nPb
Επιφανές μέλος
Καλύτερα άνεργος σεμφιτης παρα μπατσος λοποδητης λέει ο λαός !
Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αναφέρομαι σε όσους έχουν αξιοπρέπεια όταν εργάζονται. Λαμόγια και αλήτες υπάρχουν σε κάθε επαγγελματικό τομέα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε συ δεν είναι όλοι κακής πάστας αστυνομικοί. Είναι σαν να τσουβαλιάζουμε όλους τους γιατρούς ή τους δικηγόρους ή τους εκπαιδευτικούς για ανάρμοστη επαγγελματική συμπεριφορά ενάντια στο δημόσιο συμφέρον επειδή κάποιες μειοψηφίες το υποστηρίζουν. Δεν είναι ωραίο να γενικεύουμε και να προσβάλλουμε. Η δημόσια τάξη χρειάζεται για την πάταξη της εγκληματικότητας.
Η αστυνομία εκ φύσεως ειναι μέσο τραμπουκισμου του συστήματος . Κατάστολη και βία . Οσοι θέλουν να κανουν καλα την δουλεια τους απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ . Συμφωνώ οτι δεν ειναι ολοι κακοί άνθρωποι . Αλλα ας μην ξεχνάμε ποιον εκπροσωπούν . Το κράτος => κυβέρνηση => ΛΑΜΟΓΙΑ !
Δεν έχω σκοπό να προσβαλω κανέναν . Την αποχή μου εκφράζω και καλο ειναι να την δέχτηκε και να απαντήσετε αν θέλετε οπως κάνω και εγω όταν κρίνουν αλλού τις επιλογές μ !
ΥΓ : δεν μίλησα για σμυ και σμυν . Μίλησα για αστυνομία καθαρά !
Κυριως για τα ματ γιατι στην αστυνομία υπαρχουν και επιστήμονες που προσπαθούν .( μάταια )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Και οι νοσοκομειακοί γιατροί εκπροσωπούν τη δημόσια (=κρατική) υγεία η οποία είναι σάπια. Εκπροσωπούν την κρατική αυθαιρεσία σ' αυτό το δημόσιο αγαθό (και όχι δωρεάν αφού το χρυσοπληρώνουμε με φόρους). Όμως υπάρχουν και γιατροί που κάνουν καλά τη δουλειά τους τιμώντας την επιστήμη του επαξίως.
Ανοησία είπες . Οι γιατροί δεν δίνουν λόγο σε καμια κυβέρνηση για την δουλεια τους . Κανένα λαμογιο δεν τους δίνει εντολές . Μαθηματικός είσαι δεν περίμενα να κανείς μια τόσο ελειπης υπόθεση !
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε σε ενδιαφέρει η σχολή;Αν ναι, θα μπουρούσες να πεις ποσα μόρια έχεις ;Δε το βλέπω να πέφτει τόσο , αλλα μπορείς να ελπίζεις φίλε.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε σε ενδιαφέρει η σχολή;Αν ναι, θα μπουρούσες να πεις ποσα μόρια έχεις ;
Ναι,είμαι πάνω απο 16.
Ναι,είμαι πάνω απο 16.
Πάνω απο 16 και θες αστυφυλακων ; Μπες σε κανα πανεπιστήμιο να μορφωθείς ρε φίλε .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με 16 και πάνω ,θεωρώ φίλε οτι την έχεις άνετα .Ναι,είμαι πάνω απο 16.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάνω απο 16 και θες αστυφυλακων ; Μπες σε κανα πανεπιστήμιο να μορφωθείς ρε φίλε .
Δε θέλω αστυνομία για το χρήμα.
Ειναι αυτά τα στοιχεία που λες (αστυνομική βία και η σχετικη νοοτροπία) που με κάνουν να θέλω να μπω αστυνομία για να την αλλάξουμε προς το καλύτερο.
Και κανείς δε θα με εμποδίσει να σπουδάσω αργοτερα και 2 και 3 επιστήμες που με ενδιαφέρουν.Δια βίου μάθηση/μόρφωση πλέον.
Δε θέλω αστυνομία για το χρήμα.
Ειναι αυτά τα στοιχεία που λες (αστυνομική βία και η σχετικη νοοτροπία) που με κάνουν να θέλω να μπω αστυνομία για να την αλλάξουμε προς το καλύτερο.
Και κανείς δε θα με εμποδίσει να σπουδάσω αργοτερα και 2 και 3 επιστήμες που με ενδιαφέρουν.Δια βίου μάθηση/μόρφωση πλέον.
Εντάξει ωραιος . Μακάρι να τα καταφέρεις και να μην αλλάξεις μυαλά οπως ολοι . Ωραιος πάντως σωστο σκεπτικό !
angelis23
Νεοφερμένος
ουτε εγω το ηξερα,μολις μπηκα το εμαθα.Το μαθημα που ειναι τα αγγλικα λεγεται εισαγωγη στο Μαρκετινγκ νομιζω.Και οντως στον οδηγο σπουδων που μας εδωσαν και περσυ στην εγγραφη απο την γραμματειαΝαι δεν ξερω απλως στα μαθηματα στο site της σχολης δεν εχει κατι γι αυτο.Ευχαριστω για την ενημερωση.
