Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ο 'αριθμος πρωτοκολου' γιατι σε καποιους ειναι τετραψηφιος και σε καποιους πενταψηφιος?:s εγω το οριστικοποιησα 5/7 και ηταν με 4! κανονικα 5 δεν θα πρεπε να ειναι? (επειδη καποιοι λενε οτι ξεκινανε απτο 10000 αν και δεν ειμαι σιγουρος)
Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 5 ψηφια. Εμενα ας πουμε ειναι τριψηφιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 5 ψηφια. Εμενα ας πουμε ειναι τριψηφιος.
α! χαχαχ ενταξει μου φυγε το αγχος ποτε το εκανες εσυ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
α! χαχαχ ενταξει μου φυγε το αγχος ποτε το εκανες εσυ?
Στις 9/7 το οριστικοποιησα, αλλα μου βγηκε η πιστη μεχρι να το στειλω γιατι πηγα στο σχολειο και κολλουσε αγρια.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Ακριβως το ιδιο ενιωθα κ εγω! Αλλα απο τη στιγμη που εχεις παρει τον αριθμο πρωτοκολλου δεν χρειαζεται να ανησυχεις!Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά και δεν έχει κατατεθεί σωστά το μηχανογραφικό?
Αυτό που κλείνεις το μάτι της κουζίνας, βγαίνεις από το σπίτι και στην είσοδο λες wait το μάτι της κουζίνας το έκλεισα? Ας πάω να κοιτάξω. Κάπως έτσι νιώθω...
Στις 9/7 το οριστικοποιησα, αλλα μου βγηκε η πιστη μεχρι να το στειλω γιατι πηγα στο σχολειο και κολλουσε αγρια.
ααα δεν ειναι περιεργο παντως?:p επειδη ειναι 80.000+ υποψηφιοι δεν θα πρεπε να ειναι αναγκαστικα 5ψηφιος μετα απο ενα σημειο?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σας πήραν εσας από το σχολείο να δουν αν το έχετε καταθέσει? Εμένα όχι αλλά μια φίλη μου ναι... Μα γιατί αγχώνομαι?
εγω ακουσα που ειπε οτι επαιρναν τηλεφωνο μονο οσους δεν το ειχαν οριστικοποιησει!:p πχ εμενα δεν με πηραν! σε καταλαβαινω παντως! κι εγω αγχοθηκα πολυ μ αυτο το συστημα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
εγω ακουσα που ειπε οτι επαιρναν τηλεφωνο μονο οσους δεν το ειχαν οριστικοποιησει!:p πχ εμενα δεν με πηραν! σε καταλαβαινω παντως! κι εγω αγχοθηκα πολυ μ αυτο το συστημα
Η κοπέλα όμως το είχε οριστικοποιήσει και την πήραν επειδή δεν πήγε από το σχολείο να το κάνει να δουν αν είναι όλα οκ. Ούτε εγώ το έκανα στο σχολείο αλλά τηλέφωνο γιοκ...
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω την ιδια αισθηση εχω.μονο σε εμενα ειναι διψηφιος?(μαλλον και σε αλλους 98,αλλα αντε βρες καποιον να σου το πει)
Εμένα είναι πενταψήφιος και το οριστικοποιήσα την δευτερή μέρα που επιτρεπόταν
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Άπαξ και έχεις εκτυπώσει ή έστω αποθηκεύσει το οριστικοποιημένο έγγραφο του μηχανογραφικού σου με τον αριθμό πρωτοκόλλου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά και δεν έχει κατατεθεί σωστά το μηχανογραφικό?
Αυτό που κλείνεις το μάτι της κουζίνας, βγαίνεις από το σπίτι και στην είσοδο λες wait το μάτι της κουζίνας το έκλεισα? Ας πάω να κοιτάξω. Κάπως έτσι νιώθω...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Άπαξ και έχεις εκτυπώσει ή έστω αποθηκεύσει το οριστικοποιημένο έγγραφο του μηχανογραφικού σου με τον αριθμό πρωτοκόλλου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Τα έχω κάνει και τα δύο, αλλά και πάλι αγχώνομαι... Ανασφάλειες...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι το αποδεικτικό της υποβολής της αιτήσεως. Ακόμα και αίτηση για συνταξιοδότηση να επιθυμείς επί παραδείγματι να υποβάλεις, αριθμό πρωτοκόλλου θα παραλάβεις μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Καλά αποτελέσματα να έχεις.Τα έχω κάνει και τα δύο, αλλά και πάλι αγχώνομαι... Ανασφάλειες...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι το αποδεικτικό της υποβολής της αιτήσεως. Ακόμα και αίτηση για συνταξιοδότηση να επιθυμείς επί παραδείγματι να υποβάλεις, αριθμό πρωτοκόλλου θα παραλάβεις μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Καλά αποτελέσματα να έχεις.
