Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Εγώ τα σταμάτησα γιατί στην Α' Λυκείου έδινα Proficiency (και άρχισα φροντ για το σχολείο). Στην Β' και ειδικά στην Γ' Λυκείου θα έχεις χρόνο για τα γαλλικά; Εκτός κι αν εννοείς να τα συνεχίσεις μετά το Λύκειο. (αλλά βγήκαμε λίγο off topic ).
Φέτος θα πάρω το Β2 τον μάιο, του χρόνου τον μάιο στην πρώτη λυκείου θα πάρω το C1 και θα κάνω θερινά για να πάρω τον δεκέμβρη το C2. Proficiency δίνω τον επόμενο δεκέμβριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γαλλικά ξεκίνησα επίσης στο δημοτικό αλλά σταμάτησα στη 3η γυμνασίου (και το μετάνιωσα). Θα τα τελειοποιήσω μόλις δώσω πανελλήνειες.
Ισπανικά επίσης το ίδιο
Θέλω να μάθω επίσης Αραβικά.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Shadowfax
Διάσημο μέλος
-- Ε, καλά man δημοτικό ήσουν, ποιος γουστάρει φροντιστήρια στα 7 του;
Ε εντάξει μωρέ, απλά λέω.
-- Σκάσε.
Έφυγα
..
Και θα ασχοληθώ μόνο με αγγλικά επειδή είναι τα μόνα που μου αρέσουν σε σημείο που θα με βάλει στη διαδικασία να ψάξω και να μάθω να τα χειρίζομαι όπως δουλεύω τα ελληνικά. Και καλύτερα.
mel!n@
Νεοφερμένος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wrong
Δραστήριο μέλος
Γαλλικά ξεκίνησα επειδή ήθελα να καταλάβω τι λένε τα τραγούδια της Edith Piaf. Πήρα το Β2, σταμάτησα και τώρα που είμαι φοιτήτρια κάνω μαθήματα για να δώσω C2. Μαθαίνω, επίσης, μόνη μου μέσω ίντερνετ Γερμανικά και Ισπανικά αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα σε φροντιστήριο για να τα μάθω καλύτερα. Θέλω πολύ να μάθω Ρώσικα και Κινέζικα!
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικως εχω παθος με τις ξενες γλωσσες.Αρα απο αγαπη,χωρις αμφιβολια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apanthimos
Νεοφερμένος
Τα γαλλικά έγιναν αγάπη.
κι σε μένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ξεκίνησα απο μικρή ηλικία (Β' δημοτικού) αγγλικά επειδή ήθελα να μάθω, παρόλα αυτά δεν τρελαινόμουν. Αλλά με το πέρασμα των χρόνων τα λάτρεψα, που στο τέλος αν με ρωτάνε ελληνικά μερικές φορές απαντάω αγγλικά
Ιταλικά ξεκίνησα στην Ε-ΣΤ' δημοτικού, τα λάτρευα. Και ακόμη τα λατρεύω, είναι υπέροχη γλώσσα.
Γενικότερα δε με ανάγκασε κάποιος να μάθω κάποια γλώσσα, σε σχετικά μικρή ηλικία ζήτησα απο τους γονείς μου να μάθω τις συγκεκριμένες γλώσσες (τα ιταλικά δεν τα ξεκίνησα και σε μικρή ηλικία αλλά οκ) και ακόμα συζητάμε να μάθω κάποια τρίτη σε 1-2 χρόνια αν θέλω ακόμη και δεν έχω πιεστεί στο λύκειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αγγλικα καθαρα απο υποχρεωση αν δεν ηταν αναγκαια δεν θα τα μαθαινα ποτε
Γερμανια δεν μπορω να τα χαρακτηρισω απλα ως αγαπη... ΛΑΤΡΕΙΙΙΙΑΑΑΑ
Ολλανδικα επισης απο αγαπη
Αν ξεκινησω και Σουηδικα ή Δανικα θα ειναι και αυτα απο αγαπη
Freak Of Nature
Νεοφερμένος
γερμανικά τα έκανα από υποχρέωση, αλλά στη συνέχεια μου ψιλοάρεσαν και για κάποιο λόγο μου φαίνονταν πολύ εύκολα (αν εξαιρέσουμε την ώρα), αλλά τα σταμάτησα μετά από δική μου απαίτηση στο 2ο χρόνο για να αφοσιωθώ στις πανελλήνιες καθώς τα ξεκίνησα α' λυκείου (ναι, το ξέρω, αγγούρι).
Αγγλικά, ευτυχώς, κάτι ξέρω έστω κι αν έχω μείνει στο ECCE, Γερμανικά όμως δε θυμάμαι γρι... κρίμα...
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ηθελα πολυ να μαθω μια ξενη γλωσσα οπως Ισπανικα, Ιταλικα ισως ακομα Γερμανικα και Γαλλικα...! Ομως προτεραιοτητα μου, ειναι τα αγγλικα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- FNC_Sophia
- jjjojo77
- ioanna2007
- Corfu kitty
- Scandal
- Reader
- sofia07
- Hased Babis
- bibliofagos
- constansn
- A350
- F1L1PAS
- tsiobieman
- AggelikiGr
- despoina13
- allall1
- Qwerty 0
- marpa
- Μήτσος10
- giannhs2001
- suaimhneas
- Entropy24
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Basilis0
- Wonderkid
- Billprs
- aggorf
- stergios191919
- Alessandra Eliza
- Abiogenesis
- Deadly_sorrowX
- Antonisbairac1
- oups
- Mukumbura
- Philologist
- PanMoonlight
- xakounaamatata
- Δημήτρης Ρ
- iminspain
- Dionyshs1
- Dunedain
- New member
- Meow
- ggl
- Citylights
- snowy
- Theodora03
- Katerina_99
- calliope
- Memetchi
- Mapas26
- pacheiko
- Scott
- johnietraf
- Georgekk
- panosveki
- fmarulezkd
- stav.mdp
- stefan
- VasoGrimes
- Drglitterstar
- Stif6
- Μάρκος Βασίλης
- globglogabgalab
- anastasis06
- Cat lady
- SlimShady
- Ryuzaki
- Αναστασία197
- Paragontas7000
- morena
- Nikos05
- anna-maria1
- Jimmy20
- pink_panther
- StudyFreak04
- Slytherin
- Alexandros36k
- El_
- J.Cameron
- lnesb
- Steffie88
- D.a.i.s.y
- Unseen skygge
- No name
- SweetGirl
- Monster Hunter
- Kostis-Palamas
- Rene2004
- St11
- uni77
- Athens2002
- ioannaion
- Johnman97
- kaaaaate
- Βλα
- Viedo
- MarcoReus
- cel123
- sofia.kp
- ΘανάσοςG4
- T C
- Στεφανος56
- kiyoshi
- fretoe
- ag97
- jims
- Stelios725
- nicole1982
- jimis2001
- Κλημεντίνη
- Kostakis45
- Stefanosxios
- eukleidhs1821
- Vasilis2000kak
- Αλκης Κ.
- Stroka
- louminis
- Nefh_
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.