Κτηνιατρική στο εξωτερικό

kou_nikos

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
ααα...δεν μου προεκυψε εμενα κτηνιατρικη στο εξωτερικο μπηκα στη συζητηση για να βοηθησω την φιλη που ειχε απορια εγω ιατρικη θελω αν και ειμαι φιλοζωος και εχω και σκυλι δεν παω για κτηνιατρικη....αληθεια πως εγραψες στα αλλα μαθηματα??? δεν θελω να ειμαι αδιακριτος απλα κανω και εγω την στατιστικη μου μελετη...και που ξερεις μπορει να μπω οδοντιατρικη φετος...ειναι δευτερη σχολη που θα δηλωσω στο μηχανογραφικο μετα απο ολες τις ιατρικες βεβαια... :devil:
Κοίταξε δεν έκατσα να τα υπολογίσω μόριο - μόριο .. Εντελώς χονδρικά , Βιολογία 95+ , Μαθηματικά 18+ , Φυσική 14 - 15 (και πολύ μου είναι , μιλάμε την σκότωσα) , Χημεία 18+ (μ'έφαγε το μίγμα) , Βιολ. Γεν (μπορεί και 100) , Έκθεση (δν έκανα λάθη στις ασκήσεις αλλά και πάλι δεν μπορώ να υπολογίσω , καλούτσικα πιστεύω).. Πάντως και κτηνιατρική να περάσω δεν θα με χαλάσει καθόλου !!! Επίσης για Κτηνιατρικη - Οδοντιατρική έξω το συζητάω !!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GlobalEdu.gr

Νεοφερμένος

Ο Γιώργος Παπαδάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια....φετος εδινα κι εγω πανελληνιες εξετασεις και τα πραγματα δεν πηγαν ακριβως οπως τα περιμενα...Ετσι πηρα την αποφαση να σπουδασω αυτο που επιθυμω...δηλαδη κτηνιατρικη.....στη Μ βρετανια και συγγεκριμενα στη Σκωτια στο Εδιμβουργο οπου βρισκεται και η αδερφη μου.Αρχισα να ψαχνω λοιπον πως θα υποβαλω την αιτηση μου..μεσω ucas...βρεθηκα μπροστα σ ολα τα πανεπιστημια τησ Μ Βρετανιας...οπου η κτηνιατρικη ειχε κλεισει!Να με λοιπον μετεωρη :/:εχοντας τελειωσει τισ εξετασεισ και κοινως και το σχολειο(ααλλη στεναχωρια αυτη:D) μη γνωριζοντας που βρισκομαι και που να απευθυνθω.....Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχω ελπιδα να υποβαλω μια αιτηση ακομα και καθυστερημενα, σε περιπτωση που βρεθουν αδειες θεσεις σε καποιο απο τα πανεπιστημια της Μ βρετανιας ??(η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..:))...Η μονη γλωσσα που γνωριζω ικανοποιητικα καλα, ειναι τα αγγλικα αλλα ειμαι προθυμη αν μαθω οποιαδηποτε αλλη προκειμενου να σπουδασω αυτο που επιθυμω...Ετσι θα ηθελα αν καποιοσ γνωριζει να μου προτεινει και αλλεσ χωρες οπου μπορω να υποβαλω αιτηση για κτηνιατρικη..Η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει λιγο με τα χρονικα περιθωρια....Σας ευχαριστω προκαταβολικα...:)

Αγγλόφωνες σπουδές Κτνιατρικής υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανικών χωρών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top