Το ξέρω ότι δεν έχω λόγο να ανησυχώ αλλά απλά δε γίνεται να μην ανησυχώ.
Ευχαριστώ πολύ!
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Παντως και εμενα απο το σχολειο ουτε που με πηραν τηλεφωνο , ενω μας ειπαν οταν ξεκινησε η διαδικασια οτι θα μας παρουν!Το ξέρω ότι δεν έχω λόγο να ανησυχώ αλλά απλά δε γίνεται να μην ανησυχώ.
Ευχαριστώ πολύ!
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά και δεν έχει κατατεθεί σωστά το μηχανογραφικό?
Καλά... ... αλλά πόσο με εκνευρίζει αυτό το πράγμα με το μάτι της κουζίνας! Το κάνει συνέχεια η μάνα μου!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπήρχε λόγος να σας πάρουν κιόλας, αφού πλέον υποβάλλετε το μηχανογραφικό σας μέσω του υπολογιστή οι ίδιοι και σε περίπτωση ανάγκης τροποποίησης αυτού(εισήχθη φέτος αυτή η "καινοτομία") απευθύνεστε οι ίδιοι στη σχολική σας μονάδα. Επομένως εσείς εκκινείτε την όποια διαδικασία, γιατί να σας πάρουν;Παντως και εμενα απο το σχολειο ουτε που με πηραν τηλεφωνο , ενω μας ειπαν οταν ξεκινησε η διαδικασια οτι θα μας παρουν!
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας πήραν εσας από το σχολείο να δουν αν το έχετε καταθέσει? Εμένα όχι αλλά μια φίλη μου ναι... Μα γιατί αγχώνομαι?
όποιοι δεν το έχουν καταθέσει τους παίρνουν τηλέφωνο. Εμάς η υποδιευθύντρια έκανε ανάρτηση στο facebook (γιατί είμαστε πολύ προχώ... ) στις 11/7 ότι αν μέχρι το πρωί της επομένης δεν το έχουν οριστικοποιήσει θα αρχίσει να χτυπάει τηλέφωνα από το χάραμα
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο πότε υποχρεούνται όλοι να καταθέσουν μηχανογραφικό; Αν οι υποψήφιοι είναι ανεύθυνοι και αδιαφόρησαν για το θέμα αυτό, ενώ επιθυμούσαν να καταθέσουν, ας πληρώσουν το τίμημα.όποιοι δεν το έχουν καταθέσει τους παίρνουν τηλέφωνο. Εμάς η υποδιευθύντρια έκανε ανάρτηση στο facebook (γιατί είμαστε πολύ προχώ... ) στις 11/7 ότι αν μέχρι το πρωί της επομένης δεν το έχουν οριστικοποιήσει θα αρχίσει να χτυπάει τηλέφωνα από το χάραμα
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natalia_12302
- Ken
- Calamis
- Hased Babis
- Indecisive2
- Nickelhead
- mir
- Tromeros
- Volgetas
- Hmmytheos
- burningfire
- ioanna2007
- mark06
- Annts
- mathitisglykeiou
- Bobaros32
- bbb
- angela_k
- Panatha mono
- Vera
- ismember
- Reader
- Kanastasia_5883
- sock
- rseven
- agg41
- bibliofagos
- Φινεύς
- demitra
- Kris.gr
- Coconut201
- nikolakisss_
- BiteTheDust
- DetectiveAgg
- Aggel0sss
- Vok
- Tasos05
- Mitsaras23
- neurogirl
- Guhahg5837
- jimmyDH
- elenh33
- 3poulakiakathontai
- athinoula
- Χρήστος2006
- shezza94
- Swthrhs theodokou
- eltqt
- Kate1914
- Totreno
- Pars3c
- Anonymous1
- iiTzArismaltor_
- MarcoReus
- bill09876
- Valous
- Startx0
- angies
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- Frozensun
- user2727
- Peter Pan13
- Lia 2006
- BillyTheKid
- Jojo K
- giannis05
- αντιγονη.
- Nala
- Athens2002
- vbvbvbv
- estrela
- hello1234
- Nemesiis
- Μιχαήλ
- Alessandra Eliza
- ilias_21
- Arianara S3
- suuuuiiii
- Γιώτα Γιαννακού
- tsiobieman
- Scandal
- Obi-Wan Kenobi
- nearos
- Leo komm
- nicole1982
- guest24440
- MrDna
- Σταμάτης του '05
- Abiogenesis
- Helen06
- damn
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- Than003
- antonis97
- Pharmacist01
- Scott
- Joji
- Sofos Gerontas
- American Economist
- dmav
- giannhs2001
- _T3o
- Nasia2433266
- P.Dam.
