Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χαλαρα την εχειςΜη με φοβιζεις τωρα! 19.240 Μη μου λες τετοια κ τοχω δεσει κομπο. Οχι οτι η Θεσ/κη δε μου αρεσει,αλλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουφ ,νασαι καλαχαλαρα την εχεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Mε τα φετινα δεν χωραει αμφιβολλια χαλαρωσε και να περασεις καλα πολλοι λιγοι εβγαλαν τοσαΟυφ ,νασαι καλα
mikrosp@oktsis
Νεοφερμένος
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Ναυτιλιακων Σπουδων Πειραια
2) Οργανωση και Διοικηση Επιχειρησεων Πειραια
3) Βιομηχανικη Διοικηση και Τεχνολογια Πειραια
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Εγω με το 10% εβαλα :
1) Ναυτιλιακων Σπουδων Πειραια
2) Οργανωση και Διοικηση Επιχειρησεων Πειραια
3) Βιομηχανικη Διοικηση και Τεχνολογια Πειραια
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!
Πωωω.....Ζηλεύω....Κι εγώ θέλω αυτές τις σχολές...Βασικά τη δεύτερη!!!Μου αρέσει απίστευτα!!Αλλά δε τη πιάνω με τη καμία............
pizza1993
Δραστήριο μέλος
2.μηχανολογων μηχανικων εμπ
3.φυσικο αθηνας
4.σεμφε(με επριζε ο καθηγητης μου!)
Του Δια θελω να δω
1.Φυσικο Αθηνας...Τελος...
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωωω.....Ζηλεύω....Κι εγώ θέλω αυτές τις σχολές...Βασικά τη δεύτερη!!!Μου αρέσει απίστευτα!!Αλλά δε τη πιάνω με τη καμία............
Γιατι δεν κανεις????? Ποσα μορια εχεις??? Δεν χανεις τιποτα!!! Εγω θελω οπωσδηποτε τη 1η επιλογη!!!!
leftmano
Νεοφερμένος
1. Κοινωνιολογίας Αιγαίου
και για τυπικούς νομίζω λόγους
2. Κοινωνιολογίας Πάντειο
3. Κοινωνιολογίας Κρήτης
Αυτά. 15.526 από Θεωρητική, και παλιό "απωθημένο" να σπουδάσω Κοινωνιολογία....
και μια ερώτηση (ελπίζω όχι off topic)
η βαφτισιμιά μου -δώσαμε μαζί φέτος!- έχει 13500 περίπου, έχει ελπίδες για Πολιτικών Επιστημών Θράκης? (14100 πέρσι, 13350 το 2009). Θα με υποχρεώνατε αν μου λέγατε μια γνώμη. Δεν ανήκει σε καμιά "ειδική ομάδα" και φυσικά είναι με το 90%
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzenaki93
Νεοφερμένος
1.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2.ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4.ΜΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5.ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6.ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 9.ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΛΟΥ 10.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΒΟΛΟΥ 11.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΒΟΛΟΥ 12.ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΕ/ΛΗΣ 13.ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ και από κει και πέρα δεν μετράει γιατί πιάνω ήδη αυτές τις σχολές και μάλλον Ιωαννινα περνάω...απλά δεν ξέρω ακόμα πρώτα φιλολογία ή νηπιαγωγών?Και κάτι ακόμα...μου προτείνετε να βάλεω πρώτα Κομοτηνή και μετά Βόλο ή πρώτα Βόλο και μετά Κομοτηνή???(Γενικά δεν ξέρω τίποτα ακόμη!)
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
δίνω με το 10% και επειδή πέρσι είχα μόνο 10 και έκανα και λάθος στη σειρά φέτος είπα να το παρακάνω και το έλεγξα 100 φορές!
ευελπιστώ να περάσω είτε εφαρμοσμένη πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ(3η επιλογή, την 1η και τη 2η δεν τις πιάνω λογικά), είτε γεωπονική(σαλόνικα) που είναι 4η είτε δασολογία(πάλι σαλόνικα) που είναι 5η.
λένε ότι με 16.395 στο 4ο στη χειρότερη θα πιάσω τη δασολογία, αλλά και πέρσι τα ίδια μου έλεγαν και δεν μου βγήκε τελικά, οπότε απλά ελπίζω πλέον και το εύχομαι κάθε μέρα να είμαι μέσα σ' αυτά! υπομονή παιδιά και μακάρι τα πράγματα να πάνε σε όλους έτσι όπως τα θέλουν.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάποιος πιο πριν είχε 39 σχολές και προκάλεσε όποιον έχει παραπάνω. μπορώ να πω λοιπόν ότι έχω 60 σχολές
δίνω με το 10% και επειδή πέρσι είχα μόνο 10 και έκανα και λάθος στη σειρά φέτος είπα να το παρακάνω και το έλεγξα 100 φορές!
