Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Παρακολούθηση
2. Εργασία
3. Όχι WoW.
Είναι κάπως πιο προχωρημένα τα μαθήματα του Πανεπιστημίου σε σχέση με τα μαθήματα των πανελληνίων που αν και είχατε το άγχος, είναι σχετικά απλά. Στη σχολή για να σου δώσω μια ιδέα, ίσως χρειαστεί να διαβάσεις για ένα μάθημα ένα βιβλίο το οποίο έχει περισσότερη ύλη απο όλη η ύλη σε όλα τα μαθήματα των πανελληνίων μαζί. Μην σε ανησυχεί όμως, το μάθημα γίνεται τις περισσότερες φορές σωστά και είναι αρκετό, σε αντίθεση με το λύκειο που δεν προλαβαίναμε να βγάλουμε ύλη, τρέχανε αφού όλοι κάνανε φροντιστήρια και γενικά όλο αυτό το άγχος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι στο τσακ να μην πάω και είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω (καλό ε; )...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πλέον είμαι πληροφορική ΑΣΟΕΕ και τη λατρεύω.
Anarki
Διάσημο μέλος
makbut
Νεοφερμένος
Θέλω να ασχοληθώ με τους υπολογιστές , προγραμματισμό και hardware, γενικά με "όλο" το pc και θέλω και να έχω και μία "ειδίκευση" σε τηλεπικοινωνίες κλπ
Τι μου προτείνετε?
Anarki
Διάσημο μέλος
Πες μας και πόσα μόρια έχεις για να κάνουμε ρεαλιστικές προτάσεις.
makbut
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιας και περνάει ο καιρός και δεν μπορώ να αποφασίσω θα σας πω τι θέλω να σπουδάσω και παρακαλώ να μου προτείνετε σχολές....
Θέλω να ασχοληθώ με τους υπολογιστές , προγραμματισμό και hardware, γενικά με "όλο" το pc και θέλω και να έχω και μία "ειδίκευση" σε τηλεπικοινωνίες κλπ
Τι μου προτείνετε?
Αυτό που περιγράφεις είναι ΗΜΜΥ
Anarki
Διάσημο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
εβγαλα 18837
Μια χαρά πρέπει περνάς σε ΗΜΜΥ Χανιά
makbut
Νεοφερμένος
Την πόλη να δω τώρα.... Thanks για την βοήθεια.
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν θες τίποτα πληροφορίες για το τμήμα στα Χανιά, ρώτα εμένα ή τον Euryomo, σπουδάζουμε κι οι 2 αρκετά χρόνια εκεί.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
makbut
Νεοφερμένος
θα βάλω πρώτη επιλογή την Αθήνα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε, είναι δύσκολο το ξέρω αλλά μακάρι....
Για δευτερη επιλογή αν και πιάνω ΑΠΘ με βάση τα περσινά προτιμώ Πάτρα. Καλή δεν είναι και η σχολή στην Πάτρα?
Χανιά έχει διαφορά από τις άλλες ή είναι ίδια?
Χμ ωραία πόλη και τα Χανιά....
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως το σκέφτομαι τώρα
θα βάλω πρώτη επιλογή την Αθήνα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε, είναι δύσκολο το ξέρω αλλά μακάρι....
Για δευτερη επιλογή αν και πιάνω ΑΠΘ με βάση τα περσινά προτιμώ Πάτρα. Καλή δεν είναι και η σχολή στην Πάτρα?
Χανιά έχει διαφορά από τις άλλες ή είναι ίδια?
Χμ ωραία πόλη και τα Χανιά....
Η σχολή της Πάτρας είναι πολή καλή, καλύτερη από ΑΠΘ και ΕΜΠ κατά τις δικές μου πληροφορίες. Βέβαια ανώτερη όλων είναι η Κρήτη αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν έχει καλή φοιτητοζωή.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KwnnaPap
- lelos2003
- Qwerty 0
- Entropy24
- georgetherrr
- marikakitsou16
- Greg25
- Hased Babis
- VagCr
- sakplat
- thepigod762
- AggelikiGr
- phoni
- Steliosgkougkou
- suuuuiiii
- Hmmytheos
- DiAp
- Νικολινα
- Γιώτα Γιαννακού
- Athens2002
- pavlos1511
- F1L1PAS
- marioushi
- KATIA5
- olakalathapane
- ggl
- Ioanna98
- thenutritionist
- 1234565
- Maynard
- hitmarkerz
- Victorakos
- BilLaKows
- Arvacon
- Geokand54
- nickd6776
- Christos1971
- indecisive
- nastasia8
- sophiaa
- fairyelly
- gregory nub
- fockos
- Unboxholics
- azula
- Alin22
- Nala
- Don25
- Apocalypse
- Joji
- Georgekk
- korlef
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- Dim36
- bruh_234
- Drglitterstar
- Stergios
- Pierre Bezukhov
- alpha.kappa
- oups
- tsiobieman
- kost28
- KaterinaL
- Ryuzaki
- Nikos05
- Appolon
- Scandal
- Libertus
- vetas
- xmen902
- Lester34
- panosveki
- Jimmy20
- clevercat
- El_
- Mariap.
- Asure
- thecrazycretan
- EiriniS20
- Intruder1
- tosodoulhs12
- dhmm
- Vasiliki Keftedaki
- S1nestro
- vehement
- jul25
- kiyoshi
- iManosX13
- Viedo
- Gtsk55
- Doctorblue
- MarcoReus
- Johnnnn
- Angie_b
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.