Aparadektos
Νεοφερμένος
Ο Aparadektos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

31-03-09

00:37
Παιδια ακουστε τωρα πια στα σχολεια εχουμε αρχαια,οδυσσεια,ιστορια,γλωσσα και θρησκευτηκα . ///////////////////////////////////////////
θρησκευτηκα(τα χρειαζομαστε για να μαθουμε τη θρησκεια μας και για το Χριστο)
Ιστορια(με την ιστορια μαθαινουμε την ιστορια της χωρας μας και απο που προερχομαστε και τι εχουν κανει οι προγονοι μας)
Γλωσσα(για να μπορουμε να μιλαμε σωστα και να βελτιωσουμε την ελληνικη
γλωσσα)
Οδυσσεια(εδω ειναι το θεμα πειτε μου για τι τα χρειαζομαστε με το να διαβαζουμε ιστοριες και μύθους τι καταλαβαινουμε με την οδυσσεια το μονο που εχω μαθη ειναι κατι ιστοριες για τον οδυσσεα και την προικονομια,επικη ειρωνια,τυπικους στιχους,επιβραδυνση,αφηγηση μονο αυτα αλλα και αυτα τα μαθαινω και στη γλωσσα)
Αρχαια(και τα αρχαια τι να τα κανουμε 8α μεταφράσουμε ποτε αρχαια κειμενα 8α τα χρειαστουμε ποτε στη ζωη μας)???
Δενπιστευω να τα χρειαστουμε ποτε!
3.λογοι γιατι πρεπει να μα8αινουμε Οδυσσεια και Αρχαια
1.για να βγαλουμε καλύτερο βαθμο στον ελεγχο
2.να περασουμε την ταξη:no1:
3.να μαθουμε τα αρχαια για να δουμε την μητρικη μας γλωσσα:xixi:
4.να μα8ουμε ορθογραφια
Δεν ειναι επισης καποια απαξιωση να μπεις σε μια σχολη...γιατι πλεον καποιος που εχει περασει σε μια καλη σχολη εχει ελαχιστες δυνατοτητες να βρει δουλεια απο καποιον αλλον!
Πειτε μου τη γνωμει σας :thanks::thanks:
θρησκευτηκα(τα χρειαζομαστε για να μαθουμε τη θρησκεια μας και για το Χριστο)
Ιστορια(με την ιστορια μαθαινουμε την ιστορια της χωρας μας και απο που προερχομαστε και τι εχουν κανει οι προγονοι μας)
Γλωσσα(για να μπορουμε να μιλαμε σωστα και να βελτιωσουμε την ελληνικη
γλωσσα)
Οδυσσεια(εδω ειναι το θεμα πειτε μου για τι τα χρειαζομαστε με το να διαβαζουμε ιστοριες και μύθους τι καταλαβαινουμε με την οδυσσεια το μονο που εχω μαθη ειναι κατι ιστοριες για τον οδυσσεα και την προικονομια,επικη ειρωνια,τυπικους στιχους,επιβραδυνση,αφηγηση μονο αυτα αλλα και αυτα τα μαθαινω και στη γλωσσα)
Αρχαια(και τα αρχαια τι να τα κανουμε 8α μεταφράσουμε ποτε αρχαια κειμενα 8α τα χρειαστουμε ποτε στη ζωη μας)???
Δενπιστευω να τα χρειαστουμε ποτε!
3.λογοι γιατι πρεπει να μα8αινουμε Οδυσσεια και Αρχαια
1.για να βγαλουμε καλύτερο βαθμο στον ελεγχο

2.να περασουμε την ταξη:no1:
3.να μαθουμε τα αρχαια για να δουμε την μητρικη μας γλωσσα:xixi:
4.να μα8ουμε ορθογραφια

Δεν ειναι επισης καποια απαξιωση να μπεις σε μια σχολη...γιατι πλεον καποιος που εχει περασει σε μια καλη σχολη εχει ελαχιστες δυνατοτητες να βρει δουλεια απο καποιον αλλον!
Πειτε μου τη γνωμει σας :thanks::thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.