δεν ανεφερε κατι για αγγλικα..Τα παιδια απο μεγαλυτερα ετη με ενημερωσαν..!!
melo7
Νεοφερμένος
Τελος παντων πρεπει να πεσει 778 μορια για να το πιασω οποτε ειμαι στο τσακ.Απλα ελπιζω...!ουτε εγω το ηξερα,μολις μπηκα το εμαθα.Το μαθημα που ειναι τα αγγλικα λεγεται εισαγωγη στο Μαρκετινγκ νομιζω.Και οντως στον οδηγο σπουδων που μας εδωσαν και περσυ στην εγγραφη απο την γραμματεια
δεν ανεφερε κατι για αγγλικα..Τα παιδια απο μεγαλυτερα ετη με ενημερωσαν..!!
xsamarinas
Νεοφερμένος
angelis23
Νεοφερμένος
Εχεις λογω να ελπιζεις .Οι επιδωσεις αοθ και στατιστικη ειναι πααααρα πολυ χειροτερες ειδικα απο περσυ αλλα κι απο προπερσυ..Σου ευχομαι να εισαι στο τμημα μου απο Σεπτεμβρη. !!!Τελος παντων πρεπει να πεσει 778 μορια για να το πιασω οποτε ειμαι στο τσακ.Απλα ελπιζω...!
observer3013
Νεοφερμένος
1 επιλογη αστυνομια;ελπιζω να μην συναντησες πολλους με 16+ με αναλογη επιλογη παιδια εδωσε κανεις π.κ.ε αστυνομια στην θεσσαλονικη να μας δωσει μια εικονα;ειδικα ποσες γυναικες περασανΝαι,είμαι πάνω απο 16.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω 16765. Εχω βάλει πρώτα σμυ-σμυν αλλά με την μείωση εισακτέων θεωρώ πολύ, πολύ δύσκολο(έχω 15528 στο 4ο) να τις πιάσω οπότε πάω αστυφυλάκων που λογικά περνάω άνετα.1 επιλογη αστυνομια;ελπιζω να μην συναντησες πολλους με 16+ με αναλογη επιλογη παιδια εδωσε κανεις π.κ.ε αστυνομια στην θεσσαλονικη να μας δωσει μια εικονα;ειδικα ποσες γυναικες περασαν
xristospier
Νεοφερμένος
melo7
Νεοφερμένος
Αλλοι λενε οτι θα ειναι 14410,αλλοι 14450,αλλοι 14600.Εγω παντως εχω 14520.Σε ευχαριστω φιλε.Εχεις λογω να ελπιζεις .Οι επιδωσεις αοθ και στατιστικη ειναι πααααρα πολυ χειροτερες ειδικα απο περσυ αλλα κι απο προπερσυ..Σου ευχομαι να εισαι στο τμημα μου απο Σεπτεμβρη. !!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε εσύ δίνεις μόνο αστυνομία ;ή έχεις βάλει πρώτα κάποιες στρατιωτικές σχολές και μετά την αστυφυλάκων;1 επιλογη αστυνομια;ελπιζω να μην συναντησες πολλους με 16+ με αναλογη επιλογη παιδια εδωσε κανεις π.κ.ε αστυνομια στην θεσσαλονικη να μας δωσει μια εικονα;ειδικα ποσες γυναικες περασαν
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά και εμένα με έκαψε ο βαθμολογητής στη φυσική, και εγώ έκανα χαζά λάθη απροσεξίας, αλλά δε κάνω και έτσι...I CARE!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natalia_12302
- Ken
- Calamis
- Hased Babis
- Indecisive2
- Nickelhead
- mir
- Tromeros
- Volgetas
- Hmmytheos
- burningfire
- ioanna2007
- mark06
- Annts
- mathitisglykeiou
- Bobaros32
- bbb
- angela_k
- Panatha mono
- Vera
- ismember
- Reader
- Kanastasia_5883
- sock
- rseven
- agg41
- bibliofagos
- Φινεύς
- demitra
- Kris.gr
- Coconut201
- nikolakisss_
- BiteTheDust
- DetectiveAgg
- Aggel0sss
- Vok
- Tasos05
- Mitsaras23
- neurogirl
- Guhahg5837
- jimmyDH
- elenh33
- 3poulakiakathontai
- athinoula
- Χρήστος2006
- shezza94
- Swthrhs theodokou
- eltqt
- Kate1914
- Totreno
- Pars3c
- Anonymous1
- iiTzArismaltor_
- MarcoReus
- bill09876
- Valous
- Startx0
- angies
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- Frozensun
- user2727
- Peter Pan13
- Lia 2006
- BillyTheKid
- Jojo K
- giannis05
- αντιγονη.
