Μην το γελάς καθόλου... Είναι ένα από τα βασικά αιτήματα ενός ΤΕΕ στη Ρόδο να υπάρξουν τυρόπιτες άλλου σχήματος...:xixi:Α, και μην ξεχάσω. Να γίνει και καμιά κατάληψη για να απαιτήσουμε τετράγωνες τυρόπιτες. Να έχουμε μία γωνιά να τρώμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Μην το γελάς καθόλου... Είναι ένα από τα βασικά αιτήματα ενός ΤΕΕ στη Ρόδο να υπάρξουν τυρόπιτες άλλου σχήματος...:xixi:
Μα ιδικα τα ΤΕΕ εδω πιον λογο εχουν να κανουν καταληψη;.... Για να χασουν μαθημα και μονο το κανουν... Το Καζουλειο ενταξη, εχει δικιο... λιγο ακομα και θα πεσει και θα τους πλακωσει το κτιριο... Το Βενετοκλειο δεν ξερω πως ειναι, εμεις εχουμε μια επεικυνδινη ταξη μονο, που αν πεση αυτη θα πεσει και το απο πισω κτιριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και εφόσον τα κτήρια είναι ετοιμόρροπα είπαν να κάνουν κατάληψη μέσα σ' αυτά, ε; :what:Το Καζουλειο ενταξη, εχει δικιο... λιγο ακομα και θα πεσει και θα τους πλακωσει το κτιριο... Το Βενετοκλειο δεν ξερω πως ειναι, εμεις εχουμε μια επεικυνδινη ταξη μονο, που αν πεση αυτη θα πεσει και το απο πισω κτιριο...
Έχουν ακούσει τη λέξη αποχή;
"Απέχουμε απ' τα μαθήματα, γιατί το κτήριο είναι ετοιμόρροπο."
Αλλά οκ, ξέχασα. Μπαίνουν απουσίες έτσι.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Διαμαρτυρόμαστε για ένα ετοιμόρροπο κτήριο με το να κλεινόμαστε μέσα σ' αυτό; :what:Μα πιο εύκολα θα εισακουστείς με τις καταλήψεις! Ασε και τις απουσίες...
Σαν εκβιασμός μου κάνει εμένα.
Εννοείται πως δεν μπαίνουμε μέσα στο κτήριο! Απ' έξω καθόμαστε... Τι θέλεις, να μας πέσουν τα αγγελάκια στο κεφάλι;:xixi:
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή είμαι μαθητής του Καζουλείου...: Το κτήριο θέλει επισκευές δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο αφήνεται να εννοηθεί, απλώς πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες επισκευές και να κατέυουν κάτι αγγελάκια (αγάλματα στην οροφή) που κουνιούνται... Μαθητές και καθηγητές κάνουμε τον γύρο του σχολείου για να μπούμε στις τάξεις και εκτός αυτού βγήκε κάποιος (ο διευθυντής νομίζω ή ο αντιδήμαρχος) και είπε ότι άδικα κάνουμε κατάληψη, γιατί όλες οι απαραίτητες επισκευές έχουν ήδη γίνει... Μετά από αυτό κλείσαμε το σχολείο και με ψήφισμα των μαθητών.
Εννοείται πως δεν μπαίνουμε μέσα στο κτήριο! Απ' έξω καθόμαστε... Τι θέλεις, να μας πέσουν τα αγγελάκια στο κεφάλι;:xixi:
- Εξίσου επικίνδυνο είναι το προαύλιο.
- Το σχολείο κλείνει μόνο σε δύο περιπτώσεις:
- Απεργία καθηγητών.
- Εντολή του νομάρχη (πχ σε ακραία καιρικά φαινόμενα).
Αυτά τα ολίγα.
