ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Panatha mono

Νεοφερμένος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους τους συμφορουμιτες.Εχω δυο αποριες αναφορικά με την διαδικασια της μετεγγραφης.Αρχικά,εχω το δικαιωμα να κανω αιτηση για μετεγγραφη,να την παρω και τελικα να επιλέξω να μην την πραγματοποιησω?Επίσης,εχω εναν αδερφο κατω των 25,ο οποιος ειχε εισοδημα περσι γυρω στα 500 ευρω,πιανεται για αδελφος με εισοδημα? Ρωτάω επειδη στην πλατφορμα λεει οτι πρεπει να εχει εισοδημα για ενα η περισσοτερα ετη αλλα δεν καθιστα ξεκάθαρο αν εννοει ενα έτος ποιοτικά ή ποσοτικα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,098 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους τους συμφορουμιτες.Εχω δυο αποριες αναφορικά με την διαδικασια της μετεγγραφης.Αρχικά,εχω το δικαιωμα να κανω αιτηση για μετεγγραφη,να την παρω και τελικα να επιλέξω να μην την πραγματοποιησω?Επίσης,εχω εναν αδερφο κατω των 25,ο οποιος ειχε εισοδημα περσι γυρω στα 500 ευρω,πιανεται για αδελφος με εισοδημα? Ρωτάω επειδη στην πλατφορμα λεει οτι πρεπει να εχει εισοδημα για ενα η περισσοτερα ετη αλλα δεν καθιστα ξεκάθαρο αν εννοει ενα έτος ποιοτικά ή ποσοτικα.
1) Αν η πλατφορμα σου δωσει την μετεγγραφη (σταδιο 1) και μετανοιωσες
δεν προχωρας στην υποβολη δικαιολογητικων στη νεα σχολη ( σταδιο 2) και ακυρωνεται ..οπως και συνεχιζεις να εχεις το δικαιωμα μετεγγραφης για του χρονου.
2) Τα 500 ,τα δηλωσεις δεν τα δηλωσεις ,δεν θα επηρεάσουν το κατα κεφαλην εισοδημα
Και επειδη πιθανων δεν ξερεις αν το αδελφι ειναι προστατευομενο στην οικογενειακη δηλωση παιξε ετσι και αλλιως στην πλατφορμα και διαλεξε το καλυτερο για σενα αν υπαρχει διαφορα.
Νομικη υποχρεωση δεν εχεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια