MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα.
07-06-15
14:09
Γεια σας! Μηπως ξερετε κανενα Εκκλησιαστικο Λυκειο απο Πειραια ή Αθηνα μερια, σκεφτομουν για Ριζαρειο, αλλα ειναι πολυ μακρια, μενω Πειραια, ξερετε τιποτα? Επισης οποιος ξερει, μπορει να μου πει και αποψη για το Λυκειο, καθηγητες, μαθηματα, κπλ? Περιμενω απαντησεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα.
10-06-15
12:05
Λοιπόν, ξέρετε καλά Λύκεια στον Πειραιά; Πήγα στη Ράλλειο, απλά δεν ήμουν ευχαριστημένη και έφυγα, εσείς, μπορείτε να μου προτίνετε κάποιο? Η Ζάννειο είναι καλό σχολείο; Κάποιο άλλο, δεν είναι ανάγκη να είναι Πειραματικό, αλλά καλό από άποψη καθηγητών, κλπ. Κάθε γνώμη, δεκτή! Παιδιά, δώστε τα φώτα σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
23-06-15
00:20
Ποιο από τα δύο θεωρείτε καλύτερο Λύκειο και γιατί; Έχετε φοιτήσει σε κάποιο από αυτά τα δύο; Αν, ναι, είστε ικανοποιημένοι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...