ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βιβλίο με λεξιλόγιο στα αγγλικα;
Μιλάς για companion? Αν ναι, τι επίπεδο; Lower/adv/prof?
Προσωπικά, αν θες καλύτερα πιάσε και διάβασε ενα αγγλικό λογοτεχνικό βιβλίο. Θα μάθεις αρκετές νέες λέξεις. Και αν δε ξέρεις κάποιες, τις ψάχνεις. Οταν ψάχνεις μια λέξη να δεις τι σημαίνει, δύσκολα την ξεχνάς μετά. Στο companion περνάνε χιλιάδες λέξεις απο μπροστά σου και είναι πιο κουραστικό.
Αν θες όμως companion, δες αυτό που είναι αρκετά καλό και το κάνουν σε αρκετά φροντιστήρια. Το έχω κι εγώ, και είναι αρκετά ψαγμένο με ωραίες λέξεις.
Grivas Publications | On Course for the ECPE
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενδιαφέρομαι για κάποιο companion που είναι για επίπεδο advanced και proficiency.
Όσο για το βιβλίο, το κάνω ήδη.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Dimitra-k
Νεοφερμένος
Έχω πάρει το proficiency michigan πριν 2-3 χρόνια.
Μπορώ άνετα να κάνω συζήτηση στα αγγλικά, έχω άριστη γραμματική σύνταξη και εκθέσεις γράφω καλές αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερες αν έιχα πλουσιότερο λεξιλόγιο.
Τι μπορώ να κάνω για να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω σε αυτό; Να διαβάζω αγγλική λογοτεχνία; Να πάρω κάποιο συγκεκριμένο λεξιλογικό βιβλίο;
Θα ήθελα να σπουδάσω και δημοσιογραφία/αρθρογραφία στην Αγγλία οπότε για να φτιάξω ενα εντυπωσιακό portfolio φέτος χρειάζεται αρκετά καλό λεξιλόγιο.
Δώστε τα φώτα σας, ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Επίσης μπορείς να βλέπεις και ντοκιμαντέρ χωρίς υπότιτλους αν θες αποκλειστικά για το λεξιλόγιο, αλλιώς για εξάσκηση μπορείς απλώς να βλέπεις ταινίες και σειρές, ξέρωγω.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitra-k
Νεοφερμένος
Βρήκα στο internet ενα ωραίο λεξικό με πολλές έννοιες των λέξεων μέσα σε προτάσεις και ασκήσεις εξάσκησης.
Επίσης λέω να αγοράσω κανένα βιβλιαράκι στα αγγλικά να διαβάζω στον ελεύθερο χρονο μου. Έχετε καμιά πρόταση;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τέλειες όλες οι ιδέες σας, θα εφαρμοστούν, ευχαριστώ! (Αγγλόφωνο γκομενο λίγο δύσκολο )
Βρήκα στο internet ενα ωραίο λεξικό με πολλές έννοιες των λέξεων μέσα σε προτάσεις και ασκήσεις εξάσκησης.
Επίσης λέω να αγοράσω κανένα βιβλιαράκι στα αγγλικά να διαβάζω στον ελεύθερο χρονο μου. Έχετε καμιά πρόταση;
Τι είδος ψάχνεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.