Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ακριβώς! Αλλά και γενικά στα Γιάννενα οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες... ΠΑΝΤΟΥ!!
Καλά ντάξει ξέφυγα και λίγο... δε λέω ότι φταίει μόνο αυτό!!
Η αλήθεια να λέγεται!!
Πάντως κάποιος που δε μένει σε εστία το 800άρι θα το χρειαστεί.
Ε κι εγώ για να είμαι ειλικρινής δε στερούμαι τίποτα. Και για καφέ θα πάω, και για ποτό, και σε club, και για κανά κρασάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
χωρίς να θέλω να προσβάλω ή να φανώ αδιάκριτος,αλλά...Πού σκατά τα ξοδεύεις???Μάλιστα!!
Συνήθως 900-950...
Τον προηγούμενο μήνα ξεφύγαμε λίγο... περάσαμε τα 1000!
Δε θα ξαναγίνει!!
Φάνηκες αλλά δε πειράζει!!χωρίς να θέλω να προσβάλω ή να φανώ αδιάκριτος,αλλά...Πού σκατά τα ξοδεύεις???
Λοιπόν... ας τα δούμε απλά τα πράγματα -όχι δε θα αποκαλύψω πού τα ξόδεψα όλα αυτά όσο κι αν καίγεσαι να μάθεις!!
350 ενοίκιο + γύρω στα 200 το μήνα (χοντρά-χοντρά) για το πετρέλαιο + 30 περίπου για εισιτήρια (0,80 έχει το 1) + 25 το ίντερνετ = 600 και κάτι χοντρά-χοντρά μόνο αυτά.
τη στιγμή που 600 και κάτι δίνουν άλλοι μαζί με εξόδους,σούπερμάκετ,νερά,τηλέφωνα,ταξιά,άντε και κανένα ρουχαλάκι-τσαντάκι-παπουτσάκι-βραχιολάκι που θα δεις και δε θα μπορείς να του αντισταθείς!!
εεε ναι κάτι δεν πάει καλά με τα Γιάννενα τότε!!
Εκτός κι αν δε βγαίνεις καθόλου δηλαδή πράγμα το οποίο εεε όπως και να το κάνουμε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Θα πάω κι εγώ στις εστίες πάει και τελείωσε!!!
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Γιάννενα 900άρι.
Συνήθως 900-950...
Τον προηγούμενο μήνα ξεφύγαμε λίγο... περάσαμε τα 1000!
Δε θα ξαναγίνει!!
Λιγότερα από 200 κάθε μήνα μένοντας σε εστίες.
Μπας και επηρεάζει το φύλο;
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Χαχαχα τι θέλεις να πεις; Αν εννοείς για ψώνια στις αγορές κτλ, εγώ δεν ακουμπάω τα μαγαζιά τους για προφανείς λόγους.Μπας και επηρεάζει το φύλο;
παντως πλεον τα νοικια τα κατεβαζουν αν πιεσεις λιγο ..και οσο να ναι ειναι μεγαλο συν να σου κοψει ο αλλος 50 ευρω
Η δικιά μου σπιτονοικοκυρά (Άνω Γλυφαδιώτισσα) όταν είπαμε να κόψει κάτι, έστω 10ευρώ, είπε ότι δεν κόβει τίποτα. Έχει 12 διαμερίσματα στην οικοδομή μου και κρατάει σταθερές τις τιμές. Τι να πω... Ας είχαν καλύτερα σπίτια στα Γιάννενα, να υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Μία τρώγλη 25τμ 40χρόνων τη νοικιάζουν 300ευρώ.
Δυστυχώς οι Γιαννιώτες ξέρουν ότι τα σπίτια τα έχουμε ανάγκη και θέλοντας και μη θα τα νοικιάσουμε γι'αυτό και τόσο ακριβά τα ενοίκια, εκμετάλλευση. Το ίδιο μου είπε και μία συμφοιτήτρια μου, που ο πατέρας της είναι μεσίτης εκεί.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
ναι εχω ακουσει κατι τρελα για τις τιμες εκειΧαχαχα τι θέλεις να πεις; Αν εννοείς για ψώνια στις αγορές κτλ, εγώ δεν ακουμπάω τα μαγαζιά τους για προφανείς λόγους.
