.sn0b
Νεοφερμένος
Όλοι οι καλοί χωράνε :iagree::iagree::iagree:ειμαστε μια μεγαλη παρεα......................( :who: μαλλον δεν κολαω αναμεσα τους αλλα τεσπα )
independent = ανεξαρτητος
pensive=ονειροπαρμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Όποιος μαθαίνει λέξεις παπαγαλία, είναι παραπάνω από σίγουρό ότι
1) Θα κουραστεί
2) Θα αποτύχει στο Vocabulary του ECPE
Πάρτε ένα λογοτεχνικό βιβλίο, διαβάστε τα κείμενα μέσα από τα βιβλία για να μαθαίνετε τις λέξεις in context. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά για ένα πτυχίο σαν το proficiency. Όποιος μάθει 7000 λέξεις των αγγλικών παπαγαλία, από εμένα έχε ό,τι θέλει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
integrated=ολοκληρωμενος, ail= περιεχομαι σε νοσηρη κατασταση.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως το παιρνω;;; απλα δεν εχω κανει το πρωτο μαθημα ακομα ε! και εχω την φυσιολογικη περιεργια! english teacher!ρε λευτεραη, μην το παιρνεις ετσι το προφ, ενα πιστοποιητικο ειναι οπως ολα τα αλλα...
integrated=ολοκληρωμενος, ail= περιεχομαι σε νοσηρη κατασταση.
Και κατα δευτερον τις λεξεις δεν τις μετραμε.
4.000-4.500 λεξεις ξέρεις στο Lower.
Aπο εκει και περα είσαι εξπερτ της Αγγλικης.
Επίπεδο Proficiency σημαινει το να αντιμετωπίζεις ιδιαιτερα απαιτητικές λέξεις οι οποίες είναι και αμέτρητες και δεν ειναι δυνατον να τις θυμασαι όλες.
Για αυτό μαθαίνουμε οσες πιο πολλές μπορουμε και δεν μας απασχολεί αν ειναι 8000 ή 10000!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) ουπς! δεν το σκευτικα αυτο!μην με λες εδω ετσι γτ θα με περασουν για ψωνιο(αν δεν με εχουν ηδη περασει δλδ) λογικη η περιεργεια σου για το προφισιενσυ, αλλα μην πεσεις στην παγιδα του οτι "ενταξει μωρε, θα διαβαζω οπως το λοουερ". ΟΧΙ. αν κανεις 2 χρονια τοτε πρεπει να διαβζεις συστηματικα και πολυ παραπανω. Αν παλι κανεις προφ παραπανω απο 2-3 χρονια, τοτε τα πραγματα γινονται πιο χαλαρα...
2) ενοηται οτι θελει πιο πολυ διβασμα!!!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
indeed=οντως
djimmakos
Διάσημο μέλος
μην με λες εδω ετσι γτ θα με περασουν για ψωνιο(αν δεν με εχουν ηδη περασει δλδ) λογικη η περιεργεια σου για το προφισιενσυ, αλλα μην πεσεις στην παγιδα του οτι "ενταξει μωρε, θα διαβαζω οπως το λοουερ". ΟΧΙ. αν κανεις 2 χρονια τοτε πρεπει να διαβζεις συστηματικα και πολυ παραπανω. Αν παλι κανεις προφ παραπανω απο 2-3 χρονια, τοτε τα πραγματα γινονται πιο χαλαρα...
2-3 χρόνια για το proficiency;
Eίστε με τα καλά σας; Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθείτε.
Εγώ στον εαυτό μου είχα δώσει προθεσμία 2 μήνες για το michigan, είχα και πιο σοβαρά πράγματα να κάνω.
Δεν είναι κάτι το τρομερό, ΜΗΝ το σκέφτεστε έτσι γιατί θα πανικλοβληθείτε.
Θυμάμαι όταν έκανα εγώ lower και έβλεπα τα παιδιά που έδιναν Proficiency τα θαύμαζα, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα. Γι' αυτό όχι άγχος και υστερίες, και, πάνω απ' όλα, όχι το 100% των δυνατοτήτων σας, όχι τουλάχιστον για 3 (!!!!!) χρόνια.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
3 χρονια αν θελει να το παει χαλαρα. κανονικα πρεπει απο Β2 να παει σε Γ2 μεσα σε 2 χρονια...2-3 χρόνια για το proficiency;
Εγώ στον εαυτό μου είχα δώσει προθεσμία 2 μήνες για το michigan, είχα και πιο σοβαρά πράγματα να κάνω.
Θυμάμαι όταν έκανα εγώ lower και έβλεπα τα παιδιά που έδιναν Proficiency τα θαύμαζα, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα. Γι' αυτό όχι άγχος και υστερίες, και, πάνω απ' όλα, όχι το 100% των δυνατοτήτων σας, όχι τουλάχιστον για 3 (!!!!!) χρόνια.
Σε ένα με ενάμιση χρόνο μετα το Lower τα παιδια δινουν Michigan ECPE και το πολυ σε δυο χρονια Cambridge CPE.:no1:
djimmakos
Διάσημο μέλος
Γι' αυτό ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι :iagree:
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειμαι απολυτος σε αυτα που λεω.
Λεω τι ισχύει συνήθως!
anna_md
Δραστήριο μέλος
Πφφ, τι είδα και σήμερα.
Όποιος μαθαίνει λέξεις παπαγαλία, είναι παραπάνω από σίγουρό ότι
1) Θα κουραστεί
2) Θα αποτύχει στο Vocabulary του ECPE
Πάρτε ένα λογοτεχνικό βιβλίο, διαβάστε τα κείμενα μέσα από τα βιβλία για να μαθαίνετε τις λέξεις in context. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά για ένα πτυχίο σαν το proficiency. Όποιος μάθει 7000 λέξεις των αγγλικών παπαγαλία, από εμένα έχε ό,τι θέλει
Βασικα συμφωνω οτι ο καλυτερος τροπος να μαθεις λεξεις ειναι in context αλλα η λυση δεν ειναι να διαβασεις ενα λογοτεχνικο βιβλιο....Υπαρχουν πολλα βιβλια που εξηγουν τις λεξεις μεσα απο παραδειγματα που σου μενουν :no1:
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1:Βασικα συμφωνω οτι ο καλυτερος τροπος να μαθεις λεξεις ειναι in context αλλα η λυση δεν ειναι να διαβασεις ενα λογοτεχνικο βιβλιο....Υπαρχουν πολλα βιβλια που εξηγουν τις λεξεις μεσα απο παραδειγματα που σου μενουν :no1:
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
σωστος!:no1: αλλα φετος θα παω για 3η γυμνασιου μαχρι και του χρονου πιστευω θα μπορω να δινω το 100% ή εστο το 90% του εαυτου ου για το προφισενσι.... 2 χρονια ειναι οτι πρεπει για προφισενσι οχι παραπανω....εκτος αν εισαι 1η γυμνασιου2-3 χρόνια για το proficiency;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.