ευελπιστώ να περάσω είτε εφαρμοσμένη πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ(3η επιλογή, την 1η και τη 2η δεν τις πιάνω λογικά), είτε γεωπονική(σαλόνικα) που είναι 4η είτε δασολογία(πάλι σαλόνικα) που είναι 5η.
λένε ότι με 16.395 στο 4ο στη χειρότερη θα πιάσω τη δασολογία, αλλά και πέρσι τα ίδια μου έλεγαν και δεν μου βγήκε τελικά, οπότε απλά ελπίζω πλέον και το εύχομαι κάθε μέρα να είμαι μέσα σ' αυτά! υπομονή παιδιά και μακάρι τα πράγματα να πάνε σε όλους έτσι όπως τα θέλουν.
στο τελος στο μηχανογραφικο μολις το καταθεσεις σου λεει για εκτυπωση εχεις να κανεις μετα κατι? μου εδωσε τον αριθμο πρωτοκολου αυτο ηταν ολο?
Trelomarw
Νεοφερμένος
bloodymary1993
Νεοφερμένος
δήλωσα 49 σχολές του 2ου και 3ου πεδιου...μόνο που είναι πολλες και βαριεμαι να τις γραφω....Προκαλώ κάποιον να πει ότι έβαλε περισσότερες από 39 σχολές!!
Siritoss
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρσι μπροστά μου στην ουρά ήταν ένας που είχε βάλει ΟΛΕΣ 2ου/4ου (δε θυμάμαι ποιο, αν και νομιζω 4ο που είναι πολλές),3ου. Περιμέναμε πάνω από 2 ώρες. -.-
Εγώ είμαι με το 10%, έβαλα 24 σχολές και ελπίζω/νομίζω ότι θα περάσω ή στη 1η ή στη 3η. (ceid ή Πληροφορική Ιωαννίνων.)
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Γιατι δεν κανεις????? Ποσα μορια εχεις??? Δεν χανεις τιποτα!!! Εγω θελω οπωσδηποτε τη 1η επιλογη!!!!
θα κανω την αποπειρα να τη δηλωσω.......δεν εχω πολλα δυστυχως......15400.....οποτε ουτε μια στο εκατομμυριο....για καμια περιφερειακη αναπτυξη με κοβω να περναω και δε με τρελαινει...... θα δωσω και του χρονου αναγκαστικα...
Καλη επιτυχια σε ΄σενα!!!!Μακαρι να περασεις στην πρωτη σου επιλογη!!Αλλα κ η 2η να ξερεις δεν ειναι ασχημη...Τα λεμε του παραχρονου (που θα εχω ξαναδωσει πανελληνιες) στο ΠΑΠΕΙ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natalia_12302
- Ken
- Calamis
- Hased Babis
- Indecisive2
- Nickelhead
- mir
- Tromeros
- Volgetas
- Hmmytheos
- burningfire
- ioanna2007
- mark06
- Annts
- mathitisglykeiou
- Bobaros32
- bbb
- angela_k
- Panatha mono
- Vera
- ismember
- Reader
- Kanastasia_5883
- sock
- rseven
- agg41
- bibliofagos
- Φινεύς
- demitra
- Kris.gr
- Coconut201
- nikolakisss_
- BiteTheDust
- DetectiveAgg
- Aggel0sss
- Vok
- Tasos05
- Mitsaras23
- neurogirl
- Guhahg5837
- jimmyDH
- elenh33
- 3poulakiakathontai
- athinoula
- Χρήστος2006
- shezza94
- Swthrhs theodokou
- eltqt
- Kate1914
- Totreno
- Pars3c
- Anonymous1
- iiTzArismaltor_
- MarcoReus
- bill09876
- Valous
- Startx0
- angies
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- Frozensun
- user2727
- Peter Pan13
- Lia 2006
- BillyTheKid
- Jojo K
- giannis05
- αντιγονη.
- Nala
- Athens2002
- vbvbvbv
- estrela
- hello1234
- Nemesiis
- Μιχαήλ
- Alessandra Eliza
- ilias_21
- Arianara S3
- suuuuiiii
- Γιώτα Γιαννακού
- tsiobieman
- Scandal
- Obi-Wan Kenobi
- nearos
- Leo komm
- nicole1982
- guest24440
- MrDna
- Σταμάτης του '05
- Abiogenesis
- Helen06
- damn
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- Than003
- antonis97
- Pharmacist01
- Scott
- Joji
- Sofos Gerontas
- American Economist
- dmav
- giannhs2001
- _T3o
- Nasia2433266
- P.Dam.
