Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Μαθηματικά με κάνει να τα απεχθάνομαι ο τρόπος που τα διδάσκουν, Φυσική μια μ'αρεσει μία όχι και τέλος η Βιολογία με τη Χημεία που μονο το emoticon τα περιγράφει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Πως φαινεται οτι δεν εχεις κανει τη χημεια και τη φυσικη του λυκειου.Χημεία/Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά
Μαθηματικά με κάνει να τα απεχθάνομαι ο τρόπος που τα διδάσκουν, Φυσική μια μ'αρεσει μία όχι και τέλος η Βιολογία με τη Χημεία που μονο το emoticon τα περιγράφει
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Τα μαθηματικά είναι η βάση των επιστημών, άρα δεν υπάρχει αμφισβήτηση πως είναι τοπ (αν κι εγώ προτιμώ φυσική-χημεία)
Μα το θέμα είναι για το τι προτιμούμε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
τα εχω κοιταξει και αυτα. Η φυσική μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο το ίδιο και η χημεία!Πως φαινεται οτι δεν εχεις κανει τη χημεια και τη φυσικη του λυκειου.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Στη χημεια γενικης της Α λυκειου απλα κοβεις φλεβα, και δε λεω υπερβολες. Στη Β γινεται καπως καλυτερη μπορω να πω με την ισομερεια, την εστεροποιηση και κατι τετοια που εχει.τα εχω κοιταξει και αυτα. Η φυσική μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο το ίδιο και η χημεία!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Στη χημεια γενικης της Α λυκειου απλα κοβεις φλεβα, και δε λεω υπερβολες. Στη Β γινεται καπως καλυτερη μπορω να πω με την ισομερεια, την εστεροποιηση και κατι τετοια που εχει.
Bασικά η Χημεία της Α και της Γ κατεύθυνσης είναι ότι πιο γαμάτο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η β κατ ειχε καποιο ενδιαφερον και καποια δυσκολα κομματια.
Η β γενικης ευκολη αλλα χαζομαρα, αν δεν εισαι πρακτικος τυπος ή της θεωρητικης οποτε επειδη ειναι ευκολη τη συμπαθεις.
Χημεια γ λυκειου το απολυτο μαστ του καλοκαιριου και του φθινοπωρου και του χειμωνα και της ανοιξης και τα παντα ολα
Στο θεμα, τα μαθηματικα μου αρεσουν , προτιμω τις συναρτησεις(χωρις ολοκληρωματα)
Τη φυσικη δεν την αντεχα ποτε.. Μονο ο ηλεκτρισμος που καναμε στο γυμνασιο μου αρεσε καποια στιγμη. Οταν καταλαβα οτι ειναι ενα με τον μαγνητισμο ξενερωσα πολυ.. Στην τριτη λυκειου ειχα φοβερο καθηγητη και πραγματικα καταφερα να αντεξω τη φυσικη και μαλιστα να γραψω καλυτερα απο τα μαθηματικα και μεταξυ μας παιζει να την συμπαθησα κιολας
Χημεια-οπως ανελυσα παραπανω-λατρεια!!! Παλι θεμα καθηγητη η μαλλον πολλων καθηγητων. Αυτοι μου εμαθαν χημεια.
Η βιολογια δεν με ελκυε ποτε ιδιαιτερα,αλλα λογω κατευθυνσης, την εφαγα στη μαπα(με το συμπαθειο) Μεσα απο τη βιο. κατ. εμαθα πολλα ενδιαφεροντα και χρησιμα πραγματα.
Λοιπον για μενα ειναι
1 χημεια
2μαθηματικα
3φυσικη
4βιολογια
Ωχ οχι δεν ειναι ακριβως ετσι...
Δεν μπορω να βρω τη σωστη σειρα..
Δεν πειραζει ομως ολα καλα
Συμπεραινω παντως οτι στα θετικα μαθηματα ακολουθεις τα βηματα σπουδαιων ανθρωπων, μαθαινεις απο αυτους και ελπιζεις μια μερα να τους μοιασεις..
Ποτε δεν ξερεις τι γινεται
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Νο. 1 -> Βιολογία (λατρεία )
Νο.2 -> Φυσική (ο κόσμος όλος )
Νο.3 -> Μαθηματικά (λύσε 100 ασκήσεις και ανέβασε το IQ )
No.4 -> Χημεία (οι αντιδράσεις είναι θεϊκές, τα υπόλοιπα τα ψιλοβαριέμαι λίγο.. :/)
DrHouse
Διάσημο μέλος
2)Βιολογια
3)Βιολογια
4)Βιολογια
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικα
Χημεια
Βιολογια
Φυσικη
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χημεια
Φυσικη
Βιολογια
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χημεία,χημεία
Μαζι σου!! Η φυσικη ειναι για κλαματα!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δικια μου εισαι εσυ!Χημεία,χημεία
Οτι αποριες εχεις στο συγκεκριμενο μαθημα, πες μου!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δικια μου εισαι εσυ!
Οτι αποριες εχεις στο συγκεκριμενο μαθημα, πες μου!
Κι εγω δικη σου!!!! Την λατρευω!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.