- Nala
- Athens2002
- vbvbvbv
- estrela
- hello1234
- Nemesiis
- Μιχαήλ
- Alessandra Eliza
- ilias_21
- Arianara S3
- suuuuiiii
- Γιώτα Γιαννακού
- tsiobieman
- Scandal
- Obi-Wan Kenobi
- nearos
- Leo komm
- nicole1982
- guest24440
- MrDna
- Σταμάτης του '05
- Abiogenesis
- Helen06
- damn
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- Than003
- antonis97
- Pharmacist01
- Scott
- Joji
- Sofos Gerontas
- American Economist
- dmav
- giannhs2001
- _T3o
- Nasia2433266
- P.Dam.
- grammenoudis
- chenchen
- Neos210
- georgekar
- Vasilaras
- penelopenick
- thesecretfemme
- marspth
- Eleni123-
- katia.m
- Rina
- Mewmaw
- Praxis
- Neiromai
- Vicky13
- panaman
- beckyy
- UserGr2023
- mel<3
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Γιώργος Ζ
- Nic Papalitsas
- augustine
- Billprs
- Evaa:)
- SOFIAMINT
- Ariel.com
- user-2
- Nikos_T
- Kitana
- lepipini
- Magigi
- sidney
- Τρελας123
- denjerwtithelwhelp
- sofia.eleftheriou@gm
- Imega
- Antonisbairac1
- topg
- Antonius
- Doll
- asterisx
- BilLaKows
- F1L1PAS
- eukleidhs1821
- Tzeoo
- anakiriak@yahoo
- Career_coach
- arko
- marakiloveee
- Eirinakiii8
- srg96
- sophiaa
- MIT_fan
- alexgiann
- Chrysak25
- BoredPanda
- fairyelly
- Διεφθαρμενος Στωικος
- Mukumbura
- PanMoonlight
- 0mar7
- eleniiib
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Φωτεινη Τζα.
- xakounaamatata
- teo752
- Nikoleta_Giann
- Euge.loukia
- DeWiN
- Maria_Xagorari
- SlimShady
- RockGeek
- nimbus
- KingPoul
- roud
- Ria99
- 69lover
- paulkin94
- Nikos05
- Liou
- FRT
- Moblok
- Devid
- Georgekk
- BioChemical
- dokimos10
- calliope
- Samsa
- milianis
- Maria1743
- Jimmy20
- Fanimaid123
- anastasia papa
- Αριάνα123
- maria20
- eleftheriaa__
- Mariliaaa
- eri548
- Giii
- luisnazariodelima
- Haraa11
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- Polipolikalos
- J.Cameron
- fretoe
- george7cr7
- cel123
- anna m
- stefan
- Bak563
- CuHg
- Ireneeneri
- fearless
- lnesb
- kiyoshi
- Viedo
- Monster Hunter
- Steffie88
- DrsKatia
- Greg1900
- Katerinaki03
- TonyMontanaEse
- NickT
- PanosCh002
- gwgw_5
- Rene2004
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- sofia.kp
- uni77
- xriiistiiinaaa
- Ststst02
- Χριστιαννα
- Bgpanos
- Thanos_D
- stam72
- tasost
- ioannaion
- Paul77
- γιω99
- Αλκης Κ.
- Nefh_
- Medjnik
- civilian
- Stelios725
- Belle26
- Marianna Ss12
- fockos
- GeoCommand
- PapaLui
- ChrisNoris
- tkasos2002
- margik
- Drglitterstar
- Μαρία234
- jul25
- manesoyla
- olgakiks
- marianna04
- ikigai
- Anna.28
- KaterinaL
- Leukosrinokeros
- jimnikol21
- Wannabe ψυχολόγος
- victor 21
- KateRdJ
- VouDou
- ROSSONERO
- jimis2001
- Idontknoww
- azula
- Έμμα
- EiriniS20
- ada1974
- Markaf
- kostas83
- geoavl
- Kostakis45
- Marianna35
- Serotonin
- cynzp
- Dreamer_SW
- T C
- Eleni54
- Ggpg
- Memetchi
- tymvorixos
- Dababy
- Nefeli01
- Dr House
- Kostis-Palamas
- Demy25
- alexrami
- Maraki196
- Johanna Mark
- NEKTARIOS11
- Eva
- milkyway
- Σταβι
- George.tr
- valantis21
- KingOfPop
- tasoss
- aggelosst9
- kristinbacktoschool
- Evimgr
- olga123
- notis_19
- Yiorgosk
- penelope97
- mickie
- manos1234567
- cpalazis
- Mhtsos001
- nio22187
- Arvacon
- Κασανδρα
- χημεια4λαιφ
- Ryuzaki
- Meow
- Slytherin
- efi25
- nucomer
- louminis
- Εχέμυθη
- Nefeloula
- the purge
- iManosX13
- barkos
- PanosBat
- Vic_11
- Lydia6902
- marylou_290
- nikos_nikos
- suaimhneas
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.