miro2
Δραστήριο μέλος
why so funny ?
παραπέμπει αλλού το όνομα...
(νόμιζα ότι έκανες πλακα στην αρχή, αλλά με μια αναζήτηση διαπίστωσα πως όχι...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Μα κι εγώ δήθεν είμαι.εγω το χειμωνα λατρευω τα σκουφακια,ειχα 2,τα εχασα και τα 2 ,δεν ξερω πως τα καταφερα χαχαχα
μαρεσουν μονο οταν εχω τα μαλλια μου ισια,μου δινουν στυλ
λαουρα ωραια αυτα τα καπελα αλλα και αυτα πολυ δηθεν μου κανουν:$
Και εγώ ένα τέτοιο θέλω, ψάθινο και άσπρο! Από που το αγόρασες τελικά;
Κι εγώώώ *.*
Ρε παντού έχει. Και φτηνά ξέρω γω. 6-8 ευρώ τώρα με τις εκπτώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώώώ *.*
Ρε παντού έχει. Και φτηνά ξέρω γω. 6-8 ευρώ τώρα με τις εκπτώσεις.
Εγώ τα έχω δει παντού, σε όλα τα υπόλοιπα χρώματα εκτός από το άσπρο με μαύρη κορδέλα! Αν το έχεις δει με αυτά τα χρώματα, πες μου που και θα πάω να το πάρω και ας είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας! Το θέλω λέμε!
Μέχρι να φύγω για διακοπές, την Παρασκευή δηλαδή, πρέπει να το έχω βρει.-
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τα έχω δει παντού, σε όλα τα υπόλοιπα χρώματα εκτός από το άσπρο με μαύρη κορδέλα! Αν το έχεις δει με αυτά τα χρώματα, πες μου που και θα πάω να το πάρω και ας είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας! Το θέλω λέμε!
Εγω το πηρα απο την Παρο η οποια ειναι γεματη τετοια καπελα.....σε ολες τις τιμες.Απο 9 εως 60 ευρο βρηκα...(εννοείτε και πηρα αυτο με τα 9) και δεν ηταν one size!!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Εγω το πηρα απο την Παρο η οποια ειναι γεματη τετοια καπελα.....σε ολες τις τιμες.Απο 9 εως 60 ευρο βρηκα...(εννοείτε και πηρα αυτο με τα 9) και δεν ηταν one size!!!
Χμ... μου πέφτει λίγο μακριά... σε ευχαριστώ πάντως! Αν δεν το βρω εδώ θα το έχει σίγουρα στο νησί που θα πάω!
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ... μου πέφτει λίγο μακριά... σε ευχαριστώ πάντως! Αν δεν το βρω εδώ θα το έχει σίγουρα στο νησί που θα πάω!
Λογικά θα το βρείς!!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εμένα μου αρέσουν οι μπερέδες...
κάτι τέτοιο
ναι τελιοι ειναι οι μπερεδες!
αν και ειναι κατακαλοκαιρο μου λειπει το χειμωνα απο στυλιστικη αποψη,τα υφασματα ειναι πιο πλουσια!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ρε ΦΟίβηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Το Μοναστηράκι είναι ΓΕΜΑΤΟ με τέτοια καπέλα, και ειδικά άσπρα. Ξέρεις στα μαγαζάκια εκεί. Να πας, θα βρεις, δεν υπάρχει περίπτωση.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ρε ΦΟίβηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Το Μοναστηράκι είναι ΓΕΜΑΤΟ με τέτοια καπέλα, και ειδικά άσπρα. Ξέρεις στα μαγαζάκια εκεί. Να πας, θα βρεις, δεν υπάρχει περίπτωση.
Το πηρααααααα!!!
Θενξ για την πληροφορια! Ειχα ξεχασει οτι υπαρχει και το Μοναστηρακι!
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
συνεχιζω και φοραω την θεικη μου μπαντανα!!!!!
rakels
Δραστήριο μέλος
Σόρρυ για το λινκ, αλλά δε βρίσκω κάτι παρόμοιο.
Πώς σας φαίνεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
για το καλοκαίρι είναι καλό, ειδικά με φλατ σανδάλια για να το κανει πιο boho
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Και καπελάκια linux τώρα;παραπέμπει αλλού το όνομα...
(νόμιζα ότι έκανες πλακα στην αρχή, αλλά με μια αναζήτηση διαπίστωσα πως όχι...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.