kostas4
Νεοφερμένος
Αντιθετως τα Γερμανικα απο υποχρεωση εφτασα μεχρι το B1 αφου δεν μου αρεσαν κι ολας στην πορεια και εχω φτασει σε σημειο να θυμαμαι ελαχιστα....Για το μονο που μετανιωσα ηταν για το χρονο που ειχα χασει 4 χρονια καθως οι γονεις μου ηθελαν να μαθω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hürrem Sultan
Νεοφερμένος
Πρώτα είχα ξεκινήσει αγγλικά (~8 χρονών), αν και από τα 5 έλεγα ότι θέλω να μάθω και γαλλικά
Σε λίγα χρόνια συνολικά θα ξέρω 4 γλώσσες (και γιατί όχι και περισσότερες; )
Πιστεύω ότι μας ανοίγουν πόρτες στον τομέα της εργασίας, όσο πιο πολλές ξέρει κάποιος, τόσο το καλύτερο.
Αν δεν είχα κλίση στις ξ.γλώσσες και έπρεπε να μάθω από υποχρέωση, θα μάθαινα μόνο αγγλικά, μιας που πλέον έχουν ενταχθεί για τα καλά στην καθημερινότητα μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bartender57
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Και όποια άλλη γλώσσα και να μάθω πιστευω πως θα την βλέπω έτσι, οι ξένες γλώσσες είναι η αδυναμία μου και η λίστα με τις γλωσσες που θα ηθελα να μάθω δεν τελειωνει!! Tra le altre γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά...
Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρωπους που δεν αναγνωρίζουν αυτή την ομορφια (όχι της ιταλικής εννοείται), πραγματικά...
...παντως αν το κανεις σαν αγγαρεια, καλυτερα μην ξεκινησεις καμια καινουρια γλωσσα...
Πόσο συμφωνω!! Πόσο!!
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ισπανικά όμως καθαρά από αγάπη.Την λατρεύω αυτή την γλώσσα όσο τίποτα άλλο.Θέλω να την τελειοποιήσω σαν γλώσσα και να μάθω πολλά πράγματα για την ισπανική λογοτεχνία,ποίηση αλλά και γενικά για την κουλτούρα αυτής της χώρας.
elenaki99
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αρχικά ξεκίνησα τα Αγγλικά και τα Γαλλικά απο υποχρέωση. Πιστεύω πως ακόμα τα Γαλλικά τα μαθαίνω μόνο και μόνο επειδή πηγαίνω σε Γαλλικό Σχολείο και θέλω να αποκτήσω όσα περισσότερα μπορώ. Τα Αγγλικά όμως μου αρέσουν! Δεν είναι έρωτας, αλλά τρώγονται περισσότερο από τα Γαλλικά.
Και τότε γιατί πας σε γαλλικό σχολείο;
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καταρχάς δεν επέλεξα εγω σε ποιο σχολειο θα παω. Με έβαλαν οι γονεις μου οταν ήμουν 6 χρόνων. Έχω ολοκληρώσει το Δημοτικό και το Γυμνάσιο και ειμαι σίγουρος πως το Λυκειο θα ειναι περισσοτερο αξιόλογο και απαιτητικό. Επίσης, αν δεν πήγαινα σε αυτο το σχολειο, δεν νομίζω να ήξερα μια δεύτερη γλώσσα.
Με κάλυψες
Danke!
*Ξένη γλώσσα σε δημόσιο ελληνικό σχολείο χωρίς εξτρά προσπάθεια δεν θα μάθαινες όντως...
Artistique
Νεοφερμένος
Εγώ, αντίθετα, λάτρευα από μικρή τα αγγλικά και το proficiency το είχα πάρει όχι τόσο λόγω του φροντιστηρίου, αλλά κυρίως μέσω του προσωπικού διαβάσματος αγγλικών λογοτεχνικών βιβλίων, της ξένης μουσικής και των ταινιών χωρίς ή με αγγλικούς υπότιτλους.
Επίσης, τρελό ενθουσιασμό έχω και με τα γαλλικά... Ευτυχώς, γιατί μετά τα γερμανικά είχα πάθει ένα σοκ και νόμιζα ότι θα μου μείνει κουσούρι και θα μισώ όλες τις γλώσσες.
akenef
Νεοφερμένος
Όταν ήμουν μικρή τα Αγγλικά τα θεωρούσα μία απλή και δυσάρεστη υποχρέωση...Μεγαλώνοντας όμως άρχισαν να μου αρέσουν και τώρα έχω φτάσει στο επίπεδο να τα λατρεύω!!!!!!!!!!!!!Τρελαίνομαι να διαβάζω βιβλία στα Αγγλικά, τόσο πολύ που έχω σταματήσει πλέον να αγοράζω μεταφρασμένα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wrong
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adonman
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 749981
Επισκέπτης
Όχι 20.000;Όλοι στο ischool και μόνο, δεν διαβάζουν, δεν έχουν έφεση, αλλά βγάζουν 19.999 μόρια και μιλάνε από 5-6 ξένες γλώσσες καλύτερα από τους ντόπιους των χωρών που τις μιλούν. Ότι να 'ναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- FNC_Sophia
- jjjojo77
- ioanna2007
- Corfu kitty
- Ion.
- Scandal
- Reader
- ultraviolence
- sofia07
- Hased Babis
- bibliofagos
- constansn
- A350
- F1L1PAS
- tsiobieman
- AggelikiGr
- despoina13
- allall1
- Qwerty 0
- marpa
- Ουριήλ
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Micro
- nearos
- suaimhneas
- Entropy24
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Basilis0
- Wonderkid
- Billprs
- aggorf
- stergios191919
- Alessandra Eliza
- Abiogenesis
- Deadly_sorrowX
- Antonisbairac1
- oups
- Mukumbura
- Philologist
- PanMoonlight
- xakounaamatata
- Δημήτρης Ρ
- iminspain
- Dionyshs1
- Dunedain
- New member
- Meow
- ggl
- Citylights
- snowy
- Theodora03
- Katerina_99
- calliope
- Memetchi
- Mapas26
- pacheiko
- Scott
- johnietraf
- Georgekk
- panosveki
- fmarulezkd
- stav.mdp
- stefan
- VasoGrimes
- Drglitterstar
- Stif6
- Μάρκος Βασίλης
- globglogabgalab
- anastasis06
- Cat lady
- SlimShady
- Ryuzaki
- Αναστασία197
- Paragontas7000
- morena
- Nikos05
- anna-maria1
- Jimmy20
- pink_panther
- StudyFreak04
- Slytherin
- Alexandros36k
- El_
- J.Cameron
- lnesb
- Steffie88
- D.a.i.s.y
- Unseen skygge
- No name
- SweetGirl
- Monster Hunter
- Kostis-Palamas
- Rene2004
- St11
- uni77
- Athens2002
- ioannaion
- Johnman97
- kaaaaate
- Βλα
- Viedo
- MarcoReus
- cel123
- sofia.kp
- ΘανάσοςG4
- T C
- Στεφανος56
- kiyoshi
- fretoe
- ag97
- jims
- Stelios725
- nicole1982
- jimis2001
- Κλημεντίνη
- Kostakis45
- Stefanosxios
- eukleidhs1821
- Vasilis2000kak
- Αλκης Κ.
- Stroka
- louminis
- Nefh_
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.