SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απορω παντως πως δεν δηλωσες οικονομικο.Μονο για τις ξενες γλωσσες?
το δηλωσα ρε συ...ειχα σκοπο να το βαλω πανω απο την διοικηση αλλα μολις ειδα τις γλωσσες ξενερωσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melo7
Νεοφερμένος
Παντως μονο στο παμακ το εχει απο οτι ειδα αυτο με τις ξενες γλωσσες.Παμακ η απθ δηλωσες?το δηλωσα ρε συ...ειχα σκοπο να το βαλω πανω απο την διοικηση αλλα μολις ειδα τις γλωσσες ξενερωσα!
Απ οτι βλεπω εχει και στο παπει απλα δηλωνεις ενα απο τα 4.Δεν ειναι υποχρεωτικα ολα.Στο καποδιστριακο που μαλλον πιανω δεν εχει καθολου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
melo7
Νεοφερμένος
Απλα απο το οικονομικο εχεις περισσοτερες επιλογες.Δηλαδή απο πού βρισκεις δουλεια πιστευεις εσυ;;;
Τη δουλεια που κανει αυτος που εχει τελειωσει διοικηση την κανει και αυτος που εχει τελειωσει οικονομικο αλλα το αντιθετο δεν συμβαινει.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεωρώ ότι είμαι έξυπνος δεν το παίζω. Όπως εσύ θεωρείς ότι έισαι σοβαρή. Μιά ερώτηση μόνο όταν λες <ότι θέμε λέμε>, το <θέμε> είναι λάθος αντί για θέλουμε ή δημιουργησές και δική σου γλώσσα;Το ότι είμαι σοβαρή μαθήτρια σε σένα το λέω, τι σχέση έχει με το τι είπε και σκέφτηκε αυτός? Άντε άντεε.. ότι θέμε λέμε
Και κανείς δεν είπε ότι το έκανε επίτηδες ρε παιδί μου, ξεκόλλα επιτέλους. ΛΑΘΟΣ είπα ότι έκανε. ΛΑΘΟΣ. (Και όχι δε το συγχωρώ.) Σταμάτα πια να το παίζεις έξυπνος
Ισχύει!! Θα δούμε βέβαια, δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα Μακάρι όμως!
Άντε και καλή μας τύχη, γιατί τύχη θέλει απο δω και πέρα
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεωρώ ότι είμαι έξυπνος δεν το παίζω. Όπως εσύ θεωρείς ότι έισαι σοβαρή. Μιά ερώτηση μόνο όταν λες <ότι θέμε λέμε>, το <θέμε> είναι λάθος αντί για θέλουμε ή δημιουργησές και δική σου γλώσσα;
Και μόνο απο αυτό κατάλαβα για τι επίπεδα IQ μιλάμε!! Θενξ!
ειναι "θέλουμε" μάγκικο, για να στο παίξω μάγκας.
p.s. πλάκα για το iq, προφανώς. γιατί σε έχω ικανό να θιχτείς. απλα το 'ειμαι εξυπος' και η ερωτηση σου δε συμβαδιζουν.. ενηγουεη
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά δεν το έχω ξανακούσει. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μάγκας, πρέπει να το φροντίσω. Τι θα έλεγες να μην γράφεις αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες; Με πονάει σωματικά ! Έτσι γράφουν μόνο οι καθυστερημένοι και οι αγράμματοι και από τα μόρια σου φαίνεται ότι δεν είσαι τίποτα από τα δύο.Και μόνο απο αυτό κατάλαβα για τι επίπεδα IQ μιλάμε!! Θενξ!
ειναι "θέλουμε" μάγκικο, για να στο παίξω μάγκας.
p.s. πλάκα για το iq, προφανώς. γιατί σε έχω ικανό να θιχτείς. απλα το 'ειμαι εξυπος' και η ερωτηση σου δε συμβαδιζουν.. ενηγουεη
angelis23
Νεοφερμένος
Εμενα απο ο,τι μου εχουν πει,στο ΕΚΠΑ οπου και σπουδαζω εχει αγγλικα.Βασικα για να παρω πτυχιο μου ειπαν ή πρεπει να να εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου προφισιενσυ η αλλιως πρεπει να δωσω αγγλικα στο τεταρτο ετος μεσα στη σχοληΠαντως μονο στο παμακ το εχει απο οτι ειδα αυτο με τις ξενες γλωσσες.Παμακ η απθ δηλωσες?
