Αθηνά μου,αρχικά θέλω να σου ευχηθώ και εγώ ολοψυχα συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές.Το ΤΞΓΜΔ στην Κέρκυρα είναι πολύ καλό,ενώ ειδικά αν ακολουθήσεις την κατεύθυνση της διερμηνείας,είναι σχεδόν σίγουρο οτι πολύ εύκολα θα βρείς δουλεία.Στο θέμα μας ομως τώρα.Ξαναδιάβασα το πρώτο μου ποστ και μπορώ να πώ οτι φαίνεται κάπως ειρωνικό.Η ειρωνεία αυτή ωστόσο έγκειται κυρίως στον αριθμό των σχολών που δήλωσα,οι οποίες είναι εξαιρετικά πολλές αν συνυπολογίσουμε τον αριθμό των μορίων που συγκέντρωσα(μάλλον θα βρεθώ δηλαδή στην ιατρική Αθήνας ή-στη χειρότερη-σε κάποια από τις άλλες ιατρικές και δεν ήταν ανάγκη να δηλώσω τόσες σχολές).Για αυτό,θέλω να ξεκαθαρίσω οτι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα-συνειδητά τουλάχιστον-να υποτιμήσω τις σχολές που δήλωσα στο τέλος και πόσο μάλλον τα παιδιά που σπουδάζουν σε αυτές.
Όμως,εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί πρέπει για να περάσεις σε σχολές οπως η κλωστουφαντουργία και η ιχθυοκομία,να βγάλεις πάνω από 10...αυτή η λογική είναι άκρως κομπλεξική και δεν επιτρέπει σε παιδιά τα οποία έχουν όρεξη-δεν εννοώ για διάβασμα αλλά για δουλειά-να μπουν σε μια σχολή και-γιατί όχι-να καταξιωθούν και επαγγελματικά....
Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.