roseberry
Διάσημο μέλος
εγω προσωπικα βαφομαι μονο και μονο γιατι μου αρεσει να περιποιουμε τον εαυτο μου!
και εννοειτε πως δεν θα σηκωθω πρωινιατικα με την τσιμπλα για να σοβατιστω...
ελεος διαβολε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω εν μέρει. Γενικά είμαι οπαδός της φυσικής ομορφιάς αλλά ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (πχ ένα επίσημο γεγονός) ένα διακριτικό μακιγιάζ δίνει άλλο χρώμα. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ κανενός είδους καλλυντικά πέρα από από μία κρέμα για σπυράκια αλλά αν σε μια γυναίκα ταιριάζει το μακιγιάζ, τότε είμαι υπέρ του διακριτικού.Θα συμφωνήσω με την theodora. Το μακιγιάζ είναι για να τονίσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά και να κρύψεις/καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες. Εννοείται ότι το να έχεις make up πάχους 2 cm πάνω στο δέρμα σου δεν είναι ότι καλύτερο, και από άποψη αισθητική αλλά και από άποψη υγείας. Η δική μου άποψη είναι ότι το διακριτικό μακιγιάζ είναι το καλύτερο για μια γυναίκα. Κλασικό παράδειγμα η Juliette Binoche:
Υ.Γ. Ό,τι κι αν πει κανείς για τη Juliette θα ναι λίγο...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
εσεις τι πιστευετε?
SOFIA19
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
vaita
Νεοφερμένος
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μαυτο που λες !Πιστευω πως τα κοριτσια σε αυτη την ηλικια δεν εχουν αναγκη το μακιγιαζ. Βλεπω πολλα κοριτσια που ερχονται καθε πρωι στο σχολειο με make up και κατι αλλες αηδιες. Ελεος!
Δε βλέπω κανένα λογο γιατί μια μαθήτρια θα πρέπει να μοιαζει με σαραντάρα.
Εμένα μαρέσει πολύ το φυσικό κιας μην είναι τέλειο εξάλλου αν σε εκτιμά κάποιος πραγματικά σε εκτιμά για αυτο που είσαι από τη φύση σου(εμφάνιση και κυρίως χαρακτήρας και συμπεριφορά) ,όχι επειδή βαφεσαι και παριστάνεις κατι που δεν είσαι.
Μην ξεχνάτε επίσης ότι αυτο που βλέπουμε στον καθρέφτη δεν έχει καμια σχέση με αυτο που βλέπουν οι άλλοι σε μας .Ο καθρέφτης δεν είναιπαρα μια άψυχη εικόνα .
Τέλος πιστεύω ότι τη φυσική ομορφιά δε γινεται να την αποκτήσεις όσο και να βάφεσαι ίσα ισα που μπορει και με το βάψιμο να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός όλοι έχουν τα συν και τα πλην τους καποιοι είναι πιο όμορφοι και κάποιοι αλλοι λιγότερο.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=187200&dt=02/03/2008
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά είναι χαζομάρες δεν κρίνουμε έχοντας υπόψιν την εμφάνιση.Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα τα έφτιαχνα με μια μόνο και μόνο επειδή είναι "γκόμενα" αν δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της.
nPb
Επιφανές μέλος
μπορεί να ακουστεί πολύ περίεργο και σίγουρα ανήκω σε μια συντριπτική μειοψηφία όπως έχω παρατηρήσει,αλλά με ξενερώνουν αφάνταστα αυτές που βάφονται ,μου αρέσουν οι αυθόρμητες, αυτές που δεν επηρεάζονται από τα πρότυπα που προβάλουν συνεχώς τα μμε ,ε και τι πειράζει αν η κοπέλα έχει σπυράκια?,θα πρέπει να ανησυχεί για αυτό? , αλίμονο,ή μήπως θα της κόψουμε την καλημέρα ή θα πρέπει να φοβηθεί ότι δεν θα την κοιτάξει κανένας?
Αυτά είναι χαζομάρες δεν κρίνουμε έχοντας υπόψιν την εμφάνιση.Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα τα έφτιαχνα με μια μόνο και μόνο επειδή είναι "γκόμενα" αν δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της.
πές τα φίλε γιατί νομίζουμε ότι ζούμε σε άλλο πλανήτη..
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
roseberry
Διάσημο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
pocaxontas23
Νεοφερμένος
tiger
Νεοφερμένος
Eμ εγώ πιστεύω πως κάθε κοπέλα θα πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει.. εγω νιώθω όμορφη όταν είμαι βαμμένη και βάφομαι για μένα και όχι για να με δει ο απέναντι και να του αρέσω... το υπερβόλικο διαφέρει ίσωσ για τον καθένα.. απλά όταν μία κοπέλα προκαλει αυτό φαίνεται και απο αλλα και όχι μονο από το βάψιμο:redface:
Σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα!!Πολλες φορες βλεπω κοπελες που εχουν βαφτει εντονα αλλα δεν ειναι καθολου προκλητικες...νομιζω πως η προκλητικοτητα φαινεται περισσοτερο απο τις κινησεις,το εξαλλο ντυσιμο και γενικα την αυρα του καθε ανθρωπου
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα δικά μου σπυράκια είναι τόοοοοοσο ενοχλητικά, και κόκκινα και έντονα που μερικές φορές δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από λίγη διακριτική πούδρα-προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω το πρόσωπό μου τόσο χάλια. δεν θα νιώθω άνετα. οπότε τα καλύπτω κάπως (αν και δεν καλύπτονται πλήρως, για πλήρη κάλυψη χρειάζεται make up που θα έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα μιας και θα έκλεινε τους πόρους). γενικά θεωρώ ότι το βάψιμο είναι ωραίο απλά μέχρι ένα όριο. είναι καλό να είναι διακριτικό και να αρμόζει στην ηλικία κυρίως αλλά και στο περιβάλλον
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απορία μου είναι αν θα καταλάβει ακόμα κι η ίδια ότι είναι η κοπέλα της φωτογραφίαςAυτό το βίντεο λέει πολλά! Μπορεί η κοπέλα να μην είναι έφηβη αλλά..https://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή ναι, οι γονείς της όχιΗ απορία μου είναι αν θα καταλάβει ακόμα κι η ίδια ότι είναι η κοπέλα της φωτογραφίας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.