Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία - Βιολογία

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία ή Βιολογία;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 141)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    141
Ωραίο θέμα... Λοιπόν, αν και με "τρελαίνει" η αστρονομία και γενικά καθετί που σχετίζεται με το διάστημα, προτιμώ τα Μαθηματικά. Είναι η επιστήμη της λογικής, της αλήθειας, δεν χωράνε ψέματα ή αμφιβολίες. Μου αρέσει περισσότερο η Άλγεβρα, αν και πιστεύω πως αν ασχοληθώ αρκετά με τη Γεωμετρία, θα με τραβήξει κι αυτή (Τελείωσα τη Β' Λυκείου και κατά τη διάρκεια της χρονιάς την παραμέλησα σε μεγάλο βαθμό). Η αλήθεια είναι ότι έχω να μάθω πάρα πολλά, στη Γ' Λυκείου και φυσικά στο Πανεπιστήμιο, οπότε δεν έχω την ικανότητα να προσθέσω τίποτα άλλο.

Παράπονο

Σε σχολικό επίπεδο, στα μαθηματικά, δεν υπάρχει περίπτωση σε ερωτήσεις θεωρίας να υπάρχει ασάφεια (ή τουλάχιστον αρκετά σπάνια.)
Στη φυσική πάλι, αν μπλέξεις με καθηγητή "περίπτωση", τότε την έκατσες στη θεωρία. Όχι πως κι εδώ βέβαια, είναι συνηθισμένο, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά πιο εύκολο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αμφιβάλλω αυτό :P
Δυστυχώς το σύμπαν είναι πολύ μεγάλο για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο.

έστω τα περισσότερα, αυτοί οι οποίοι πλησίασαν περισσότερο στην διατύπωση της Θεωρίας των πάντων ήταν φυσικοί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έστω τα περισσότερα, αυτοί οι οποίοι πλησίασαν περισσότερο στην διατύπωση της Θεωρίας των πάντων ήταν φυσικοί...

Αν δεν απατώμαι, η θεωρία των παντών είναι αυτή που ενώνει τις 4 δυνάμεις στην φύση. Δεν έχει πλησιάσει κανείς :cry:

Αν δεν απατώμαι, η θεωρία των παντών είναι αυτή που ενώνει τις 4 δυνάμεις στην φύση. Δεν έχει πλησιάσει κανείς :cry:

Είχαν γίνει τα πρώτα βήματα από διάφορους φυσικούς, βέβαια οι επόμενες γενιές φυσικών απέρριπταν την προηγούμενη θεωρία μέσω μιας νεότερης..

Φυσική, φυσική, φυσική. Χημεία & Βιολογία δεν μ'αρέσουν(Για αυτό άλλωστε πιστεύω από τώρα πως δεν πρόκειται να πάω Θετική) και τα Μαθηματικά, αν και μ'αρέσουν, τα προτιμώ λιγότερο.

Προσωπικα η καταταξη για εμένα ειναι:
Χημεια>>>Μαθηματικα>Βιολογια=Φυσικη
Τοσο η Βιολογια οσο και η Φυσικη για εμένα ειναι μισητά μαθήματα:mpliaks::mpliaks::sick:!!!!

φυσικη <3333333333

Βιολογία:clapup:

φυσικη :redface: φυσικα την λατρευω και τα μαθηματικα καλα ειναι αλλα φυσικη δεν ειναι ...:D

Μαθηματικά( :inlove: :worship: )>Φυσική>Χημεία>Βιολογία

Μαθηματικά αιώνιος έρωτας και ειδικά γεωμετρία αν και σε επίπεδο ΕΜΕ είμαι πιο εξοικειωμένος με άλγεβρα, φυσική μαρέσει όταν μπαίνουν μέσα πολλά μαθηματικά( :P ) χημεία λίγα πράγματα μαρέσουν βιολογία κόβω φλέβες. Τεχνολογική all the way :)

Εμενα μου αρεσαν τα μαθηματικα,κυριως της τριτης λυκειου.Απο εκει και περα για τη χημεια δεν τρελαθηκα,περα απο την οργανικη και τα διαλυματα της τριτης λυκειου.Η φυσικη και βιολογια ειναι σταθερες αξιες.

παντως μην μπερδευετε την βιολογια του λυκειου με την επιστημη. Καμια σχεση αυτο που κανουμε στο σχολειο δεν ειναι βιολογια ,φανταζομαι αυτο ισχυει για ολα τα θετικα αλλα κυριως για την βιολογια. Κατ'αρχας ειναι κατα ενα πολυ μεγαλο μερος πρακτικη επιστημη στο λυκειο το μονο που κανουμε ειναι να αποστηθιζουμε κατεβατα τα οποια ξεχναμε υστερα απο μερικους μηνες

ωχχ πολύ δύσκολο δίλλημα.......
Λατρεύω όλα τα θετικά, τέσπα, με όσα γνώρισα στο γυμνάσιο..

1. Βιολογία (όχι παπαγαλίες, το ωραίο πράγμα είναι η γενετική και ιατρική)
2. Χημεία
3. Φυσική
4. Μαθηματικά

Εγώ δεν θα απαντήσω τώρα μιάς και δεν έχω σφαιρική άποψη. Για τώρα νούμερο ένα είναι η Φυσική. I'll be back in 9 months.

Τα μαθηματικά

Φυσική πρώτα μετά<Μαθηματικά<Βιολογία<Χημεία

Μαθηματικα με διαφορά το καλυτερο για μενα,μετα χημεια,μετα φυσικη και τελευταια η βιολογια

Χημεια εχω ακουσει τα καλυτερα λογια μετα μαθηματικα μετα βιολογια και τελος φυσικη

Εγω απανταω αν και ειμαι απο σποντα θεωρητικος.
Μαθηματικα->Βιολογια->Χημεια->Φυσικη! :D

1. Βιολογία
2. Χημεία
3. Μαθηματικα
4. Φυσική

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back