Anta2004
Νεοφερμένος
Η Anta2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
02-06-22
00:47
Ποιο βιβλίο προτιμάτε στα μαθηματικά κατεύθυνσης γ λυκείου??
math2arch
Νεοφερμένος
Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
09-02-24
14:13
Αν και πέρασε πολύς καιρός, για λόγους πληρότητας απαντάω.
Στατιστικά ο κόσμος (μαθητές και καθηγητές) προτιμούν Παππαδάκη, Στεργίου-Νάκη και Μπάρλα. Κι εγώ πιστεύω πως με οποιοδηόποτε εξ αυτών είσαι καλυμμένος. Στα συν των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη, ότι έχουν και αναλυτική μεθοδολογία σε πολλά σημεία. (Προσωπικά δεν προτιμώ κάποιο απ' αυτά, τα χρησιμοποιώ όλα).
Στατιστικά ο κόσμος (μαθητές και καθηγητές) προτιμούν Παππαδάκη, Στεργίου-Νάκη και Μπάρλα. Κι εγώ πιστεύω πως με οποιοδηόποτε εξ αυτών είσαι καλυμμένος. Στα συν των Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη, ότι έχουν και αναλυτική μεθοδολογία σε πολλά σημεία. (Προσωπικά δεν προτιμώ κάποιο απ' αυτά, τα χρησιμοποιώ όλα).
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,030 μηνύματα.
09-02-24
15:08
Εγώ είχα του Μπάρλα και τις δύο φορές που έδωσα και ήμουν πολύ ικανοποιημένη.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
09-02-24
19:43
Και γω Μπαρλα ειχα, μια χαρα βιβλια ειναι.
Startx0
Νεοφερμένος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
09-02-24
21:41
Τι γνώμη έχετε για το βοήθημα του μιχαηλίδη
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,814 μηνύματα.
09-02-24
22:14
Αν τα διαβάζεις, όλα καλά είναιΤι γνώμη έχετε για το βοήθημα του μιχαηλίδη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Kanastasia_5883
- ssalex
- Chrisphys
- thepigod762
- eukleidhs1821
- suaimhneas
- bibliofagos
- math2arch
- knot
- kerto
- mermaid89