Απ οτι βλεπω εχει και στο παπει απλα δηλωνεις ενα απο τα 4.Δεν ειναι υποχρεωτικα ολα.Στο καποδιστριακο που μαλλον πιανω δεν εχει καθολου.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά δεν το έχω ξανακούσει. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μάγκας, πρέπει να το φροντίσω. Τι θα έλεγες να μην γράφεις αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες; Με πονάει σωματικά ! Έτσι γράφουν μόνο οι καθυστερημένοι και οι αγράμματοι και από τα μόρια σου φαίνεται ότι δεν είσαι τίποτα από τα δύο.
σο γιου ντοντ λαηκ ιτ α?
δε συνεχιζω γιατι θα με βρισουν οι admins.
1. Ετσι γραφουν οι καθυστερημενοι/αγραμματοι; Που το ξερεις;
2. Τα μορια μου σου λενε οτι δεν ειμαι καθυστερημενη/αγραμματη; Οκ. Ευχαριστω!!!
Αλήθεια τώρα, φτάνει.. Καλή σου συνέχεια
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, εντάξει. Δεν συνεχίζω, δικαιωμά σου να μην μιλάς Ελληνικά. Καλά αποτελέσματα.σο γιου ντοντ λαηκ ιτ α?
δε συνεχιζω γιατι θα με βρισουν οι admins.
1. Ετσι γραφουν οι καθυστερημενοι/αγραμματοι; Που το ξερεις;
2. Τα μορια μου σου λενε οτι δεν ειμαι καθυστερημενη/αγραμματη; Οκ. Ευχαριστω!!!
Αλήθεια τώρα, φτάνει.. Καλή σου συνέχεια
Εγώ φίλε αλλά μετά από στρατό. Θεωρώ ότι αν δεν μπώ σμυ-σμυν θα την πιάσω. Εχω 16765 στο 5ο, εσυ;Καλησπέρα και απο εμένα.Ειμαι καινουριος εδώ.Υπάρχει κανένας που ενδιαφέρεται για αστυνομία(σχολή αστυφυλάκων);
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
14201 στο 5ο.Οκ, εντάξει. Δεν συνεχίζω, δικαιωμά σου να μην μιλάς Ελληνικά. Καλά αποτελέσματα.
Εγώ φίλε αλλά μετά από στρατό. Θεωρώ ότι αν δεν μπώ σμυ-σμυν θα την πιάσω. Εχω 16765 στο 5ο, εσυ;
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
14201 στο 5ο.
Δε το βλέπω να πέφτει τόσο , αλλα μπορείς να ελπίζεις φίλε.
Καλησπέρα και απο εμένα.Ειμαι καινουριος εδώ.Υπάρχει κανένας που ενδιαφέρεται για αστυνομία(σχολή αστυφυλάκων);
Μακρυα απο μας !
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακρυά από εμάς και η ανεργία αλλά δεν σου την είπε κανείς που είσαι στο ΣΕΜΦΕ.Μακρυα απο μας !
nPb
Επιφανές μέλος
Μακρυα απο μας !
Ρε συ δεν είναι όλοι κακής πάστας αστυνομικοί. Είναι σαν να τσουβαλιάζουμε όλους τους γιατρούς ή τους δικηγόρους ή τους εκπαιδευτικούς για ανάρμοστη επαγγελματική συμπεριφορά ενάντια στο δημόσιο συμφέρον επειδή κάποιες μειοψηφίες το υποστηρίζουν. Δεν είναι ωραίο να γενικεύουμε και να προσβάλλουμε. Η δημόσια τάξη χρειάζεται για την πάταξη της εγκληματικότητας.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακρυά από εμάς και η ανεργία αλλά δεν σου την είπε κανείς που είσαι στο ΣΕΜΦΕ.
