mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη φυσικη (τουλαχιστον φετος) μελετουσαμε εξειδανικευμενες καταστασεις, και τελος παντων μου φαινονταν ολα πολυ ανωφελα.
απο οσα εχω κανει στο φροντηστηριο παντως για την τριτη, κατι παει να γινει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
χαλαρά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsaras7
Νεοφερμένος
AlexanderV
Νεοφερμένος
Τέλος πάντον δεν είναι δυο εντελώς ξεκάρφωτα μεταξύ τους μαθήματα για να πούμε με σιγουριά πιο μας αρέσει όπως θα λέγαμε π.χ. για τη φυσική - βιολογία.
go2jimmys
Νεοφερμένος
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με είχε αρέσει η φυσική της 2ας....με της 3ης όμως πορώθηκα!!!! .....έπειτα μετά την παταγώδη(ετσι γραφεται?) αποτυχια μου στα μαθηματικά, το να τα μισήσω ήταν το λιγότερο ^Μαθηματικα all the way. Σου σε μαθαινουν να χεις μια συνεχεια στη σκεψη σου, και γενικα αναλογα τον καθηγητη μπορει να γινει πολυ ενδιαφερον.
Στη φυσικη (τουλαχιστον φετος) μελετουσαμε εξειδανικευμενες καταστασεις, και τελος παντων μου φαινονταν ολα πολυ ανωφελα.
απο οσα εχω κανει στο φροντηστηριο παντως για την τριτη, κατι παει να γινει...
chris_90
Διάσημο μέλος
Ακριβως αυτο αισθανομαι κι εγω! Παντα μισουσα τα Μαθηματικα και αντιθετα μου αρεσαν παρα πολυ η Φυσικη και η Χημεια! Μετα το 10.5 που εγραψα στις πανελληνιες στα Μαθηματικα, τα μισω ακομα περισσοτερο! Και οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να τα ξαναδιαβασω αλλον ενα χρονο... τρελαινομαι!!έπειτα μετά την παταγώδη(ετσι γραφεται?) αποτυχια μου στα μαθηματικά, το να τα μισήσω ήταν το λιγότερο ^
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
filipaster
Νεοφερμένος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
-petros
liza(a)
Νεοφερμένος
HappyHippo
Νεοφερμένος
--> Στη αυστηρή διατύπωση των θεωριών τους
--> Στον τρόπο σκέψης τους (που είναι εντελώς διαφορετικός από τα άλλα μαθήματα)
--> Στις εφαρμογές τους.
--> Στο ότι δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις (όχι πάντα τουλάχιστον) με μεθοδολογία.
--> Στο ότι κάθε άσκηση λύνεται με πολλούς τρόπους, εξάπτοντας έτσι την φαντασία των μαθητών.
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
conn-a
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και θα ημουν ο μονος που θα την ψηφιζε πιστευω οτι επρεπε να μπει στο poll και η χημεια!!!!! επειδη δν υπαρχει λεω ΦΥΣΙΚΗ!!!! Τα μαθηματικα ειναι πολυ απροβλεπτα για μενα παντα....
Στη πραγματικότητα η Χημεία είναι κομμάτι της Φυσικής όπως και η Βιολογία, η Αστρονομία κλπ....
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1Ψηφίζω Μαθηματικά για ομορφιά που κρύβουν:
--> Στη αυστηρή διατύπωση των θεωριών τους
--> Στον τρόπο σκέψης τους (που είναι εντελώς διαφορετικός από τα άλλα μαθήματα)
--> Στις εφαρμογές τους.
--> Στο ότι δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις (όχι πάντα τουλάχιστον) με μεθοδολογία.
--> Στο ότι κάθε άσκηση λύνεται με πολλούς τρόπους, εξάπτοντας έτσι την φαντασία των μαθητών.
HappyHippo
Νεοφερμένος
Το ότι βρίσκονται παντού γύρω μας ? (Διότι ας μην ξεχνάμε: "Όλα είναι αριθμός", Πυθαγόρας/Το βιβλίο της φύσης είναι γραμμένο με μαθηματικούς χαρακτήρες, Γαλιλαίος)
ή
Ότι μπορούν να δημιουργήσουν εικόνες απίστευτης καλλιτεχνικής ομορφιάς-τα ξακουστά fractals- ?
ή
Το ότι είναι η βάση για όλα τα άλλα μαθήματα?(Τα θετικά τουλάχιστον....αν και υπάρχει και μια υποψία για την Φιλοσοφία...)
ή
Τα μαθηματικά είναι η βασίλισσα των επιστημών. (Gauss)
ή
Τα μαθηματικά είναι η τέχνη να δίνεις το ίδιο όνομα σε διαφορετικά πράγματα (Poincaré)
ή
Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω. (Πλάτων)
.
.
.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.