georgia.sar
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achileas7
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή και εγώ εκει θέλω να περάσω εχω ακούσει οτι τουλάχιστον η μισή δεν τελειώνουν γιατί τυς φένονται πολύ δύσκολα. Ακόμα μια συμβουλή να μην σκέφτεσε ετσι και να πας. Α και να μην πας για κανέναν λόγο μαθηματικό Σάμο!!! Μου εχουν πει πως είναι ακόμα ποιο δύσκολο απο αυτό της Κρήτης
Το πιο εύκολο μήπως εννοείς?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Το πιο εύκολο μήπως εννοείς?
ναι καλα... κι εγώ Σαμο παλουκι εχω ακουσει αλλα ενταξει.Καθε σοβατη σχολη εχει τις δυσκολιες της.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ιωάννινα , Πάτρα εκεί είναι τα δυσκολότερα τμήματα μαθηματικών!
Cauchy
Νεοφερμένος
Σε καμία περίπτωση το πτυχίο μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν σε κάνει υποδεέστερο επιστήμονα, και άσε τους άλλους να λένε. Όσο για την δυσκολία είναι η αλήθεια ότι στη Σάμο μπορείς σχετικά πιο εύκολα να τελειώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω του αριθμού των μαθημάτων, δεν σου χαρίζουν όμως το πτυχίο και ούτε το παίρνεις τραγουδώντας και παίζοντας στην παιδική χαρά...
Αν θέλεις να σπουδάσεις μαθηματικά θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και να αγαπάς το αντικείμενο. Αλλιώς σε όποιο τμήμα και να πας θα δυσκολευτείς.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξεις! Εύχομαι να κάνεις την σωστή επιλογή.
GregDrama93
Νεοφερμένος
Επίσης, αν ξέρετε τίποτα για την ανακοίνωση των βάσεων, πείτε το μου..Η υφυπουργός δήλωσε πως θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Ιουλίου αλλά σήμερα άκουσα στην τηλεόραση ότι θα βγουν τέλη Αυγούστου. Αν γνωρίζετε το οτιδήποτε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτά τα λένε στον οδηγό σπουδών, συνήθως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas.rr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
https://www.adip.gr/eks/ReportCreteFinal.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως των εφαρμοσμένων μαθηματικών αποτελεί κατεύθυνση του μαθηματικού?
Η βοήθεια σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μιας και θέλω να συμπληρώσω οσο το δυνατόν συντομότερα το μηχανογραφικό μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι ενα τμημα πλεον
Και εμείς πιο δηλώνουμε ; Ή το ίδιο κάνει όποιο και να δηλώσουμε ;
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι κι εγώ αυτό δεν ξέρω....Και εμείς πιο δηλώνουμε ; Ή το ίδιο κάνει όποιο και να δηλώσουμε ;
Γιώργο αν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό..
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Είχα πάει να γραφτεί μια φίλη μου και θυμάμαι τα καμάρια της δαπ μας λέγανε ότι οι εγγραφές στο μαθηματικό γίνονται στην τάδε αίθουσα και οι εγγραφές στο τεμ σε μια άλλη. Νομίζω δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης...
nPb
Επιφανές μέλος
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει Μικρο και Μακρο διδάσκονται και σε άλλα τμήματα μαθηματικών απ'οσο έχω δει,για την βιολογία που λες μάλλον είναι μάθημα μαθηματικής βιολογίας,και όντως πρέπει να διδάσκεται μόνο στην Κρήτη.μέχρι και Μακρο-Οικονομία ή εισαγωγική Βιολογία επέλεγαν.
Υπαρχουν τα sites των μαθηματικων και εφαρμοσμενων μαθηματικων στα οποια υπαρχουν τα mails επικοινωνιας. Αν μπορω να βοηθησω πειτε το
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.