Μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών για ενήλικες

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,882 μηνύματα.
Μου το έβγαλε χθες το youtube και το είδα, εγώ που δεν ανοίγω βίντεο πάνω από 5 λεπτών αν κάτι δεν είναι πραγματικά ενδιαφέρον.
Το βρήκα πολύ καλό!
Κατάλαβα ότι τα αρχαία είναι περισσότερο κοντά με τα νέα από ό,τι νόμιζα γιατί από το σχολείο δεν θυμάμαι χριστό.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Μου το έβγαλε χθες το youtube και το είδα, εγώ που δεν ανοίγω βίντεο πάνω από 5 λεπτών αν κάτι δεν είναι πραγματικά ενδιαφέρον.
Το βρήκα πολύ καλό!
Κατάλαβα ότι τα αρχαία είναι περισσότερο κοντά με τα νέα από ό,τι νόμιζα γιατί από το σχολείο δεν θυμάμαι χριστό.
Εγώ από τον Άδωνι Γεωργιάδη ούτε νέα ελληνικά δεν θα μάθαινα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,882 μηνύματα.
Εγώ από τον Άδωνι Γεωργιάδη ούτε νέα ελληνικά δεν θα μάθαινα.
Δικός του είναι ο οργανισμός; Δεν το ήξερα!
Εμένα δεν με ενοχλεί, άλλωστε δεν τα διδάσκει εκείνος αλλά η πολύ καλή με μεταδοτικοτητα αυτή κυρία.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Δικός του είναι ο οργανισμός; Δεν το ήξερα!
Εμένα δεν με ενοχλεί, άλλωστε δεν τα διδάσκει εκείνος αλλά η πολύ καλή με μεταδοτικοτητα αυτή κυρία.
Χαραμίζεται αυτή η κυρία. Προλαβαίνει να σώσει τον εαυτό της.

Scandal

Διαχειριστής

Χαραμίζεται αυτή η κυρία. Προλαβαίνει να σώσει τον εαυτό της.
Κοίτα με τον Άδωνι δεν θα έκανα ποτέ μάθημα γιατί δεν έχει το θηλυκό δασκαλιστικο στυλ που μπορεί να εμπνέει μια φιλόλογος (σε ολα μου τα μαθητικα χρόνια αγαπησα τις φιλολογους μου και αντιπαθησα βαθια τους αντρες φιλόλογους μιλάμε ολοι τους ηταν περιπτωσαρες * μιλαω για το δημόσιο σχολείο, στο ιδιωτικό φροντιστήριο ηταν ολοι τους πολυ καλοι). Αλλα δημόσιο σχολείο και άντρας φιλόλογος που δεν τον ελέγχει κανένας μακριααα :popeanim:
Μπορεί να κάνει και να λέει ο,τι θέλει ο συγκεκριμένος πολιτικός, αλλά όταν κάτι είναι καλό δε μπορώ να μη το επικροτησω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια