Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία - Βιολογία

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία ή Βιολογία;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 144)

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Εγώ μισώ την φυσική.Μου αρέσουν όλα τα μαθήματα εκτός της Φυσικής...μπλιαχχχχχχ!!!! :sick::s

Α' Γυμνασίου και τα έχεις μισήσει;
Από πού κι ως πού; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
εχουν φυσικη στην πρωτη γυμνασιου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οδυσσέας

Διάσημο μέλος

Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
Μπορεί να εννοεί εκείνη του δημοτικού,που μαθαίναν για τις μύγες.
Εγώ προτιμώ φυσική,η σημαντικότερη επιστήμη κατά τη γνώμη μου.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
εχουν φυσικη στην πρωτη γυμνασιου?
Όχι.

Μπορεί να εννοεί εκείνη του δημοτικού,που μαθαίναν για τις μύγες.
Εγώ προτιμώ φυσική,η σημαντικότερη επιστήμη κατά τη γνώμη μου.
:lol::lol::lol::lol::lol:

D.Gray-man

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Μαθηματικά ftw... είναι τέλειο μάθημα - Άλγεβρα και Κατεύθυνση, όχι Γεωμετρία. Έχω πατέρα μαθηματικό και είμαι από νωρίς στα βάσανα :P. Τα συμπαθώ πολύ. Η Φυσική Γενικής Β' Λυκείου είναι μάπα, δεν μου αρέσει καθόλου, ενώ η θερμοδυναμική είναι πολύ καλή.

Rania.

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,778 μηνύματα.
Πιστευω οτι απο τη φυσικη προηλθαν τα μαθηματικα. Αν ο ανθρωπος δεν μελετουσε τη φυση δεν θα ειχε βρει και τα μαθηματικα!
Παρ'ολα αυτα, τα ψυγματα αναλυσης που κανουμε στη γ' λυκειου και αυτα τα λιγα διαφορικου λογισμου με τρελαινουν, μου παιρνουν τα μυαλα. Αλλα και η μηχανικη στη φυσικη ειναι τεραστιος ερωτας.

m3Lt3D

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα.
Πιστευω οτι απο τη φυσικη προηλθαν τα μαθηματικα. Αν ο ανθρωπος δεν μελετουσε τη φυση δεν θα ειχε βρει και τα μαθηματικα!
Παρ'ολα αυτα, τα ψυγματα αναλυσης που κανουμε στη γ' λυκειου και αυτα τα λιγα διαφορικου λογισμου με τρελαινουν, μου παιρνουν τα μυαλα. Αλλα και η μηχανικη στη φυσικη ειναι τεραστιος ερωτας.
Εχετε μπει κιολας στη μηχανικη στερεου;

Evris7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 815 μηνύματα.
Πιστεύω η φυσική είναι πιο ενδιαφέρουσα, ως κάτι το χειροπιαστό σε σχέση με τα μαθηματικά, που κι αυτά είναι γαμάτα. Αλλά αν πρέπει να επιλέξω πιο προτιμώ να διαβάζω... εε... φυσική :D

Rania.

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,778 μηνύματα.
Εχετε μπει κιολας στη μηχανικη στερεου;

Οχι ρε :P
Ομως μηχανικες ταλαντωσεις και κατι ψιλα μηχανικης που καναμε στην Α, μου εχουν παρει την ψυχη.

chris_90

Διάσημο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,598 μηνύματα.
Μηχανικη στερεου και κρουσεις ειναι τα μονα κεφαλαια της Φυσικης κατ/σης της Γ' που για μενα ψιλοαγγιζουν το ενδιαφερον. Τα κυματα παλι, ας μην τα σχολιασω... :P

Rania.

Πολύ δραστήριο μέλος

Εμενα μου αρεσουν ΚΑΙ αυτα. Ειδικα οταν ζητειται στιγμιοτυπο κυματος, αχ αχ αχ. :heart:
:p

Chrysa32485

Νεοφερμένος

Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Και τα δύο είναι τα αγαπημένα μου μαθήματα! Όμως διαλέγω μαθηματικά γιατί είναι πιο μυστηριώδη και απρόβλεπτα και τα βρίσκω γι' αυτό το λόγο πιο "γοητευτικά".

