johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπροστά στη κατεύθυνση είναι γελοία θα έλεγα. Μη σε αγχώνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ειμαι 5ο πεδιο σαν κι εσενα.
Να σου πω την αληθεια στο φροντηστηριο που πηγαινω δεν εχω αρχισει ακομα Μαθηματικα γενικης,τωρα απο βδομαδα θα αρχισουμε.
Ακομα εμεις στα μαθηματικα κατευθυνσης ξεκινησαμε και μιγαδικους και Συναρτησεις στα πρωτα μαθηματα δηλαδη 2 κεφαλαια μαζι.
Γενικα τωρα θα μπουμε στα μετρα μιγαδικων(ειμαστε λιγο πισω)
αλλα το καλο ειναι οτι εχουμε μπει ΚΑΙ στα ορια(3 μαθηματα εχουμε κανει).
Στις συναρτησεις στα πρωτα μαθηματα βρισκαμε τα Πεδια ορισμου...Τα πεδια ορισμου ειναι ΙΔΙΑ και στα μαθηματικα γενικης,μην σου πω και πιο ευκολα.
Η προταση μου ειναι να πας μαθηματικα γενικης στο φροντηστιριο(γιατι ειναι και μαθημα βαρυτητας 5ου πεδιου)
Οταν θα τελιοσετε τους μιγαδικους,θα μπειτε στις συναρτησεις και μετα στα (gof,fof και μετα στα lim).
Αν δωσεις λιγο προσοχη στα Π.Ο θα εισαι και μια χαρα και στα μαθηματικα γενικης.
Δεν μπορω να πω κατι παραπανω γιατι δεν εχω κανει ακομα Μαθηματικα γενικης αλλα ετσι μας εχουν πει οι καθηγιτες,οτι ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως
(τα Gof,fof kai lim που ανεφερα πιο πριν δεν ειναι στα Γενικης)
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα άμα θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα.
karotenia
Δραστήριο μέλος
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρολο που πηρα βιολογια ειχα πολλεσ φιλες που πηραν σαν μαθημα γενικης τα μαθηματικα και ξερω. το πρωτο κεφαλαιο ειναι πολυ ευκολο επειδη γινεται και στην κατευθυνση .το κεφαλαιο ομως της στατιστικης κατα την γνωμη πρπει να το παρακολουθησεις στο φροντιστηριο γιατι σε μερικα σημεια οσο καλος και να εισαι χρειαζετε καποιος να στα αποσαφηνιζει
Κάνω με ένα πολύ καλό καθηγητή μαθημ.κατ. και τον ρώτησα αν μπορώ να βγαλώ μόνος μου τα γενικής και μου είπε με 2 βοηθήματα αν τα μάθεις τέλεια γίνετε.Δεν κάνω και μαθηματικά γενικής σε αυτόν γιατι είναι ακριβός(30 ευρω την ώρα,4 ωρες την βδομάδα)
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
karotenia
Δραστήριο μέλος
Αν κάνεις ιδιαίτερα στην κατεύθυνση μπορείς να του ρωτά τις όποιες απορίες σου.
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ μια ώρα την εβδομάδα έκανα με τον θείο μου που μου έκανε και κατεύθυνση.Του Μπάρλα είναι το καλύτερο βοήθημα.Αν θές για ποιο φθηνά να σου τον συστήσω είναι πάρα πολύ καλός καθηγητής και απο ότι ξέρω με 20? την ώρα.Θεσσαλονίκη μένεις έτσι? αυτός στην περιοχή της τούμπας μένει.
Δεν είναι μονο το οικονομικό αλλά και οι μετακινήσεις και το χάσιμο χρόνου...οπότε σκέφτομαι,να κάνω μόνος μου ότι μπορώ.εξικονόμηση χρημάτων και προ παντός χρόνου!