σωστά.
"να βολευτεί το παιδί στην αστυνομία/στρατό και μετά θα τον βρεί τον δρόμο του..."
υ.γ.: δεν είμαι κατά της αστυνομίας , απλά ήταν ανόητη η απάντηση σου...
melo7
Νεοφερμένος
Ναι δεν ξερω απλως στα μαθηματα στο site της σχολης δεν εχει κατι γι αυτο.Ευχαριστω για την ενημερωση.Εμενα απο ο,τι μου εχουν πει,στο ΕΚΠΑ οπου και σπουδαζω εχει αγγλικα.Βασικα για να παρω πτυχιο μου ειπαν ή πρεπει να να εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου προφισιενσυ η αλλιως πρεπει να δωσω αγγλικα στο τεταρτο ετος μεσα στη σχολη
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν ας πω κ εγω το άκυρο μου μηχανογραφικό.
1.Νομικη ΕΚΠΑ
2.Νομικη ΑΠΘ
3.Νομικη ΔΠΘ
4.Φαρμακευτικη Πάτρας (με 17146 δεν την πιάνω με τίποτα)
5.Τουρκικων σπουδών ΕΚΠΑ
6.Σλαβικων σπουδών ΕΚΠΑ
Έχω 18.191 μόρια οπότε παω για ολα ή τίποτα...
Τουλάχιστον αν δε μπω Κομοτηνή θα περάσω μάλλον πρώτη στο Τουρκικών σπουδών..
θέλω να πιστεύω ότι θα περάσεις άνετα ΔΠΘ...
γιατί κι εγώ εκεί θέλω κι ελπίζω με 17.948
Μακρυά από εμάς και η ανεργία αλλά δεν σου την είπε κανείς που είσαι στο ΣΕΜΦΕ.
Καλύτερα άνεργος σεμφιτης παρα μπατσος λοποδητης λέει ο λαός !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natalia_12302
- Ken
- Calamis
- Hased Babis
- Indecisive2
- Nickelhead
- mir
- Tromeros
- Volgetas
- Hmmytheos
- burningfire
- ioanna2007
- mark06
- Annts
- mathitisglykeiou
- Bobaros32
- bbb
- angela_k
- Panatha mono
- Vera
- ismember
- Reader
- Kanastasia_5883
- sock
- rseven
- agg41
- bibliofagos
- Φινεύς
- demitra
- Kris.gr
- Coconut201
- nikolakisss_
- BiteTheDust
- DetectiveAgg
- Aggel0sss
- Vok
- Tasos05
- Mitsaras23
- neurogirl
- Guhahg5837
- jimmyDH
- elenh33
- 3poulakiakathontai
- athinoula
- Χρήστος2006
- shezza94
- Swthrhs theodokou
- eltqt
- Kate1914
- Totreno
- Pars3c
- Anonymous1
- iiTzArismaltor_
- MarcoReus
- bill09876
- Valous
- Startx0
- angies
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- Frozensun
- user2727
- Peter Pan13
- Lia 2006
- BillyTheKid
- Jojo K
- giannis05
- αντιγονη.
- Nala
- Athens2002
- vbvbvbv
- estrela
- hello1234
- Nemesiis
- Μιχαήλ
- Alessandra Eliza
- ilias_21
- Arianara S3
- suuuuiiii
- Γιώτα Γιαννακού
- tsiobieman
- Scandal
- Obi-Wan Kenobi
- nearos
- Leo komm
- nicole1982
- guest24440
- MrDna
- Σταμάτης του '05
- Abiogenesis
- Helen06
- damn
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- Than003
- antonis97
- Pharmacist01
- Scott
- Joji
- Sofos Gerontas
- American Economist
- dmav
- giannhs2001
- _T3o
- Nasia2433266
- P.Dam.
