Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχα τα σπαει!!!-Χλέμπουρας.
-Το βλέπουμε...
-Ποιο?
-Το Χλέμπουρας...
Χαχαχαχα!
-οι μαρτυρες στην 3η διαθηκη ειναι η δις λολοτα και η κυρια νιστα;;
-ναι εγω μαρτυρισα πρωτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
-δηλαδη θα κανετε μπανιο και αυτο θα σκουζει;;
χαχαχα
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά ..από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έβλεπα αυτή τη σειρά! Διαχρονική ...
Πάρτε μία ιδέα :
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου κάνετε πλάκα τώρα έτσι?! Πείτε μου ΕΝΑΝ άνθρωπο μου να μην έχει δει αυτή τη σειρά! ΕΝΑΝ!
Πραγματικά ..από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έβλεπα αυτή τη σειρά! Διαχρονική ...
Πάρτε μία ιδέα :
Καλά μιλάμε η κυρία Νίτσα είναι Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ! ! ! ! ! ! !
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι βάζουν συνέχεια τα ίδια επεισόδια και κάποια δεν τα έχουν βάλει σχεδόν ποτέ.
Τελευταία δεν την βλέπω κάθε μέρα, ακόμα όμως πολύ συχνά
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά μιλάμε η κυρία Νίτσα είναι Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ! ! ! ! ! ! !
Χαχαχαχα "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ !" ΧΑΧΑΧΧΑ ..κλαίω λίγο!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχουν βάλει ποτέ το επεισόδια με τη δίκη...και αναγκαστικά το είδα χθες στο youtube...
Gate4
Επιφανές μέλος
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
paul95
Δραστήριο μέλος
Το κορυφαίο:
ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΜΕ ΒΙΑΖΕΙ! ΒΟΗΘΕΙΑ! ΜΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ! ΣΑΤΥΡΕ! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ!
Σήμερα είχε τέλειο επεισόδιο, που μάζεψαν τα ζώα στο σπίτι.
Εννοείται πως το βλέπουμε...ασχέτως που έχουμε μάθει απ'έξω τι θα πει ο καθένας στην επόμενη σκηνή..
Δεν έχουν βάλει ποτέ το επεισόδια με τη δίκη...και αναγκαστικά το είδα χθες στο youtube...
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! Είμαι η Ο!!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Το επισόδειο που παντρεύονται έχει πολύ γέλιο
Το αγαπημενο μου
paul95
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Scandal
- BatGuin
- iiTzArismaltor_
- despoina13
- Lia 2006
- kiyoshi
- Sofos Gerontas
- Arvacon
- Giorgkalo
- george777
- Corfu kitty
- jYanniss
- Αναστασία197
- charmander
- antonis97
- angies
- flaura
- AggelikiGr
- estrela
- Mary06
- constansn
- suaimhneas
- Unboxholics
- Alessandra Eliza
- johnsala
- Philologist
- JoannaVas
- eirinipap
- Angelo
- Jamie
- Nic Papalitsas
- Miranda32
- falsedream
- Gop
- Viedo
- eukleidhs1821
- PanMoonlight
- xrisamikol
- Sherlockina
- Athens2002
- augustine
- Τρελας123
- P.Dam.
- Maynard
- Pharmacist01
- Giii
- Chemwizard
- giannhs2001
- thenutritionist
- Drglitterstar
- tfghp
- margik
- User2350
- Than003
- GeorgePap2003
- katia.m
- Jocaste
- Eri0611
- tsiobieman
- DeWiN
- Mary Jane
- Dimitris9
- Specon
- igeorgeoikonomo
- globglogabgalab
- iminspain
- ggl
- anastasia papa
- penelopet
- T C
- Georgekk
- lnesb
- Memetchi
- barkos
- ΘανάσοςG4
- thecrazycretan
- harry akritas
- azula
- Bill2002
- _Aggelos123
- Scott
- paulkin94
- louminis
- Xristinaqui
- Alexandros36k
- fmarulezkd
- LeoDel
- nucomer
- Αλκης Κ.
- No name
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.