halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

51-51 αυτή τη στιγμή

Εγώ είμαι ουδέτερος βασικά, αλλά ψήφισα Φυσική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

52-51 τα μαθηματικά προηγούνται για την ψήφο μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Ψήφισα Φυσική.
chris_90
Διάσημο μέλος

Ετσι!! Αλλη μια ψηφος και η Φυσικη παιρνει το προβαδισμα!!Ψήφισα Φυσική.
Κατω τα Μαθηματικα!

stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Αρα για να εισαι καλος στο ενα πρεπει να εισαι καλος και στο αλλο.
miv
Επιφανές μέλος

Ναι αλλα στη Φυσικη μελετας καποια φαινομενα, δεν ειναι τοσο ρευστη οπως τα Μαθηματικα που ειναι "ξεροι" αριθμοι. Αυτο μου τραβαει περισσοτερο το ενδιαφερον να ασχοληθω και να ξεπερναω το εμποδιο των πραξεων. Καθαρα προσωπικη αποψη βεβαια...
Έχουν εκπληκτική ομορφιά, αν τα δεις φιλοσοφία, δηλαδή αυτό που είναι. Ξεροί αριθμοί δεν είναι πάντως, διαφωνώ.
chris_90
Διάσημο μέλος

Μπορείς λοιπόν να μου εξηγήσεις πως γίνεται να είμαι πολύ καλός στη Φυσική (ο χειρότερος βαθμός που έχω γράψει είναι 16, συνήθως έγραφα 18-19) και πολύ κακός στα Μαθηματικά (ο καλύτερος βαθμός που έχω γράψει στο Λύκειο ειναι 16.4, συνήθως κυμαινόμουν στο 11-13). Υπόψη οτι τα μόνα λάθη που κάνω στη Φυσική είναι λάθη στις πράξεις. Αυτά με έκαψαν και στις πανελλήνιες οπου με γελοία θέματα έγραψα 16.4.για να εισαι καλος στο ενα πρεπει να εισαι καλος και στο αλλο.
Εγώ δε βλέπω καμία ομορφιά πάντως. Αυτό το μάθημα ήταν πάντα το βασανιστήριό μου. Ισως δέν έχω βρεί ακόμα το "κουμπί" του. Γι αυτό ΟΣΟ και να διαβάσω, δεν πρόκειται να γράψω πάνω απο 14. Στη Φυσική με πολύ διάβασμα και εξάσκηση γίνεται να γράψεις καλα, στα Μαθηματικά αν δεν κόβει το μυαλό δε σε σώζει τίποτα.Έχουν εκπληκτική ομορφιά, αν τα δεις φιλοσοφία, δηλαδή αυτό που είναι. Ξεροί αριθμοί δεν είναι πάντως, διαφωνώ.
Sulfur
Νεοφερμένο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Μπορείς λοιπόν να μου εξηγήσεις πως γίνεται να είμαι πολύ καλός στη Φυσική (ο χειρότερος βαθμός που έχω γράψει είναι 16, συνήθως έγραφα 18-19) και πολύ κακός στα Μαθηματικά (ο καλύτερος βαθμός που έχω γράψει στο Λύκειο ειναι 16.4, συνήθως κυμαινόμουν στο 11-13). Υπόψη οτι τα μόνα λάθη που κάνω στη Φυσική είναι λάθη στις πράξεις. Αυτά με έκαψαν και στις πανελλήνιες οπου με γελοία θέματα έγραψα 16.4.
Εννοω στις πραξεις...ατις οποιες χρειαζεται να ξερεις αρκετα καλα Μαθηματικα.

chris_90
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Μπορείς λοιπόν να μου εξηγήσεις πως γίνεται να είμαι πολύ καλός στη Φυσική (ο χειρότερος βαθμός που έχω γράψει είναι 16, συνήθως έγραφα 18-19) και πολύ κακός στα Μαθηματικά (ο καλύτερος βαθμός που έχω γράψει στο Λύκειο ειναι 16.4, συνήθως κυμαινόμουν στο 11-13). Υπόψη οτι τα μόνα λάθη που κάνω στη Φυσική είναι λάθη στις πράξεις. Αυτά με έκαψαν και στις πανελλήνιες οπου με γελοία θέματα έγραψα 16.4.
Εγώ δε βλέπω καμία ομορφιά πάντως. Αυτό το μάθημα ήταν πάντα το βασανιστήριό μου. Ισως δέν έχω βρεί ακόμα το "κουμπί" του. Γι αυτό ΟΣΟ και να διαβάσω, δεν πρόκειται να γράψω πάνω απο 14. Στη Φυσική με πολύ διάβασμα και εξάσκηση γίνεται να γράψεις καλα, στα Μαθηματικά αν δεν κόβει το μυαλό δε σε σώζει τίποτα.
Εντάξει, βέβαια και απαιτεί νοημοσύνη η μαθηματική σκέψη, αλλά είναι και θέμα γούστου. Αν δε σου αρέσει θέλει αρκετή προσπάθεια γιατί ειναι και μεγάλη η ύλη. Δεν είναι πχ. ΑΟΔΕ που λες, μ'αρέσει-δε μου αρέσει είναι 50 σελίδες οπότε θα κάτσω να το βγάλω να γράψω. Επειδή τα μαθηματικά κυρίως είναι σκέψη, αν δε σου αρέσουν ειναι κάπως δύσκολο να γράψεις.

miv
Επιφανές μέλος

το τι έχει ακούσει από μένα ο Αναρκι σε ασκήσεις φυσικής δε λέγεται

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.