Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πρώτη φορα το ακούω αυτόη σύμβαση με ξενοδοχείο πόσο περίπου κοστίζει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρώτη φορα το ακούω αυτό
είναι πολλοί οι φοιτητές που μένουν σε ξενοδοχείο αντί να νοικιάζουν μ ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
είναι πολλοί οι φοιτητές που μένουν σε ξενοδοχείο αντί να νοικιάζουν μ ένα συγκεκριμένο ποσό τον μήνα
Πρώτη φορά το ακούω ή μάλλον... το διαβάζω αυτό.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτήσω,για προσωπικά έξοδα μόνο(περιλαμβάνοντας 23Ε για μεταφορές,10Ε κάρτα,τρόφιμα,ρούχα,έξοδοι κλπ) τι πόσο θεωρείτε καλό;
180-200..Εγω τουλαχιστον τοσα θα εχω.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
180-200..Εγω τουλαχιστον τοσα θα εχω.
Τόσα και εγώ. Μια χαρά είναι.
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω υπολογιζω 200 ευρω ενοικιο,40 ευρω ρευμα,ιντερνετ,νερο και αλλα 180 με 200 για εξοδους,σιτηση μεχρι να βγει η δωρεαν καρτα,σουπερμαρκετ,μεταφορικα για τη σχολη..δεν είναι μόνο οι έξοδοι,είναι το φαγητό,σουπερμάρκετ..είχα ρωτήσει και συμμαθητές μου και μου είπαν και τόσα..τελοσπάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Itach1
Διάσημο μέλος
Δεν είναι μεγάλο ποσό.300 € είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό. Κάθε μέρα στα μπουζούκια και στα clubs θα είστε;
Είναι 75€/βδομ.
30€ σούπερ και 45€ ποτό/καφέ κτλ.
-----
Εγώ έπαιρνα 80€ αλλά τα 35-40 τα ακουμπούσα στο σούπερ.
Guest 699855
Επισκέπτης
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
40 ευρώ για ρεύμα..ή 40 ευρώ για ρευμα-ιντερνετ-νερό εννοείς?εγω υπολογιζω 200 ευρω ενοικιο,40 ευρω ρευμα,ιντερνετ,νερο και αλλα 180 με 200 για εξοδους,σιτηση μεχρι να βγει η δωρεαν καρτα,σουπερμαρκετ,μεταφορικα για τη σχολη..
μεγάλη υπόθεση η δωρεαν σίτιση!Να και κάνετε αίτηση για δωρεάν σίτιση όταν έρθει η ώρα!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
2. Ειστε τοσο σιγουροι οτι θα μπορειτε να τρωτε στη σιτιση καθε μερα επι 4-5 χρονια? Κι αν δν σας αρεσει το φαγητο εκει, τι θα κανετε? Κι ενα σπιτι για να φτιαξεις κατι, εννοω οχι να βαλεις μια πιτσα στο φουρνο, θελει τα παντα.
3. Κοινοχρηστα γιατι δν υπολογιζετε? Θερμανση δν θα βαλετε? Μη το παιζετε θαραλλεοι, το χειμωνα θα το δαγκωσετε. Αν παλι βαλετε A/C θα ανεβει ο λογαριασμος του ρευματος.
Για να μην γραφουμε ο,τι θελουμε ενα ατομο για να μενει μονο του και να ζει σε ανθρωπινες συνθηκες θελει γυρω στα 700-800€. Αν δν μπορειτε να τα διαθεσετε, συγκατοικηστε. Χιλιες φορες θα προτιμουσα να μην μενω μονος μου αλλα να εχω πολιτισμενες συνθηκες απο το να ημουν μονος μου σε καμια τρωγλη και να φοβομουν μην πεσει λιγο η θερμοκρασια και δν μπορω να κοιμηθω απο το κρυο.
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
40 ευρώ για ρεύμα..ή 40 ευρώ για ρευμα-ιντερνετ-νερό εννοείς?
μεγάλη υπόθεση η δωρεαν σίτιση!
Ρευμα-ιντερνετ-νερο.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρευμα-ιντερνετ-νερο.
τοσο λιγα πολλη δυσκολα να δινεις .Το ιντερνετ 15 τα φθηνοτερα πακετα,δεη 30 ,νερο 30
Itach1
Διάσημο μέλος
Στο 1ο έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά τα έξοδα του ίντερνετ μπορείτε να τα αποφύγετε αν είστε έξυπνοι.1. 40€ ρευμα-νερο-ιντερνετ θα τα πιασετε μονο αν δν εχετε ηλεκτρικες συσκευες και πλενεστε μια φορα τις 5 μερες. Επισης βαλτε μεσα και τα εξοδα τηλεφωνου, οσο και να βολευουν τα φοιτητικα πακετα θα τρωτε και καποια ακομα για τα υπολοιπα τηλεφωνα. Οι λογαριασμοι κοινης ωφελειας περιλαμβανουν μεσα επισης και τα δημοτικα τελη.
2. Ειστε τοσο σιγουροι οτι θα μπορειτε να τρωτε στη σιτιση καθε μερα επι 4-5 χρονια? Κι αν δν σας αρεσει το φαγητο εκει, τι θα κανετε? Κι ενα σπιτι για να φτιαξεις κατι, εννοω οχι να βαλεις μια πιτσα στο φουρνο, θελει τα παντα.
3. Κοινοχρηστα γιατι δν υπολογιζετε? Θερμανση δν θα βαλετε? Μη το παιζετε θαραλλεοι, το χειμωνα θα το δαγκωσετε. Αν παλι βαλετε A/C θα ανεβει ο λογαριασμος του ρευματος.
Για να μην γραφουμε ο,τι θελουμε ενα ατομο για να μενει μονο του και να ζει σε ανθρωπινες συνθηκες θελει γυρω στα 700-800€. Αν δν μπορειτε να τα διαθεσετε, συγκατοικηστε. Χιλιες φορες θα προτιμουσα να μην μενω μονος μου αλλα να εχω πολιτισμενες συνθηκες απο το να ημουν μονος μου σε καμια τρωγλη και να φοβομουν μην πεσει λιγο η θερμοκρασια και δν μπορω να κοιμηθω απο το κρυο.
Στο 2ο αν πέσεις στην ανάγκη τρως τα πάντα κι από παντού.
Στο 3ο συμφωνώ με τα κοινόχρηστα, μπορεί να βρεις σπίτι χωρίς κοινόχρηστα/ με 10-15€ αλλά και πολύ παραπάνω. Το θέμα της θέρμανσης είναι αυστηρά προσωπικό.Εγώ παράδειγμα δεν έχω κανένα θέμα με το κρύο και ίσα ίσα που μ'αρέσει. Τα αδέρφια μου όμως με το παραμικρό ανάβουν τα πάντα.
Το ιδανικό για μένα είναι: 200€ σπίτι + 350-380€ έξοδα για τα πάντα.(Θεσ/νίκη)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.