orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Aμα μια φορα στην ζωη σου θα υπαρχει ο κινδυνος να πεθανεις δεν προκειται nα ξαναπεις ποτε αυτη την φραση, η ζωη σου ειναι το πιο σημαντικο πραγμα απο ολα, οχι η τιμη σου, δεν εισαι ιπποτης και ποτε δεν θα εισαι, δεν ειμαστε νουβελες του wow.Θα συμφωνήσω. Η τιμή πάνω από όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενας πολεμος δεν εχει στοιχεια τιμιοτητας. ειναι θεμα επιβιωσης. οι ταινίες δεν αγγιζουν καθολου την πραγματικοτητα
εγω απλα λεω οτι θα προτιμουσα να πεθανω,και πιστευω πως υπαρχουν ανθρωποι που θα προτιμουσαν το ιδιο,δεν θα γινομουν ζωο για να επιβιωσω,δεν ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πες μας εσυ ποιοι ειναι γενναιοι για σενα, να ξερουμε που παταμε.Είναι γενναίοι?
Οκ.
Άποψη σου
Guest 292010
Επισκέπτης
Aμα μια φορα στην ζωη σου θα υπαρχει ο κινδυνος να πεθανεις δεν προκειται nα ξαναπεις ποτε αυτη την φραση, η ζωη σου ειναι το πιο σημαντικο πραγμα απο ολα, οχι η τιμη σου, δεν εισαι ιπποτης και ποτε δεν θα εισαι, δεν ειμαστε νουβελες του wow.
Κάτσε ρε παιδί μου κι εσύ.Πω πω.Η άλλη μπορεί να σκέφτεται και την τιμή.Έλεος δηλαδή.Με το ζόρι όλοι να σκέφτονται τα ίδια.
ntinaki
Νεοφερμένος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
εγω απλα λεω οτι θα προτιμουσα να πεθανω,και πιστευω πως υπαρχουν ανθρωποι που θα προτιμουσαν το ιδιο,δεν θα γινομουν ζωο για να επιβιωσω,δεν ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος.
εγω θα προτιμουσα να μη συμμετασχω. ζωα βασικα ειμαστε ολοι. θηλαστικά
-----------------------------------------
Καλύτερα να πεθάνει κανείς παρά να υποταχθεί σε έναν ξενο κατακτητή!
ενα μεγαλο λαθος κανεις εδω.
καλυτερα να πεθανει κανεις, παρα να υποταχθει σε οποιονδηποτε κατακτητη
-----------------------------------------
Aμα μια φορα στην ζωη σου θα υπαρχει ο κινδυνος να πεθανεις δεν προκειται nα ξαναπεις ποτε αυτη την φραση, η ζωη σου ειναι το πιο σημαντικο πραγμα απο ολα, οχι η τιμη σου, δεν εισαι ιπποτης και ποτε δεν θα εισαι, δεν ειμαστε νουβελες του wow.
εδω που τα λεμε ουτε οι ιπποτε ειχαν την τιμη που παρουσιαζουν
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ευχαριστώΓια πες μας εσυ ποιοι γενναιοι για σενα, να ξερουμε που παταμε.
Σταματάω εδώ γιατί κάποιο έχουν όρεξη για ξυλο -.-
ntinaki
Νεοφερμένος
+ ΦωνώΌχι ευχαριστώ
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα να πεθάνει κανείς παρά να υποταχθεί σε έναν ξενο κατακτητή!
αοριστίες και απόψεις δημοτικού. αν η ζωή σου με τον κατάκτητη υποφέρεται τότε σαφώς και θα προτιμήσεις να ζήσεις.
εμ από τον καναπέ το παίζω και εγώ paladin.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σου ειπα ελευθερια η θανατος, σου ειπα ζωη η θανατος, δεν νομιζω να επιλεξεις τον θανατο, γιατι τοτε εισαι αδυναμη δεν αξιζε απο την αρχη να ζησεις καν. Το "θα" για να ζω ειναι οτι πιο σημαντικο εχεις, μολις το χασεις αυτο δεν εισαι ανθρωπος ουτε καν ζωο.Καλύτερα να πεθάνει κανείς παρά να υποταχθεί σε έναν ξενο κατακτητή!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
+ Φωνώ
ή επειδη δεν μπορει καποιος να στηριξει τις αποψεις του.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν δικαιολογια μου ακουγεται.Όχι ευχαριστώ
ntinaki
Νεοφερμένος
αοριστίες και απόψεις δημοτικού. αν η ζωή σου με τον κατάκτητη υποφέρεται τότε σαφώς και θα προτιμήσεις να ζήσεις.
Όχι, βέβαια να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου (όχι ότι δεν έχουμε όλοι μας). Ποτέ καμιά κατάκτηση δεν ήταν γλυκιά και ούτε θα'ναι.
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομολογουμενως , ο ιδεαλισμος της απειριας μαστιζει το φορουμαοριστίες και απόψεις δημοτικού. αν η ζωή σου με τον κατάκτητη υποφέρεται τότε σαφώς και θα προτιμήσεις να ζήσεις.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε θα σου δικαιολογηθώ γιατί δεν συνεχίζω.
Άντε με τον κάθενα εδω μέσα,δεν μπορούμε να μιλήσουμε.
Καλήνυχτα σας
ntinaki
Νεοφερμένος
Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω να υποστηρίζω τα πιστεύω μου. Σε ευχαριστώ που μου το υπενθίμισες.ή επειδη δεν μπορει καποιος να στηριξει τις αποψεις του.
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Όχι, βέβαια να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου (όχι ότι δεν έχουμε όλοι μας). Ποτέ καμιά κατάκτηση δεν ήταν γλυκιά και ούτε θα'ναι.
Ε τότε τι κάθεσαι, πάρε τη μολότοφ και ξεκίνα για την βουλή.
ntinaki
Νεοφερμένος
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σαν δικαιολογια μου ακουγεται.
δεν γινεται να εχουν ολοι την ιδια γνωμη με εσενα,ασε την κοπελα ησυχη παιδακι μου
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.