manos4

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα.
μαρέσουν και η φυσική και τα μαθηματικά.Αλλά περισσότερο τα μαθηματικά(και γενικής και κατεύθυνσης) επειδή δεν έχουν πολύ θεωρία,εξασκούν το μυαλό,είναι μυστήρια και επειδή είναι η βάση όλων των επιστημών.Πάντως η φυσική που κάνουμε στο σχολείο είναι όλη για παπαγαλία χωρίς ουσιαστική κατανόηση.Πιστεύω στο παντεπίστημιο αν περάσω με το καλό να δω την πραγματική μαγεία της φυσικής και όχι τέτοια που διδάσκεται στα σχολεία.

tebelis13

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1,256 μηνύματα.
Αν και δεν τρελενομουν ποτε στην φυσικη(μου αρεσαν μονο τα μαθηματικα) τωρα το κεφαλαιο που ειμαι στην ΦΚ ειναι πολυ ωραιο(Θερμοδυναμικη):iagree:

Chrysa32485

Νεοφερμένος

Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Η Θερμοδυναμική ήταν το χειρότερο μου κεφάλαιο σε όλη την ύλη του Λυκείου! Προτιμώ τη μηχανική και την ηλεκτρολογία!

SICX

Διάσημο μέλος

Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
διλημμα για τους "των θετικων επιστημων" (οπως εγω)....ποιο ψηφιζετε εσεις? γιατι? τα μαθηματικα συγκροτουν την φυσικη και τη χημεια...η φυσικη συγκροτει τη χημεια...η χημεια ειναι ουσιαστικα "κλαδος" της φυσικης....η φυσικη και η χημεια ειναι αχρηστες διχως μαθηματικα....και οι τρεις προσπαθουν να μελετησουν τον κοσμο...μηπως η φυσικη και η χημεια ειναι κλαδοι των μαθηματικων??...'η μηπως ειναι η επεξηγηση των μαθηματικων με αποδειξεις μεσα απ'τη φυση και το περιβαλλον??....ποια ειναι η αποψη σας?????

papas

Διάσημο μέλος

Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 2,371 μηνύματα.
Πως λεμε φως,νερο ή τηλεφωνο; xD

Η φυσικη ειναι η μητερα ολων των επιστημων.Τα μαθηματικα ειναι τα εργαλεια της και η Χημεια το ξαδερφακι της.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22,440 μηνύματα.

Η φυσικη ειναι η μητερα ολων των επιστημων.Τα μαθηματικα ειναι τα εργαλεια της και η Χημεια το ξαδερφακι της.

Δεν θα μπορούσα να πω εργαλεία απλώς, τα μαθηματικά. Αν δεις πόσα μαθηματικά έχει η φυσική, θα αναθεωρήσεις τον όρο "εργαλείο". Η φυσική πιστεύω ότι πρέπει να πήρε ώθηση από τα μαθηματικά (ειδικά τον 20ο αιώνα). Αναφέρω το παράδειγμα της Riemannιας Γεωμετρίας και των Αλγεβρών Lie στην Θεωρητική Φυσική (Ειδική Σχετικότητα...κτλ). Όπως επίσης και ο Διαφορικός Λογισμός πήρε ώθηση μέσω της Φυσικής (π.χ. ρυθμοί μεταβολής,..κτλ). Η φυσική χωρίς την μαθηματική θεωρία θα ήταν σαν τα παραμύθια της Κοκινοσκουφίτσας! Η χημεία είναι η αξιοθαύμαστη και πετυχημένη προσπάθεια της φυσικής να μελετήσει την "σύσταση" της φύσης, σαν κλάδος της φυσικής και με αρκετές βάσεις και αναφορές στα μαθηματικά (π.χ. η γεωμετρία μορίων, η εξίσωση Schrodinger, το συναρτησιακό Dirac, η φασματική θεωρία, η θεωρία των σπιν,...κτλ στην Κβαντομηχανική που χρησιμεύουν και στην Κβαντοχημεία και Θεωρητική Χημεία) και με αρκετές επαναστατικές εφαρμογές (βιολογία και φαρμακευτική).

Τελικά, πιστεύω ότι τα μαθηματικά και η φυσική προχώρησαν ταυτόχρονα (Αρχιμήδης, Γαλιλαίος, Κέπλερ...κτλ).

D.Gray-man

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Βασικά, τα μαθηματικά συγκροτούν τη Φυσική και η Φυσική τη Χημεία...
Αλλά και η Φυσική δεν θα υπήρχε πρακτικά χωρίς τη Χημεία, οπότε...

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,968 μηνύματα.
Μαθηματικά , είναι η αρχή και η βάση όλων!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...