- grammenoudis
- chenchen
- Neos210
- georgekar
- Vasilaras
- penelopenick
- thesecretfemme
- marspth
- Eleni123-
- katia.m
- Rina
- Mewmaw
- Praxis
- Neiromai
- Vicky13
- panaman
- beckyy
- UserGr2023
- mel<3
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Γιώργος Ζ
- Nic Papalitsas
- augustine
- Billprs
- Evaa:)
- SOFIAMINT
- Ariel.com
- user-2
- Nikos_T
- Kitana
- lepipini
- Magigi
- sidney
- Τρελας123
- denjerwtithelwhelp
- sofia.eleftheriou@gm
- Imega
- Antonisbairac1
- topg
- Antonius
- Doll
- asterisx
- BilLaKows
- F1L1PAS
- eukleidhs1821
- Tzeoo
- anakiriak@yahoo
- Career_coach
- arko
- marakiloveee
- Eirinakiii8
- srg96
- sophiaa
- MIT_fan
- alexgiann
- Chrysak25
- BoredPanda
- fairyelly
- Διεφθαρμενος Στωικος
- Mukumbura
- PanMoonlight
- 0mar7
- eleniiib
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Φωτεινη Τζα.
- xakounaamatata
- teo752
- Nikoleta_Giann
- Euge.loukia
- DeWiN
- Maria_Xagorari
- SlimShady
- RockGeek
- nimbus
- KingPoul
- roud
- Ria99
- 69lover
- paulkin94
- Nikos05
- Liou
- FRT
- Moblok
- Devid
- Georgekk
- BioChemical
- dokimos10
- calliope
- Samsa
- milianis
- Maria1743
- Jimmy20
- Fanimaid123
- anastasia papa
- Αριάνα123
- maria20
- eleftheriaa__
- Mariliaaa
- eri548
- Giii
- luisnazariodelima
- Haraa11
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- Polipolikalos
- J.Cameron
- fretoe
- george7cr7
- cel123
- anna m
- stefan
- Bak563
- CuHg
- Ireneeneri
- fearless
- lnesb
- kiyoshi
- Viedo
- Monster Hunter
- Steffie88
- DrsKatia
- Greg1900
- Katerinaki03
- TonyMontanaEse
- NickT
- PanosCh002
- gwgw_5
- Rene2004
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- sofia.kp
- uni77
- xriiistiiinaaa
- Ststst02
- Χριστιαννα
- Bgpanos
- Thanos_D
- stam72
- tasost
- ioannaion
- Paul77
- γιω99
- Αλκης Κ.
- Nefh_
- Medjnik
- civilian
- Stelios725
- Belle26
- Marianna Ss12
- fockos
- GeoCommand
- PapaLui
- ChrisNoris
- tkasos2002
- margik
- Drglitterstar
- Μαρία234
- jul25
- manesoyla
- olgakiks
- marianna04
- ikigai
- Anna.28
- KaterinaL
- Leukosrinokeros
- jimnikol21
- Wannabe ψυχολόγος
- victor 21
- KateRdJ
- VouDou
- ROSSONERO
- jimis2001
- Idontknoww
- azula
- Έμμα
- EiriniS20
- ada1974
- Markaf
- kostas83
- geoavl
- Kostakis45
- Marianna35
- Serotonin
- cynzp
- Dreamer_SW
- T C
- Eleni54
- Ggpg
- Memetchi
- tymvorixos
- Dababy
- Nefeli01
- Dr House
- Kostis-Palamas
- Demy25
- alexrami
- Maraki196
- Johanna Mark
- NEKTARIOS11
- Eva
- milkyway
- Σταβι
- George.tr
- valantis21
- KingOfPop
- tasoss
- aggelosst9
- kristinbacktoschool
- Evimgr
- olga123
- notis_19
- Yiorgosk
- penelope97
- mickie
- manos1234567
- cpalazis
- Mhtsos001
- nio22187
- Arvacon
- Κασανδρα
- χημεια4λαιφ
- Ryuzaki
- Meow
- Slytherin
- efi25
- nucomer
- louminis
- Εχέμυθη
- Nefeloula
- the purge
- iManosX13
- barkos
- PanosBat
- Vic_11
- Lydia6902
- marylou_290
- nikos_nikos
- suaimhneas
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.