Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλλικά: Από υποχρέωση μιας και τότε δεν είχε άλλη Β' ξένη γλώσσα στο σχολείο (ευτυχώς μόνο σε επίπεδο σχολείου)
Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω
Αν και πιστευω ότι σχεδόν οι περισσότεροι από υποχρέωση μαθαίνουν μια γλώσσα, ίσως γιατί το λένε οι γονείς και οι υπόλοιποι, ίσως γιατί έχουν αλλάξει πολλά στο επαγγελματικό τομέα και οι ξενες γλώσσες πλέον είναι απαραίτητες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω
Έτσι!
Deutsch für immer!!!:heart::heart::heart:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close
Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1:
n!ko$
Νεοφερμένος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!!
Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός..
Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά.
Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά.
Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα.
Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα.
3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά.
ΤΑ ΜΙΣΩ!
Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Deutsch ist eine tolle Sprache.
Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά...
Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά....
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi:
Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν
Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα
Aπλά
fifika!
Νεοφερμένος
Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ...
Jasiu
Νεοφερμένος
Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε;
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους.Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε;
athatsi
Νεοφερμένος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου.
Μπράβο:no1:
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- FNC_Sophia
- jjjojo77
- ioanna2007
- Corfu kitty
- Ion.
- Scandal
- Reader
- ultraviolence
- sofia07
- Hased Babis
- bibliofagos
- constansn
- A350
- F1L1PAS
- tsiobieman
- AggelikiGr
- despoina13
- allall1
- Qwerty 0
- marpa
- Ουριήλ
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Micro
- nearos
- suaimhneas
- Entropy24
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Basilis0
- Wonderkid
- Billprs
- aggorf
- stergios191919
- Alessandra Eliza
- Abiogenesis
- Deadly_sorrowX
- Antonisbairac1
- oups
- Mukumbura
- Philologist
- PanMoonlight
- xakounaamatata
- Δημήτρης Ρ
- iminspain
- Dionyshs1
- Dunedain
- New member
- Meow
- ggl
- Citylights
- snowy
- Theodora03
- Katerina_99
- calliope
- Memetchi
- Mapas26
- pacheiko
- Scott
- johnietraf
- Georgekk
- panosveki
- fmarulezkd
- stav.mdp
- stefan
- VasoGrimes
- Drglitterstar
- Stif6
- Μάρκος Βασίλης
- globglogabgalab
- anastasis06
- Cat lady
- SlimShady
- Ryuzaki
- Αναστασία197
- Paragontas7000
- morena
- Nikos05
- anna-maria1
- Jimmy20
- pink_panther
- StudyFreak04
- Slytherin
- Alexandros36k
- El_
- J.Cameron
- lnesb
- Steffie88
- D.a.i.s.y
- Unseen skygge
- No name
- SweetGirl
- Monster Hunter
- Kostis-Palamas
- Rene2004
- St11
- uni77
- Athens2002
- ioannaion
- Johnman97
- kaaaaate
- Βλα
- Viedo
- MarcoReus
- cel123
- sofia.kp
- ΘανάσοςG4
- T C
- Στεφανος56
- kiyoshi
- fretoe
- ag97
- jims
- Stelios725
- nicole1982
- jimis2001
- Κλημεντίνη
- Kostakis45
- Stefanosxios
- eukleidhs1821
- Vasilis2000kak
- Αλκης Κ.
- Stroka
- louminis
- Nefh_
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.