MarioOZzzZ...<3
Νεοφερμένος
Εχουν αδικο οι "αυστηροι" καθηγητες που κανουν παρατηρησεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ντάξει σε οποιαδήποτε περίπτωση που η κοπελιά δεν θα έχει βάλει την Άρτα και τα Γιάννενα στη μούρη της,θα έχει άδικο.
Το να βάζουν τα κορίτσια που είναι 15-16 χρονών,λίγο μαύρο μολύβι κι λίγη μάσκαρα,δεν είναι τρομερά κακό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Katerina~!
Νεοφερμένος
Συμφωνω! και γω δεν ειμαι υπερ του εντονου βαψιματος ,αλλα λιγο ρουζ λιγη μασκαρα με μετρο παντα δεν χαλαει την εικονα του προσωπου μιας κοπελας,ειδικα σε τετοιες μικρες ηλικιες^
Ντάξει σε οποιαδήποτε περίπτωση που η κοπελιά δεν θα έχει βάλει την Άρτα και τα Γιάννενα στη μούρη της,θα έχει άδικο.
Το να βάζουν τα κορίτσια που είναι 15-16 χρονών,λίγο μαύρο μολύβι κι λίγη μάσκαρα,δεν είναι τρομερά κακό.
Εγω και στο πανεπιστημιο πολλες φορες παω σχεδον αβαφτη και με απλα ρουχα,για μαθημα παμε οχι για επιδειξη μοδας οπως το βλεπουν μερικες και ερχοντε με τα γουναρικα στη σχολη 8 το πρωι ^^
MarioOZzzZ...<3
Νεοφερμένος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αφήστε την νεανική φρεσκάδα να κάνει την δουλειά της! (πφφφ τι είπα πάλι? Μπράβο μου!)
elenaki92
Δραστήριο μέλος
για πλήρη κάλυψη χρειάζεται make up που θα έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα μιας και θα έκλεινε τους πόρους).
εντελώς πληροφοριακά και επειδή νόμιζα το ίδιο μέχρι που ρώτησα, είτε βάζεις make-up είτε πούδρα είναι το ίδιο και το αυτό. Απλώς στην πρώτη περίπτωση είναι σε υγρή μορφή και στη δεύτερη σε σκόνη... Και στις δύο περιπτώσεις φραζουν οι πόροι. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποια με ακμή είναι να αφήνει τους πόρους της να αναπνέουν και να κρατά το πρόσωπό της καθαρό. Με λίγα λόγια να μη το επιβαρύνει καθημερινά έστω και με λίγη πούδρα εκτός κι αν είναι από αυτές που προτείνουν δερματολόγοι και κάνουν καλό σε σχέση με τις άλλες στην ακμή.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ή νομιζετε οτι πειραζει τα αγορια?
εχω αδυναμια στα κραγιον...
και ειδικα στα κοκκινα
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ααααααααααααααα εγώ Όλγα λατρεύω τα lipgloss! μου αρέσει που είναι υγρά και έχουν και γεύση...αν και δεν μου κρατάνε και πολύ επειδή τα τρώω (όπως και όλες φαντάζομαι) P επίσης μου αρέσουν πολύ οι σκιές και απεχθάνομαι τα μολύβια!
εγω το αντιθετο
δεν τρωω τα λιπγκλοσ γιατι τα συχαινομαι
προτιμω τα κραγιον!
στα ματια δεν βαφομαι και πολυ γιατι φοραω φακους
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αχ0α0χ0α0χ0αχα!!!! κρίμας για το πρώτοεγω το αντιθετο
δεν τρωω τα λιπγκλοσ γιατι τα συχαινομαι
προτιμω τα κραγιον!
στα ματια δεν βαφομαι και πολυ γιατι φοραω φακους
όσο για το δεύτερο παρ' όλο που φοράω γυαλιά δεν βάφομαι, τουλάχιστον έντονα
αλήθεια αυτά τα κονσίλερ τι είναι?
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
εντελώς πληροφοριακά και επειδή νόμιζα το ίδιο μέχρι που ρώτησα, είτε βάζεις make-up είτε πούδρα είναι το ίδιο και το αυτό. Απλώς στην πρώτη περίπτωση είναι σε υγρή μορφή και στη δεύτερη σε σκόνη... Και στις δύο περιπτώσεις φραζουν οι πόροι. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποια με ακμή είναι να αφήνει τους πόρους της να αναπνέουν και να κρατά το πρόσωπό της καθαρό. Με λίγα λόγια να μη το επιβαρύνει καθημερινά έστω και με λίγη πούδρα εκτός κι αν είναι από αυτές που προτείνουν δερματολόγοι και κάνουν καλό σε σχέση με τις άλλες στην ακμή.
δηλαδή ούτε λίγη πούδρα δεν μπορούμε να βάλουμε, ίσα-ίσα να μην φαίνεται τόσο κόκκινο και ερεθισμένο το πρόσωπο?
ευχαριστώ για την πληροφόρηση
prinCess.
Επιφανές μέλος
Επίσης βάζω και κονσίλερ πάντα κάτω από το μάτι γιατί έχω μαύρους κύκλους μονίμως και έτσι σουλουπώνεται κάπως, αλλά γενικά δε το λες και προχώ το μακιγιάζ μου, και ούτε με ενοχλεί πλέον να βλέπω κοπέλες της ηλικίας μου ή και πιο μικρές να έρχονται με πολύ έντονο μάτι στο σχολείο, πιο πολύ τα έντονα χείλη μου τη σπάνε.
Και δε νομίζω να κάνει τόσο κακό να βάζεις λίγο μέικ απ πάνω σε ένα σπυράκι για να μην φαίνεται άσχημα, προσωπικά σπάνια βγάζω σπυριά και όποτε γίνεται φυσικά και το κρύβω μεχρι να φύγει.
Τώρα άμα έχεις τρελή ακμή δε λέει να το βάζεις επειδή το κάνεις χειρότερα και απορώ πώς το αντέχουν μερικές πάνω απ' όλα αυτά τα σπυράκια να περνάνε το τέτοιο. :S
Α! Και να κάνετε μάσκες/peeling κορίτσια μια στο τόσο για να αναπνέει λίγο το δέρμα, να καθαριστεί σε βάθος και να αποκτήσει λάμψη και έτσι.
Αυτά.
ΚΑΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΣΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΙΚ ΑΠ πριν πάτε για νάνι για να μη φαίνεστε σάπιες μετά τα 40.
(και πριν το μέικ απ ενυδατική κρέμα για βάση ;p)
ALadinX
Νεοφερμένος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολο κατι δωδεκαποντα βλεπω να κυκλοφορουν
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Άμα βάλω μαύρο μολύβι,έστω και λίγο,αμέσως δείχνω πολύ διαφορετική.
Γενικά τονίζει το βλέμμα,χωρίς να είναι υπερβολικό.
Το eye-liner επίσης,μου αρέσει.
Βασική προυπόθεση: να ξέρεις να το χρησιμοποιείς,γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι απλά τραγικό.
MarioOZzzZ...<3
Νεοφερμένος
να κανω μια ερωτηση...???
προσφατα εμαθα οτι δεν ειναι ολα τα μολυβια ειδικα για να βαφεσαι μεσα απο το ματι αλλα μονο απ' εξω...ξερετε κατι σχετικο???????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.