Johnny15
Επιφανές μέλος
Ανήκω κι εγώ στη σωρεία των ανθρώπων που βλέπουν το στρατό σαν κάτι άχρηστο εντελώς.
Μάλλον εσύ και οι αναρχικοί. Δεν ζούμε με την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, ο στρατός είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα καθώς πρόκειται για την προστασία του έθνους και υπάρχει από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Στον πόλεμο, πρώτα θα πρέπει να ξυριστούμε κόντρα, να στρώσουμε το κρεβάτι φάκελο-υποφάκελο 50x50, να γυαλίσουμε την αρβύλα με την μαύρη πάστα, να πλύνουμε πολύ καλά τις τουαλέτες και τα βουρτσάκια τους, να αδειάσουμε τα καθαλάκια με τα κωλόχαρτα και γενικά τα καλαθάκια, να καθαρίσουμε τον θάλαμο των οπλιτών και τους εξωτερικούς χώρους του στρατοπέδου, να κάνουμε "γόπινγκ" και "πευκοβελόνα",...και μετά να βγάλουμε το G3 (αφού θα το γυαλίσουμε με ειδικά λάδια, σιδηροβελούς κλπ) από τον οπλοβαστό για να φύγουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Nαι ο στρατός προστατεύει το Έθνος.
Κοίτα ασχέτως με τις διάφορες καταστάσεις που περνάει η ελληνική κοινωνία, ο στρατός κάθε χώρας έχει πολεμήσει στο παρελθόν. Μην γίνω γραφικός και αναφέρω παραδείγματα... Τώρα εφόσον είμαστε σε περίοδο "ειρήνης", τουλάχιστον εδώ, τα σουβλατζίδικα δεν πειράζουν κανέναν.
nPb
Επιφανές μέλος
Κοίτα ασχέτως με τις διάφορες καταστάσεις που περνάει η ελληνική κοινωνία, ο στρατός κάθε χώρας έχει πολεμήσει στο παρελθόν. Μην γίνω γραφικός και αναφέρω παραδείγματα... Τώρα εφόσον είμαστε σε περίοδο "ειρήνης", τουλάχιστον εδώ, τα σουβλατζίδικα δεν πειράζουν κανέναν.
Ναι, ο στρατός του ένδοξου παρελθόντος. Αυτό μας το έδειξε η Ιστορία. Η σημερινή πραγματικότητα δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Σήμερα η χώρα μας υφίσταται μια πρωτόγνωρη κρίση σε κάθε τομέα, κάτι που δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο και τον στρατό. Με τα παραπάνω παραδείγματα θέλω να δείξω τον αντικειμενικό στόχο στην σημερινή εποχή. Όποιος έχει πάει στρατό με καταλαβαίνει.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ναι, ο στρατός του ένδοξου παρελθόντος. Αυτό μας το έδειξε η Ιστορία. Η σημερινή πραγματικότητα δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Σήμερα η χώρα μας υφίσταται μια πρωτόγνωρη κρίση σε κάθε τομέα, κάτι που δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο και τον στρατό. Με τα παραπάνω παραδείγματα θέλω να δείξω τον αντικειμενικό στόχο στην σημερινή εποχή. Όποιος έχει πάει στρατό με καταλαβαίνει.
Ο στρατός δεν μπορεί να βοηθήσει για την πρωτόγνωρη κρίση, και αν προσπαθούσε να βοηθήσει θα λεγόταν χούντα. Τα περάσαμε στο παρελθόν, φτάνει.
Dias
Επιφανές μέλος
Μονο που το θέμα που συζητάμε είναι οι μαθητικές παρελάσεις και όχι η αναγκαιότητα ή μη του στρατού.Ανήκω κι εγώ στη σωρεία των ανθρώπων που βλέπουν το στρατό σαν κάτι άχρηστο εντελώς.
(Αν θέλουν οι διαχειριστές ας κάνουν ένα split)
Guest 781029
Επισκέπτης
Μονο που το θέμα που συζητάμε είναι οι μαθητικές παρελάσεις και όχι η αναγκαιότητα ή μη του στρατού.
(Αν θέλουν οι διαχειριστές ας κάνουν ένα split)
Έβαλες και τα κομάντα για φώτο 8)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Λειπούμαι που βλέπω περισσότερες ψήφους στο να καταργηθούν ... Δεν μπορούμε να τιμήσουμε ούτε το έθνος μας , με αυτό τον ελάχιστον τρόπο ... Και αν τυχόν καταργηθούν , τότε θα ξεχάσουμε και 28η και 25η , να 'στε σίγουροι..
Βγες στο δρόμο και ρώτα τους νέους τι "γιορτάζουμε" 25η Μαρτίου, θα ακούσεις πράγματα που θα σε κάνουν να θέλεις να φας τα μαλλιά σου. Η παρέλαση δεν είναι τρόπος για να τιμήσεις κάποιον, είναι μέσο προπαγάνδας και εξαχρείωσης (no wonder που κατά τον αριστερό βηματισμό πολλές φορές οι μαθητές φωνάζουν "ΟΥΓΚ")
Αν δεν θέλουμε να ξεχάσουμε αυτές τις ημερομηνίες να βελτιώσουμε το μάθημα της ιστορίας.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Λειπούμαι που βλέπω περισσότερες ψήφους στο να καταργηθούν ... Δεν μπορούμε να τιμήσουμε ούτε το έθνος μας , με αυτό τον ελάχιστον τρόπο ... Και αν τυχόν καταργηθούν , τότε θα ξεχάσουμε και 28η και 25η , να 'στε σίγουροι..
