Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Είμαστε απολύτως σίγουροι,ότι ισχύει αυτό σε όλα τα σχολεία της χώρας;Γιατί απ' όσο ξέρω από τη διαδικασία που ακολουθείται στο σχολείο μου και γενικότερα στα σχολεία της πόλης μου και απ' ότι έχω διαβάσει γίνεται συνελεύση,κατόπιν ψηφοφορία(ανεξάρτητα αν η πλειονότητα αυτών καταλήγει σε φιάσκο...) και έπειτα ανάλογα με την ετυμηγορία κλείνει ή όχι το σχολείο.
Το ίδιο και στο δικό μου.
Επί του θέματος τι να πω, εδώ αποφυλακίζονται στην διετία δολοφόνοι και αυτοί κηνυγάνε τα παιδάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά κάνουν στα φασιστάκια που θελουν να χασουν μαθημα. Και πριν με παρετε με τις ντοματες (ναι σε εσας τους ξύπνιους προοδευτικούς μιλώ) βουτηχτε τη γλωσσα στο μυαλο σας και σκεφτειτε.
Δε συμφωνω με τις καταλήψεις και ποτέ μου δεν έχω ψηφίσει υπέρ, γιατί πολύ απλά, δε θεωρώ ότι έχουν κάποιο νόημα. Τις περισσότερες φορές γίνονται για έναν και μόνο λόγο... Για χαθεί το μάθημα, κάτι που ωφελεί τους μαθητές της α' και της β', αλλά και της γ' (οι οποίοι για 3 εβδομάδες δεν πατάνε στο σχολείο και μένουν στο σπίτι για να διαβάσουν)
Στην προκειμένη περίπτωση, η π@π@ριά, είναι το ότι σε μια διαδικασία, που προφανως υποκινήθηκε από ένα θεσμικό σχολικό όργανο, όπως είναι το δεκαπενταμελές και η κατάληψη έγινε, κανένας δεν εχει δικαίωμα να σύρει 3 μαθητές στα δικαστήρια για ένα τέτοιο μαθητικό ζήτημα.
Υπερβολικά αυστηρή μεταχείριση, υπερβολικά ευαίσθητη η αρχή, ενώ θα έπρεπε να είναι περισσότερο ευαίσθητη σε άλλα, πιο σημαντικά θέματα, που αποτελούν και ουσιαστικές απειλές για την κοινωνία, ή τη σχολική κοινωνία ειδικότερα.
Αν ακολουθούνταν η ίδια διαδικασία, παντού τότε θα τους είχαν σύρει όλους τους μαθητές στα δικαστήρια...
Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.
Υ.Γ:Το άρθρο που παρατέθηκε,είναι η μόνη δημοσίευση σε τοπικό επίπεδο και πληροφοριακά η αλήθεια είναι ότι η εφημερίδα δεν είναι απόλυτα κομματικά αχρωμάτιστη.
Ναι... Το κατάλαβα αυτό.. Και μόνο που αναφέρεται όνομα κόμματος στον τίτλο...
"Στις 25 Σεπτεμβρίου γίνεται μια δίκη αρκετά «ευαίσθητη» και ασυνήθιστη για τα δεδομένα της πόλης, όχι όμως και της… διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια."
Ναι, παντού αυτό γινεται... Πρώτα θέλουν να κάνουν φασαρία, για να ξεκινήσει η κατάληψη, να την έχουν σίγουρη, και μετά γίνονται οι ψηφοφορίες, οι οποίες σίγουρα αλλοιώνονται, απ'ότι έχω καταλάβει. Και το θέμα τραβάει για πολλές μέρες.Στο δικό μου πρώτα το κλείνουν και μετά γίνεται ψηφοφορία.Και σε όλα τα σχολεία που ξέρω αυτό γίνεται.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης,ας έχουμε υπ' όψιν μας ότι πρόκειται περί μιας πράξης που καταδεικνύει τον εισαγγελικό αυταρχισμό.Πώς τόσο εύκολα μηνύουμε εφήβους,που έπραξαν με αυτόν τον τρόπο(δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς αυτό,γιατί δε γνωρίζουμε όλες τις πτυχές του θέματος).Βαλλόμαστε εναντίον νεαρών ατόμων,αλλά μπορούμε να παραβλέπουμε εκατοντάδες παρατυπίες;
.
++
Είμαστε απολύτως σίγουροι,ότι ισχύει αυτό σε όλα τα σχολεία της χώρας;Γιατί απ' όσο ξέρω από τη διαδικασία που ακολουθείται στο σχολείο μου και γενικότερα στα σχολεία της πόλης μου και απ' ότι έχω διαβάσει γίνεται συνελεύση,κατόπιν ψηφοφορία(ανεξάρτητα αν η πλειονότητα αυτών καταλήγει σε φιάσκο...) και έπειτα ανάλογα με την ετυμηγορία κλείνει ή όχι το σχολείο.
Πάντως και στο δικό μου πρώτα έκλεινε το σχολείο και μετά γινόταν στο "φλου" κάποια "δήθεν" ψηφοφορία.
Zod
Δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Και σε μας αυτο εκαναν.Στην πόλη μου σε όλα τα σχολεία πρώτα το κλείνυν και μετά ψηφίζουν.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος
NemesisGR
Νεοφερμένος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.