BatGuin
- giannhs2001
- Nala
- panosT436
- Αντικειμενικός
- Reader
- Τρελας123
- bibliofagos
- thecrazycretan
- P.Dam.
- Praxis
- Joji
- Helen06
- george777
- spring day
- ggl
- Thmoysides
- eukleidhs1821
- oups
- Makisd
- johnsala
- Nikoleta_Giann
- touloumpa
- allall1
- PanosBat
- tsiobieman
- Drglitterstar
- ένας τυχαίος
- Απροσάρμοστη
- phoni
- JoannaVas
- GeorgePap2003
- Appolon
- fmarulezkd
- Arvacon
- ΘανάσοςG4
- SoyN
- damn
- iminspain
- Maynard
- Steliosgkougkou
- Than003
- Specon
- jims
- constansn
- Ria99
- rafaela11
- Theodora03
- Lia 2006
- Mapas26
- Giii
- Panos_02
- SlimShady
- korlef
- το κοριτσι του μαη
- Ryuzaki
- Νομάρχης
- 1011
- Wonderkid
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Thundergirl
- DeWiN
- George_dr
- Dimitris2001
- Eri0611
- Εχέμυθη
- physicscrazy
- Citylights
- Euge.loukia
- A propos
- Anna10
- pinkheart
- Georgekk
- Dimitris9
- Φωτεινη Τζα.
- Devid
- New member
- Stroka
- Memetchi
- Antonisbairac1
- Slytherin
- Frank_Math
- louminis
- harry akritas
- Alexandros36k
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fockos
- Dr.
- Αλκης Κ.
- Anxious
- efi25
- Αριάνα123
- No name
- JohnGreek
- Xristinaqui
- Ermioni89
- gwgw_5
- T C
- Ace of Spades
- J.Cameron
- eri548
- Idontknoww
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- roud
- Greg1900
- SweetGirl
- Μάρκος Βασίλης
- Φινεύς
- Dreamer_SW
- Στεφανος56
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.