Η δικιά μου σπιτονοικοκυρά (Άνω Γλυφαδιώτισσα) όταν είπαμε να κόψει κάτι, έστω 10ευρώ, είπε ότι δεν κόβει τίποτα. Έχει 12 διαμερίσματα στην οικοδομή μου και κρατάει σταθερές τις τιμές. Τι να πω... Ας είχαν καλύτερα σπίτια στα Γιάννενα, να υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Μία τρώγλη 25τμ 40χρόνων τη νοικιάζουν 300ευρώ.
Δυστυχώς οι Γιαννιώτες ξέρουν ότι τα σπίτια τα έχουμε ανάγκη και θέλοντας και μη θα τα νοικιάσουμε γι'αυτό και τόσο ακριβά τα ενοίκια, εκμετάλλευση. Το ίδιο μου είπε και μία συμφοιτήτρια μου, που ο πατέρας της είναι μεσίτης εκεί.
ἅλς
Διάσημο μέλος
παντως πλεον τα νοικια τα κατεβαζουν αν πιεσεις λιγο ..και οσο να ναι ειναι μεγαλο συν να σου κοψει ο αλλος 50 ευρω
Δεν τα κατεβάζουν αν είναι καινούργιο συμβόλαιο, ενός έτους ας πούμε. Αν όμως είσαι 2+ χρόνια και είσαι καλοπληρωτής και διαπιστώσουν ότι διατηρείς το σπίτι σε καλή κατάσταση , ναι τα κατεβάζουν! Βασική προϋπόθεση η συνεννόηση και καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη.
Υπάρχει και η δικαστική οδός αλλά αυτό συμφέρει περισσότερο για επαγγελματική στέγη, που τα ενοίκια είναι μεγάλα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αν το ανάψουν.Παιδιά στα Γιάννενα μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα βαρβάτα ενοίκια έχουμε και πετρέλαιο από Οκτώβρη με αυτό να καίει κάθε μέρα.
Πάντως πανάκριβη πόλη.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει καλη φοιτιτικη ζωη και πολλές δραστηριότητες να ασχοληθεις!εγω προσωπικά πήγαινα και έτρεχα στο alkazar που ναι υπέροχο παρκο,δίπλα στο ποτάμι και ασχολήθηκα εθελοντικά με το θέατρο και την ιππασία! ένα χρόνο σπουδαζα εκει και ομολογω να πω ήταν πολύ καλα!!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Που έμενες στην Λάρισα;;στη λαρισα τα νοικια όντως ειναι φθηνα!ειναι πολύ ωραια πολη και ησυχη!
εχει καλη φοιτιτικη ζωη και πολλές δραστηριότητες να ασχοληθεις!εγω προσωπικά πήγαινα και έτρεχα στο alkazar που ναι υπέροχο παρκο,δίπλα στο ποτάμι και ασχολήθηκα εθελοντικά με το θέατρο και την ιππασία! ένα χρόνο σπουδαζα εκει και ομολογω να πω ήταν πολύ καλα!!
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
έμενα κέντρο! σπουδαζα στο τει αλλα δεν μ αρεσε η σχολη και εδωσα με το 10 τις 100 και εφυγα.Που έμενες στην Λάρισα;;
Superhuman
Δραστήριο μέλος
marakiiilove
Νεοφερμένος
Narcissa
Νεοφερμένος
Αφήστε τη τη Λάρισα παιδιά!Πηγαίντε σπουδάστε πουθενά αλλού!
Γιατί τι κακό έχει η Λάρισα?Με ενδιαφέρει πολύ αυτό γιατί είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι ως νούμερο 2 στο μηχανογραφικό την Ιατρική Λάρισας.Εδω στο φόρουμ έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη πόλη
Trelomarw
Νεοφερμένος
αν θες κοντα στην θεσσαλονικη ιωαννινων ειναι καλυτερα.και σαν πολη και σαν σχοληΓιατί τι κακό έχει η Λάρισα?Με ενδιαφέρει πολύ αυτό γιατί είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι ως νούμερο 2 στο μηχανογραφικό την Ιατρική Λάρισας.Εδω στο φόρουμ έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη πόλη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.