Κι όμως λέει. Τι πρώτες ημέρες το έκλεισαν χωρίς να θέλουν οι περισσότεροι μαθητές (αντιδημοκρατικό), ενώ τώρα μετά από αυτά που ακούσαμε στο τοπικό κανάλι, σχεδόν όλοι οι μαθητές εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, ψήφισαν υπέρ.Αυτές είναι οι δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία, στην οποία κλείνει το σχολείο και δεν μπαίνουν απουσίες. Το ότι οι μαθητές ψήφισαν να κλείσει (σιγά μην ψήφιζαν το αντίθετο, πάρτυ κάνουν όταν πρόκειται να χαθεί μάθημα) δεν λέει απολύτως τίποτα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Βρες μου τότε τη διάταξη που λέει ότι εάν η πλειοψηφία των μαθητών το αποφασίσει, το σχολείο μπορεί να κλείσει. Αν υπάρχει, πάσο.[highlight]Κι όμως λέει[/highlight]. Τι πρώτες ημέρες το έκλεισαν χωρίς να θέλουν οι περισσότεροι μαθητές (αντιδημοκρατικό), ενώ τώρα μετά από αυτά που ακούσαμε στο τοπικό κανάλι, σχεδόν όλοι οι μαθητές εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, ψήφισαν υπέρ.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κι ερωτώ, ποιος το δίνει αυτό το δικαίωμα, έστω και με ψήφισμα.Δεν με κατάλαβες. Εννοώ ότι αυτή τη φορά είχαν το δικαίωμα τα πούν "είμαι κατά", ενώ πριν το έκλειναν χωρίς ψήφισμα. (1.5 ώρα φάγαμε μέχρι να ψηφίσουμε και με παρουσία δύο καθηγητών για να υπάρξει κάποια εγκυρότητα-διαφάνεια)
Μόνο σε 2 περιπτώσεις δεν μπαίνουν απουσίες (μιας κι αυτό είναι τώρα το ζητούμενο, ας μην κρυβόμαστε).
- Απεργεί ο καθηγητής της τάδε ώρας. Εκείνη την ώρα δεν μπαίνουν απουσίες. Αν απεργούν οι καθηγητές όλης της μέρας, δεν μπαίνουν απουσίες για όλη τη μέρα.
- Το σχολείο κλείνει με εντολή του νομάρχη.
Πες μου τώρα ποιος δίνει το δικαίωμα στους μαθητές να αποφασίζουν για το αν θα κλείσει το σχολείο, από τη στιγμή που ούτε ο διευθυντής μπορεί να το κλείσει (απ' όσο ξέρω) - παρά μόνον ο Νομάρχης.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ελεύθερα, ελεύθερα.Γιώργο (μου επιτρέπεις να σε καλώ με το όνομά σου, ε; ), φυσικά και δεν υπάρχει καμία διάταξη που να επιτρέπει τις καταλήψεις(ή έτσι νομίζω τουλάχιστον), αλλά μερικές φορές είναι το μοναδικό όπλο των μαθητών.
Συ είπας: "δεν υπάρχει αλλά το χρησιμοποιούμε". Άρα παράνομο.-
Καταγγελία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ίσως;
Δεν είναι θέμα της Δευτεροβάθμιας το κτηριακό πρόβλημα. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος. Όμως ο αντιδήμαρχος θεωρεί ότι όλα τα σοβαρά προβλήματα έχουν λυθεί. Πράγμα που δεν ισχύει. Μικρό-επισκευές έκαναν. Έφτιαξαν καμιά πόρτα, κάλυψαν μερικά σημεία του τοίχου που είχε πέσει ο σοβάς και τέτοια.Καταγγελία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ίσως;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Η λέξη "Τριανταφυλλόπουλος" σου λέει κάτι;Δεν είναι θέμα της Δευτεροβάθμιας το κτηριακό πρόβλημα. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος. Όμως ο αντιδήμαρχος θεωρεί ότι όλα τα σοβαρά προβλήματα έχουν λυθεί. Πράγμα που δεν ισχύει. Μικρό-επισκευές έκαναν. Έφτιαξαν καμιά πόρτα, κάλυψαν μερικά σημεία του τοίχου που είχε πέσει ο σοβάς και τέτοια.
Ρε, όλοι αυτοί υποχωρούν αν ακούσουν τη λέξη "κανάλια".
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ασε που στα τοπικα καναλια γινετε τις ποπης, και μαλιστα περνανε συνεντευξη απο τον διευθιντη που εφαγε ξυλο και ελεγε οτι ολα τα παιδια του σχολειου ητανε πολυ καλα κλπ και μονο προβλημα ητανε καπιοι εξωσχολικοι που ητανε και αυτοι που τον δειρανε και κανανε ζημιες. Ασε που ειδαμε και το πιο αξιοσημειοτο... Τον βλαστο (που περσυ ειχε κοιμοτανε μες το σχολειο για να μην κανουν καταληψη, που το θεωρισε μαυρο στιγμα στην καριερα του που τελικα κανανε καταληψη τα παιδια, που με εβλεπε στο προαβλιο περσυ και μου ελεγε να μην τολμισω να παω σε αυτο το λυκειο γιατι δεν εχω εμφανιση μαθητου) οχι να μην αντιδραει στην καταληψη, αλλα να φαινετε να ειναι και με το μερος τον παιδιων...
Και ο δημος απο την αλλη υποσχετε πραγματα που δεν μπορει να πραγματοποιησει
costas
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αυτοί που κάνουν κατάληψη ξέρουν;τώρα για ποιους λόγους δν ξέρω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.