Λέτε να μην περάσω ; Ας μου εξηγήσει κάποιος.!

Antonis_patra

Νεοφερμένος

Ο Antonis_patra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
βασικα δεν εχω καταλαβει, ρε παιδια προφορικο πηρα μεσο ορο και στα δυο τετραμηνα 17 λετε να μην περασω την ταξη βασικα το πρωτο πηρα αλλα ο δευτερος θα ειναι παρομοιος. Βασικα απο την αρχη ηθελα να δωσω πανελλαδικες ομως δυστηχως δεν εχω καταφερει την καταληλη προσπαθεια και εχω σκοπο να δωσω του χρονου αλλα οχι να επαναλαβω την ταξη ποσο πρεπει να γραψω συνολικα στις πανελλαδικες για να με αφησουν??
δλδ μεσο ορο
Δεν τα εχω καταλαβει γιατι ξερω οτι λενε οτι παρεις στις πανελλαδικες ειναι πανω κατω αυτα που θα παρεις πχ 2 γραφεις 2,6 θα παρεις
αλλα οχι να επαναλαβω και την ταξη ρε παιδια
εχω σιγουρα καποα ακυρα μαθηματα αλλα πχ προγραμματισμο εε πια θα γραψω κατι λιγα και αοθ τουλαχιστων αλλα πες οτι γραφω δλδ θα μεινω??
ΠΛΖ εχω πανικοβληθει
Σορρυ για την ορθογραφια μου τα γραφω απο κινητο και δεν μπορω να τα γραψω σωστα.....Περιμενω απαντηση σας
Προκαταβοληκα ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vasilis008

Νεοφερμένος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Λοιπόν άκουσε να δεις πως έχουν τα πράγματα φίλε Αντόνη. Όντως ισχύει το γεγονός ότι αμα γράψεις για παράδειγμα μαθηματικά 2 και έχεις βαθμό στο τετράμηνο μεγαλύτερο απο 4 (δλδ +2 πάνω από τον βαθμό που έγραψες) τότε ο βαθμός πρόσβασης σου θα γίνει ο βαθμός που έγραψες + 0.6. Το ίδιο ισχύει και αν έχεις βαθμό προφορικό κάτω από των πανελληνίων με την διαφορά ότι ο βαθμός πρόσβασης σου θα μειωθεί κατά 0.6. Όμως ο βαθμός του απολυτηρίου σου που θα κρίνει και το αν θα περάσεις την τάξη συμψηφίζεται με όλα τα υπόλοιπα μαθήματα και το όριο που πρέπει να περάσεις ειναι το 9.5. Συνεπώς μην αγχώνεσαι αν σε κάποια μαθήματα έχεις πρόβλημα διότι δεν περνάς κάθε επιμέρους μάθημα ξεχωριστά αλλά όλα μαζί σε σύνολο...Υποθέτω ότι οι καθηγητές γενικά στα μη εξεταζόμενα πανελληνίως μαθήματα δείχνουν επιοίκεια οπότε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αυτό που σου μένει είναι να συγκεντρωθείς στις πανελλήνιες που έρχονται και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα ωστόσο είμαι επιφυλακτικός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cheery

Πολύ δραστήριο μέλος

Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,005 μηνύματα.
Ω ναι είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στις ενδοσχολικές.
Αν ο μόνος σου στόχος είναι το απολυτήριο για φέτος, μην αναλωθείς τόσο πολύ στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα, ρίξει πιο πολύ βαρος στα ενδοσχολικά στα οποια βαθμοί πάνω από 17 είναι πολύ εφικτοί ακομα και με 3-4 μερες διάβασμα ανα μαθημα.

Καλή επιτυχία!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Takis_Kal

Νεοφερμένος

Ο Takis_Kal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 63 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Η προσαρμογη του προφορικου ειναι μονο για τον βαθμο προσβασης οχι για το απολυτηριο εδω και 2 χρονια ( αλλαγη που εκανε το υπουργειο για να μην μηνει κανεις ).Δηλαδη προφορικος 18 γραπτος 2 , βαθμος προσβασης 3.4 και βαθμος απολυτηριου 10 (παγκοσμια ελληνικη πατεντα 2 διαφορετικοι βαθμοι στι ιδιο μαθημα)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top