F@NH_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
F@NH_
Νεοφερμένος
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Lazin
Νεοφερμένος
θα ηθελα να μου πειτε σε τι τιμες κυμαίνονται τα φροντηστιρια για
προετοιμασια πανελληνιων
για μαθηματικα εκθεση φυσικη βιολογια συγκεκριμενα
και αν μπορειτε να μου πειτε και για ιδιαιτερα
thx :xixi:
edit : το σκοτωσα το φροντιστηριο
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
annmary
Νεοφερμένος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα,
θα ηθελα να μου πειτε σε τι τιμες κυμαίνονται τα φροντηστιρια για
προετοιμασια πανελληνιων
για μαθηματικα εκθεση φυσικη βιολογια συγκεκριμενα
και αν μπορειτε να μου πειτε και για ιδιαιτερα
thx :xixi:
edit : το σκοτωσα το φροντιστηριο
έκανα τα 6 μαθήματα σε φροντηστήριο, με 300 και κάτι........
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα ιδιαιτερα κυμαινονται στις τιμες που αναφεραν προηγουμενως τα παιδια,απο 15-50 ευρω..
αν για παραδειγμα σου κανει καποιος φοιτητης ιδιαιτερα ειναι χαμηλοτερες οι τιμες,ενω αν σου κανει εμπειρος καθηγητης φτανουν τα 50 ευρω την ωρα..
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγουρα τα ιδιαιτερα θα σου βγουν πολυ πιο ακριβα απ' οτι το φροντιστηριο.Σιγουρα θα σκεφτεσαι πως τα ιδιαιτερα ειναι καλυτερα αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο καθως μπορεις να βρεις πολυ καλα φροντιστηρια αν ψαξεις.Εγω προσωπικα παω σε φροντιστηριο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη.
Ναι, τα ιδιαίτερα είναι πολύ πιο ακριβά από το φροντιστήριο!!εγώ έχω μάθει τιμές κ για τα δύο κ η διαφορά είναι μεγάλη...αυτό βέβαια εξαρτάται από σένα,δηλαδή τα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις ή ποιο τρόπο φροντιστηριακών μαθημάτων θεωρείς καλύτερο κ περισσότερο αποδοτικό για σένα!
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, τα ιδιαίτερα είναι πολύ πιο ακριβά από το φροντιστήριο!!εγώ έχω μάθει τιμές κ για τα δύο κ η διαφορά είναι μεγάλη...αυτό βέβαια εξαρτάται από σένα,δηλαδή τα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις ή ποιο τρόπο φροντιστηριακών μαθημάτων θεωρείς καλύτερο κ περισσότερο αποδοτικό για σένα!
ακριβως!
αλλα προσωπικα πιστευω οτι γινεται πολυ καλο μαθημα στα φροντιστηρια,καθως τα τμηματα ειναι ολιγομελη και αποδιδω περισσοτερο ετσι παρα με τα ιδιαιτερα.
στα ιδιαιτερα κομπλαρω λιγο,επειδη ο καθηγητης ασχολειται μονο με εμενα και δεν προλαβαινω να αφομοιωσω αυτα που μαθαινω..
βεβαια πολλοι προτιμουν τα ιδιαιτερα...εσυ αποφασιζεις!
fockos
Επιφανές μέλος
Επιτέλους φανερώθηκες. Νομίζαμε ότι τώρα που εγινες φοιτητής θα παρατήσεισ το ischool
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
αυτο που λεει ο σπυρακος. τιποτε αλλο. τα λεει ολα. το νεο λυκειο το φανταστηκαν με ή χωρις βιβλία;
Eεε μα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112
Επισκέπτης
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαράς μην πάω φροντιστήρια, δεν τρελάθηκα ακόμη.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ρωτήστε περσινούς αν έχουν βιβλία να σας δώσουν...
Το αστείο είναι ότι ρώτησα όλους της θεωρητικής της περσινής αλλά δεν τους πρόλαβα... άλλοι τα είχαν πετάξει και άλλοι τα είχαν κάψει...
ε γιαυτο ρώτησα, να μην κάνω το λάθος και αγοράσω περσινά.. Φέτος θα τα αγοράσω για να γίνει δουλειά.. Έκανα και την αθώα κίνηση να μπω σε φροντιστήρια να ρωτήσω τιμές.. από το παράθυρο πήδηξα!!! 1800 ευρώ το μήνα για πλήρες πακέτο!! 18 ευρώ η ώρα και πχ τα μαθηματικά είναι 4 ώρες την εβδομάδα, η φυσική είναι 3 ώρες την εβδομάδα, κοκ. Με λίγα λόγια 504 ευρώ μόνο αυτά τα 2!!
Πόσο;; 18 ευρόπουλα την ώρα; Για ιδιαίτερο ρώτησες ή για τμήμα ;;;
Εγώ μαθηματικά ιδιαίτερο δίνω 20/h
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
ε γιαυτο ρώτησα, να μην κάνω το λάθος και αγοράσω περσινά.. Φέτος θα τα αγοράσω για να γίνει δουλειά.. Έκανα και την αθώα κίνηση να μπω σε φροντιστήρια να ρωτήσω τιμές.. από το παράθυρο πήδηξα!!! 1800 ευρώ το μήνα για πλήρες πακέτο!! 18 ευρώ η ώρα και πχ τα μαθηματικά είναι 4 ώρες την εβδομάδα, η φυσική είναι 3 ώρες την εβδομάδα, κοκ. Με λίγα λόγια 504 ευρώ μόνο αυτά τα 2!!
καποιοι ζουν σε αλλη χωρα!
Dias
Επιφανές μέλος
Πού είναι αυτό το φροντιστήριο? Στη wall street? Νομίζω ότι τα περισσότερα φροντιστήρια έχουν πολύ πιο χαμηλές τιμές από αυτές που γράφεις.Έκανα και την αθώα κίνηση να μπω σε φροντιστήρια να ρωτήσω τιμές.. από το παράθυρο πήδηξα!!! 1800 ευρώ το μήνα για πλήρες πακέτο!! .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.