Ναι! Μπράβο!
Γιατί όλες οι άλλες χώρες που έχουν εθνικές εορτές και δεν έχουν μαθητικές παρελάσεις τις έχουν ξεχάσει.
Εγώ θα έβρισκα ποιο σκόπιμο εκείνη την ημέρα να γίνεται κάποια εκδήλωση στα σχολεία παρά να γίνεται αυτό που γίνεται τώρα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Τώρα και τα κορίτσια με παντελόνι παρελαύνουν. (Πάει και η τελευταία ομορφιά της παρέλασης.).
Στην περιοχή μου δυστυχώς κάνουν παρέλαση ακόμα με φούστα και αναγκάζομαι να φοράω και εγώ Έπρεπε να έμενα Κεφαλονιά εκεί με τζιν κάνουν παρέλαση
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Στην περιοχή μου δυστυχώς κάνουν παρέλαση ακόμα με φούστα και αναγκάζομαι να φοράω και εγώ Έπρεπε να έμενα Κεφαλονιά εκεί με τζιν κάνουν παρέλαση
αν το καταργησουν κι αυτο.... Να φτασουμε δηλαδη να κανουμε παρελαση και με φορμες στο τελος... Αυτο εννοουσα πιο πανω... ΤΣΙΡΚΟ! Ελεος δηλαδη. Ντροπη μας ρε. Ετσι θελετε να παμε μπροστα; αν ειναι ετσι να τα ισοπεδώσουμε ολα καλυτερα να καταργηθουν τελειως... Θα ειναι λιγοτερο ντροπιαστικο απο το να βλεπεις αυτο το θεαμα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν αισθάνομαι άνετα βρε Deutsch μου δεν είμαι της ''φούστας''!!αν το καταργησουν κι αυτο.... Να φτασουμε δηλαδη να κανουμε παρελαση και με φορμες στο τελος... Αυτο εννοουσα πιο πανω... ΤΣΙΡΚΟ! Ελεος δηλαδη. Ντροπη μας ρε. Ετσι θελετε να παμε μπροστα; αν ειναι ετσι να τα ισοπεδώσουμε ολα καλυτερα να καταργηθουν τελειως... Θα ειναι λιγοτερο ντροπιαστικο απο το να βλεπεις αυτο το θεαμα.
Επικαιρότητα, you knowΓιατί κάθε φορά που πλησιάζει μια παρέλαση, ξανασυζητάτε σ' αυτό το topic;
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει ενδιαφέρον γι'αυτό... Αν πιάσουμε και το θέμα με τους αλλοδαπούς σημαιοφόρους εκεί να δεις μπάχαλοΓιατί κάθε φορά που πλησιάζει μια παρέλαση, ξανασυζητάτε σ' αυτό το topic;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν αισθάνομαι άνετα βρε Deutsch μου δεν είμαι της ''φούστας''!!
μου το ειπες στο τσατ. Δεν αναφερομαι μονο σε εσενα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- nearos
- Andante
- gmoutzour
- Hased Babis
- phleidhs
- giorgos5002
- Χρήστος2006
- antonis97
- ggl
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- dmav
- MrDna
- tsiobieman
- Scandal
- Giorgkalo
- rafaela11
- Sofos Gerontas
- constansn
- iiTzArismaltor_
- GeorgePap2003
- Maynard
- Obi-Wan Kenobi
- Αναστασία197
- kiyoshi
- American Economist
- Alessandra Eliza
- Mary06
- Dionyshs1
- Nick_nt
- thecrazycretan
- phoni
- P.Dam.
- Jojo K
- Marel
- Wonderkid
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Arianara S3
- Helen06
- jYanniss
- eukleidhs1821
- Steliosgkougkou
- gk214
- Polkiu
- flaura
- petrosln
- Philologist
- johnsala
- Kostas568
- το κοριτσι του μαη
- the purge
- oups
- menual
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- User2350
- Drglitterstar
- Στεφανος56
- Miranda32
- Pierre Bezukhov
- korlef
- katia.m
- EmperorPalpatine
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- nicole1982
- tfghp
- Applepie
- Χάρις
- Praxis
- Zelina
- eirinipap
- angeloskar
- Paragontas7000
- Deadly_sorrowX
- snowy
- spring day
- Νομάρχης
- Euge.loukia
- physicscrazy
- SlimShady
- Ameliak
- globglogabgalab
- Stelios725
- QWERTY23
- Johnnys
- vds3
- abc1234
- Σωτηρία
- barkos
- anastasis06
- papa2g
- Mapas26
- Ryuzaki
- Citylights
- fockos
- azula
- Dimitris2001
- Jimmis18
- aggelosst9
- Dimitris9
- jims
- Ria99
- Theodora03
- katerinavld
- _Aggelos123
- Annu
- Jimmy20
- Nala
- marilou2002
- Georgekk
- Ανώνυμη
- Stanword
- KingOfPop
- Fanimaid123
- Schlimazel
- No name
- harry akritas
- Κάτια23
- Mary Jane
- neurogirl
- Lia 2006
- Ziekr
- Alexandros36k
- jj!
- T C
- sidney
- vivus
- Superhuman
- Μάρκος Βασίλης
- Panos_02
- uni77
- Unseen skygge
- Viedo
- Κλημεντίνη
- Makis7
- panagiotis G
- Earendil
- Elel
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.