Η βιολογία είναι το αγαπημένο μου μάθημα και ναι μπορείς να γράψεις ευκολότερα από οτι στα μαθ. Γεν. γτ όπως προ ανέφερες στν βιολογία έχει στανταρ πράγματα ενώ στα μαθ. κατ. είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που μπορούν ν πέσουν.Αλλα εγώ για 5ο είμαι αναγκασμένος να πάρω Α.Ο.Θ. και Μαθ. Γεν. ....ναι εχεις δικιο ειναι πολλα τα χρηματα...................παντως και η βιολογια ειναι πανευκολη αν διαβαζεις και μπορεις να τα αποστηθισεις το 20αρι ειναι σιγουρο εγω εγραψα 19,8 (μου εκοψαν απο την διατυπωση στο 4ο θεμα που ηταν κρισεως)παντως εμενα οι φιλες μου που πηραν μαθηματικα και ηταν θεωρητικη πατωσαν εγραψαν κατω απο τη βαση. απλα τα μαθηματικα ειναι περισσοτερο απροβλεπτα ..............οπως λεω και η βιολογια ειναι γηινο μαθημα,κατανοητο και αν διαβαζεις και εισαι επιμελης ανοιβεσαι αναλογα
Ύλη.
Αν κάνεις ιδιαίτερα στην κατεύθυνση μπορείς να του ρωτά τις όποιες απορίες σου.
Ναι μου το έχει πει αυτό.Thanx για το λινκ.
Ε τότε είσαι οκ βρε. Ζήτα του και καμιά σημείωση και θα τα πας μια χαρά.Ναι μου το έχει πει αυτό.Thanx για το λινκ.
ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε τότε είσαι οκ βρε. Ζήτα του και καμιά σημείωση και θα τα πας μια χαρά.
ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Σχολείο ε???Εγώ να δεις να αρχισουμε και επιτέλους να τελειώσουμε κάποια στιγμη!Οσο ποιο γρηγορα γίνει τόσο το καλύτερο!
margiannis
Νεοφερμένος
Εγω δηλαδη που κανω 7 μαθ.κατευθ. 6 φυσ. και 2.στατιστικη τί να πω?Οι 4 ωρες για μαθηματικα κατ δεν ειναι πολλες?Γιατι δεν σκεφτεσαι να κανεις 3 ωρες μαθηματικα κατ και 1 ωρα γενικης?
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
huh;Εγω δηλαδη που κανω 7 μαθ.κατευθ. 6 φυσ. και 2.στατιστικη τί να πω?
Πότε θα διαβάζεις;
Kwnstantina K.
Νεοφερμένος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό εξαρτάται απ'το αν είσαι καλός στη αποστήθιση ή αν είσαι μαθηματικό μυαλό..Θεωρώ ότι αν είσαι πολύ καλός και στα δύο αξίζει να παρεις Μαθηματικά Γενικής γιατί γράφεις πιο εύκολα καθαρό 20αρι σε αυτό απ'ότι στη Βιολογία..Και αυτό γιατί στην Βιολογία είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις κάποια λεπτομέρια..οπως εδώ.....και ναι μπορείς να γράψεις ευκολότερα από οτι στα μαθ. Γεν. γτ όπως προ ανέφερες στν βιολογία έχει στανταρ πράγματα ενώ στα μαθ. κατ. είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που μπορούν ν πέσουν...
...και μπορείς πιο εύκολα να κολλήσεις λόγω άγχους..Άσε που πολλές φορές στη Βιολογία δεν είναι ξεκάθαρο ποια κομματια χρειαζονται για να θεωρείται πλήρης η απάντηση..Ακόμα και από άποψη χρόνου η Βιολογία απαιτεί πολύ περισσότερο..εγω εγραψα 19,8 (μου εκοψαν απο την διατυπωση στο 4ο θεμα που ηταν κρισεως)
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον κανεις τοσες ωρες σε φροντιστηριο οπως εκανα και εγω τοσες τωρα το καλοκαιρι.Εγω δηλαδη που κανω 7 μαθ.κατευθ. 6 φυσ. και 2.στατιστικη τί να πω?
Απο βδομαδα με το χειμερινο προγραμμα θα αλλαξει.
Πιστευω πως 4 ωρες (60λεπτα) ιδιετερα που κανει ο φιλος ειναι αρκετες....
Πιστευω πως μπορει να δοκιμασει εστω για 1-2 μηνες 3 ωρες κατ και 1 ωρα γενικης στα μαθηματικα.
SuXu-MuXu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.