vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prisila
Νεοφερμένος
Αλλα για οσους εχουν προβλημα καλο θα ειναι οταν βρισκεστε σε ενα μεσο μεταφορας, απλα να μην το σκεφτεστε, να μην διαβαζετε και επιπλεον υπαρχουν καποια ειδικα βραχιολακια στην αγορα τα οποια τα φορας και δεν σε πιανει εκεινη η ναυτια, η ζαλαδα ή καμια φορα και ταση για εμετο.
e-vela
Νεοφερμένος
Δεν το ήξερα οτι υπήρχαν τέτοια βραχιολάκια.Πάντως πέρυσι που έπρεπε να χρησιμοποιήσω λεωφορείο μαζί με το ξαδερφάκι μου,που είναι 6 και το πιάνει τρελή ζαλάδα στα λεωφορεία,του είχα πάρει ενα λαστιχάκι όπως αυτό που βάζουμε στα μαλλιά(ήταν μπλέ,του είπα οτι το έστειλε ο μπλέ power ranger).Του είπα οτι είναι μαγικό και δε ζαλίζεσαι όταν το φοράς.Και ενώ ακόμα και στο αυτοκίνητο κάνει εμετό,έμεινε όρθιο στο λεωφορείο επί κανένα μισάωρο χωρίς να ζαλιστεί.Oυτε εγω ζαλιζομαι και δεν με εχει πιασει ποτε ζαλαδα στο αυτοκινητο ή σε λεωφορειο.
Αλλα για οσους εχουν προβλημα καλο θα ειναι οταν βρισκεστε σε ενα μεσο μεταφορας, απλα να μην το σκεφτεστε, να μην διαβαζετε και επιπλεον υπαρχουν καποια ειδικα βραχιολακια στην αγορα τα οποια τα φορας και δεν σε πιανει εκεινη η ναυτια, η ζαλαδα ή καμια φορα και ταση για εμετο.
:no1::no1:τέλειο placebo..πιάνει βέβαια αν είσαι παιδί και πιστεύεις κάτι τέτοια.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά τα χάπια που κυκλοφορούν είναι απλά μύθος δεν κάνουν τίποτα ..
Μια χαρά δουλειά κάνουν
στα λεωφορεια δεν ζαλιζομαι καθολου!αλλα ξερω οτι υπαρχουν κατι τσιχλες που σου διωχνουν την ζαλαδα!αλλα επειδη δεν τις εχω χρειαστει μεχρι τωρα δεν γνωριζω περισσοτερα!
Οι οποίες έχουν απαίσια γεύση βέβαια :p
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Τις 7 φορές που έχω μπει σε αεροπλάνο μόνο τ' αυτιά μου βουλώσανε.
Τις αμέτρητες που έχω μπει σε αμάξι με πιάνει ναυτία μόνο σε μεγάλους (πάνω από 2 ώρες) και γνωστούς δρόμους. Αν είναι άγνωστοι, ρουφάω τις πληροφορίες γύρω και δε χαλιέμαι.
Σε πλοίο ποτέ δεν έχω νοιώσει την παραμικρή ζαλάδα. Ίσα ίσα μου αρέσει πολύ όταν κουνάει και νοιώθεις να ελαφραίνεις-βαραίνεις.
Guest 292010
Επισκέπτης
prisila
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανα την απόσταση Αθήνα-Νεάπολη Λακωνίας σε 8 ώρες...Οι δρόμοι μετά τη Σπάρτη ήταν χωματόδρομοι κα το λεωφορείο τίγκα στον ηλικιωμένο να παραπονιουνται γα την ταχύτητα του λεωφορείου....
Χάλι μαύρο....
miv
Επιφανές μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Μην μου θυμίζεις την εμπειρία μου με το ΚΤΕΛ......
Έκανα την απόσταση Αθήνα-Νεάπολη Λακωνίας σε 8 ώρες...Οι δρόμοι μετά τη Σπάρτη ήταν χωματόδρομοι κα το λεωφορείο τίγκα στον ηλικιωμένο να παραπονιουνται γα την ταχύτητα του λεωφορείου....
Χάλι μαύρο....
Οι δρόμοι έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Με αμάξι το Αθήνα-Νεάπολη είναι 5,5 ώρες (και μιλάμε νύχτα και χωρίς να τρέχεις). Αν τρέχεις, μπορεί να βγει και σε 4 πιστεύω.
Με ΚΤΕΛ δεν ξέρω. Βασικά το καλοκαίρι Σπάρτη-Νεάπολη είχα κάνει 3 ώρες (συν 3 το Αθήνα-Σπάρτη, σύνολο 6). Πάντως συνεχώς δίνονται νέα τμήματα δρόμων στην κυκλοφορία.
Την Μακρυνάρα να φτιάξουν μόνο και θα είναι οκ. Αν και εντάξει, έχουν κάνει κάτι μλκίες, όπως πχ ευθεία 2 χλμ με διπλή γραμμή... Ήμαρτον, 2 χλμ ευθεία και σου απαγορεύουν να προσπεράσεις...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ζαλίζεστε στο λεωφορείο ? αν ναι πως το αντιμετοπίζεται ?
Όχι δεν ζαλίζομαι πουθενά (ευτυχώς) ούτε στο κτελ για Γιάννενα που κράτησε περίπου 8ώρες στον γυρισμό το ταξίδι. Πάντως κυκλοφορούν χάπια στην αγορά που σε κάνουν να μην νιώθεις και πολλά, επειδή τα παίρνει η μητέρα μου κάθε φορά που ταξιδεύουμε έχω προσέξει πως απλά την κάνουν να νυστάζει με αποτέλεσμα να ρίχνει κάτι ατελείωτους ύπνους.
Scandal
Διαχειριστής
20 χρόνια παίρνω λεωφορεία, τέτοια μυρωδιά βρωμο-ΠΟΥΤΣΙΛΑΣ πρώτη φορά συνάντησα χθες στο 845 προς Πειραιά. Κατέβηκα μετά από 1 στάση και πήγα με τα πόδια στο μετρό μέσα στο κρύο, δε γινόταν αλλιώς.
Τι κατάντια κι αυτή, το καλοκαίρι βρωμάνε από τον ιδρώτα και το χειμώνα που πάλι λόγω κρύου δεν κάνουν μπάνιο, βρωμάνε τα απότέτοια τους;
Chem2000
Διάσημο μέλος
Βρωμοπουτσίλα λέει χαχαχαχα! Πού να δεις όταν μυρίζουν κάτουρο....Εγώ δεν ζαλίζομαι καθόλου.
20 χρόνια παίρνω λεωφορεία, τέτοια μυρωδιά βρωμο-ΠΟΥΤΣΙΛΑΣ πρώτη φορά συνάντησα χθες στο 845 προς Πειραιά. Κατέβηκα μετά από 1 στάση και πήγα με τα πόδια στο μετρό μέσα στο κρύο, δε γινόταν αλλιώς.
Τι κατάντια κι αυτή, το καλοκαίρι βρωμάνε από τον ιδρώτα και το χειμώνα που πάλι λόγω κρύου δεν κάνουν μπάνιο, βρωμάνε τα απότέτοια τους;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ωρα ειναι 3 και 20 και εγω εχω πεθανει στο γελιο , σορρυ γειτονεςΕγώ δεν ζαλίζομαι καθόλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.