- grammenoudis
- chenchen
- Neos210
- georgekar
- Vasilaras
- penelopenick
- thesecretfemme
- marspth
- Eleni123-
- katia.m
- Rina
- Mewmaw
- Praxis
- Neiromai
- Vicky13
- panaman
- beckyy
- UserGr2023
- mel<3
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Γιώργος Ζ
- Nic Papalitsas
- augustine
- Billprs
- Evaa:)
- SOFIAMINT
- Ariel.com
- user-2
- Nikos_T
- Kitana
- lepipini
- Magigi
- sidney
- Τρελας123
- denjerwtithelwhelp
- sofia.eleftheriou@gm
- Imega
- Antonisbairac1
- topg
- Antonius
- Doll
- asterisx
- BilLaKows
- F1L1PAS
- eukleidhs1821
- Tzeoo
- anakiriak@yahoo
- Career_coach
- arko
- marakiloveee
- Eirinakiii8
- srg96
- sophiaa
- MIT_fan
- alexgiann
- Chrysak25
- BoredPanda
- fairyelly
- Διεφθαρμενος Στωικος
- Mukumbura
- PanMoonlight
- 0mar7
- eleniiib
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Φωτεινη Τζα.
- xakounaamatata
- teo752
- Nikoleta_Giann
- Euge.loukia
- DeWiN
- Maria_Xagorari
- SlimShady
- RockGeek
- nimbus
- KingPoul
- roud
- Ria99
- 69lover
- paulkin94
- Nikos05
- Liou
- FRT
- Moblok
- Devid
- Georgekk
- BioChemical
- dokimos10
- calliope
- Samsa
- milianis
- Maria1743
- Jimmy20
- Fanimaid123
- anastasia papa
- Αριάνα123
- maria20
- eleftheriaa__
- Mariliaaa
- eri548
- Giii
- luisnazariodelima
- Haraa11
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- Polipolikalos
- J.Cameron
- fretoe
- george7cr7
- cel123
- anna m
- stefan
- Bak563
- CuHg
- Ireneeneri
- fearless
- lnesb
- kiyoshi
- Viedo
- Monster Hunter
- Steffie88
- DrsKatia
- Greg1900
- Katerinaki03
- TonyMontanaEse
- NickT
- PanosCh002
- gwgw_5
- Rene2004
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- sofia.kp
- uni77
- xriiistiiinaaa
- Ststst02
- Χριστιαννα
- Bgpanos
- Thanos_D
- stam72
- tasost
- ioannaion
- Paul77
- γιω99
- Αλκης Κ.
- Nefh_
- Medjnik
- civilian
- Stelios725
- Belle26
- Marianna Ss12
- fockos
- GeoCommand
- PapaLui
- ChrisNoris
- tkasos2002
- margik
- Drglitterstar
- Μαρία234
- jul25
- manesoyla
- olgakiks
- marianna04
- ikigai
- Anna.28
- KaterinaL
- Leukosrinokeros
- jimnikol21
- Wannabe ψυχολόγος
- victor 21
- KateRdJ
- VouDou
- ROSSONERO
- jimis2001
- Idontknoww
- azula
- Έμμα
- EiriniS20
- ada1974
- Markaf
- kostas83
- geoavl
- Kostakis45
- Marianna35
- Serotonin
- cynzp
- Dreamer_SW
- T C
- Eleni54
- Ggpg
- Memetchi
- tymvorixos
- Dababy
- Nefeli01
- Dr House
- Kostis-Palamas
- Demy25
- alexrami
- Maraki196
- Johanna Mark
- NEKTARIOS11
- Eva
- milkyway
- Σταβι
- George.tr
- valantis21
- KingOfPop
- tasoss
- aggelosst9
- kristinbacktoschool
- Evimgr
- olga123
- notis_19
- Yiorgosk
- penelope97
- mickie
- manos1234567
- cpalazis
- Mhtsos001
- nio22187
- Arvacon
- Κασανδρα
- χημεια4λαιφ
- Ryuzaki
- Meow
- Slytherin
- efi25
- nucomer
- louminis
- Εχέμυθη
- Nefeloula
- the purge
- iManosX13
- barkos
- PanosBat
- Vic_11
- Lydia6902
- marylou_290
- nikos_nikos
- suaimhneas
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.