- grammenoudis
- chenchen
- Neos210
- georgekar
- Vasilaras
- penelopenick
- thesecretfemme
- marspth
- Eleni123-
- katia.m
- Rina
- Mewmaw
- Praxis
- Neiromai
- Vicky13
- panaman
- beckyy
- UserGr2023
- mel<3
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Γιώργος Ζ
- Nic Papalitsas
- augustine
- Billprs
- Evaa:)
- SOFIAMINT
- Ariel.com
- user-2
- Nikos_T
- Kitana
- lepipini
- Magigi
- sidney
- Τρελας123
- denjerwtithelwhelp
- sofia.eleftheriou@gm
- Imega
- Antonisbairac1
- topg
- Antonius
- Doll
- asterisx
- BilLaKows
- F1L1PAS
- eukleidhs1821
- Tzeoo
- anakiriak@yahoo
- Career_coach
- arko
- marakiloveee
- Eirinakiii8
- srg96
- sophiaa
- MIT_fan
- alexgiann
- Chrysak25
- BoredPanda
- fairyelly
- Διεφθαρμενος Στωικος
- Mukumbura
- PanMoonlight
- 0mar7
- eleniiib
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Φωτεινη Τζα.
- xakounaamatata
- teo752
- Nikoleta_Giann
- Euge.loukia
- DeWiN
- Maria_Xagorari
- SlimShady
- RockGeek
- nimbus
- KingPoul
- roud
- Ria99
- 69lover
- paulkin94
- Nikos05
- Liou
- FRT
- Moblok
- Devid
- Georgekk
- BioChemical
- dokimos10
- calliope
- Samsa
- milianis
- Maria1743
- Jimmy20
- Fanimaid123
- anastasia papa
- Αριάνα123
- maria20
- eleftheriaa__
- Mariliaaa
- eri548
- Giii
- luisnazariodelima
- Haraa11
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- Polipolikalos
- J.Cameron
- fretoe
- george7cr7
- cel123
- anna m
- stefan
- Bak563
- CuHg
- Ireneeneri
- fearless
- lnesb
- kiyoshi
- Viedo
- Monster Hunter
- Steffie88
- DrsKatia
- Greg1900
- Katerinaki03
- TonyMontanaEse
- NickT
- PanosCh002
- gwgw_5
- Rene2004
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- sofia.kp
- uni77
- xriiistiiinaaa
- Ststst02
- Χριστιαννα
- Bgpanos
- Thanos_D
- stam72
- tasost
- ioannaion
- Paul77
- γιω99
- Αλκης Κ.
- Nefh_
- Medjnik
- civilian
- Stelios725
- Belle26
- Marianna Ss12
- fockos
- GeoCommand
- PapaLui
- ChrisNoris
- tkasos2002
- margik
- Drglitterstar
- Μαρία234
- jul25
- manesoyla
- olgakiks
- marianna04
- ikigai
- Anna.28
- KaterinaL
- Leukosrinokeros
- jimnikol21
- Wannabe ψυχολόγος
- victor 21
- KateRdJ
- VouDou
- ROSSONERO
- jimis2001
- Idontknoww
- azula
- Έμμα
- EiriniS20
- ada1974
- Markaf
- kostas83
- geoavl
- Kostakis45
- Marianna35
- Serotonin
- cynzp
- Dreamer_SW
- T C
- Eleni54
- Ggpg
- Memetchi
- tymvorixos
- Dababy
- Nefeli01
- Dr House
- Kostis-Palamas
- Demy25
- alexrami
- Maraki196
- Johanna Mark
- NEKTARIOS11
- Eva
- milkyway
- Σταβι
- George.tr
- valantis21
- KingOfPop
- tasoss
- aggelosst9
- kristinbacktoschool
- Evimgr
- olga123
- notis_19
- Yiorgosk
- penelope97
- mickie
- manos1234567
- cpalazis
- Mhtsos001
- nio22187
- Arvacon
- Κασανδρα
- χημεια4λαιφ
- Ryuzaki
- Meow
- Slytherin
- efi25
- nucomer
- louminis
- Εχέμυθη
- Nefeloula
- the purge
- iManosX13
- barkos
- PanosBat
- Vic_11
- Lydia6902
- marylou_290
- nikos_nikos
- suaimhneas
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.