angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μ'αρέσει. Ωραίο και καλοκαιρίνο. ΣΥνδιάζεται εύκολα και με καλό ντύσιμο και με πιο απλό.λοιπον ειμαι διακοπες στην Παρο και εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ της μοδας και γενικως φοριουνται πολυ τα ασπρα ψαθινα καπελα που εχουν μια μαυρη κορδελιτσα στην μεση! Ψηνομαι να αγορασω ενα γιατι εχω ξετρελαθει και μ'αρεσουν πολυ! Η γνωμη σας? σαν αυτο που εχω επισημανει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ειδος αυτου του καπελόυ,λεγεται "παναμα" το φοραει επι σειρα ετων ο μπαμπας μου κ μου αρεσει πολυλοιπον ειμαι διακοπες στην Παρο και εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ της μοδας και γενικως φοριουνται πολυ τα ασπρα ψαθινα καπελα που εχουν μια μαυρη κορδελιτσα στην μεση! Ψηνομαι να αγορασω ενα γιατι εχω ξετρελαθει και μ'αρεσουν πολυ! Η γνωμη σας? σαν αυτο που εχω επισημανει...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι ιδανικό και για παραλία και για βόλτα νομίζω συν ότι σε προστατεύει και από τον ήλιο!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξερεις αυτο που λεει "Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε" αν σου αρεσει εσενα βραστους τους αλλουςΠωω,εγώ έχω θέμα με τα καπέλα!Δεν ξέρω,μόλις φορέσω ένα καπέλο,έστω και για μια δοκιμή,αισθάνομαι αμέσως τελείως γελοία,σαν καρτούν ένα πράγμα...Ενώ ορισμένα μ' αρέσουν(όχι όλα,σαν αυτό που έχει βάλει η Αγγελική ας πούμε μ' αρέσουν πολύ) παρ' όλα αυτά το κόμπλεξ κόμπλεξ...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,δε διαφωνώ,αλλά το θέμα έιναι ότι δε νιώθω εγώ άνετα φορώντας το,αισθάνομαι σαν κλόουν...Ενώ όταν το βλέπω σ' άλλα κορίτσια μου φαίνεται μια χαρά!Το ξερεις αυτο που λεει "Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε" αν σου αρεσει εσενα βραστους τους αλλους
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ναι,δε διαφωνώ,αλλά το θέμα έιναι ότι δε νιώθω εγώ άνετα φορώντας το,αισθάνομαι σαν κλόουν...Ενώ όταν το βλέπω σ' άλλα κορίτσια μου φαίνεται μια χαρά!
Είναι και να σου πάει. Είναι και θέμα συνήθειας. Δράμα
Και εγώ πχ δε μπορώ να βάλω φούστες. Έχω πρόβλημα. Όχι ότι είμαι μπουτού, έχω τα "προσόντα" να βάλω, αλλά επειδή ανέκαθεν ήμουν τύπος της άνεσης, αντί για φούστες έβαζα πάντα παντελόνια και σορτσάκια. Συνήθεια η άτιμη
Τώρα προσπαθώ να κάνω break in στα φορέματα
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νατασσα...οπως σου ειπαν και παραπανω ειναι θεμα συνηθειας...να μην σκεφτεσαι την γνωμη των αλλων,παρα μονο αυτων που σε ενδιαφερει(για το κομπλεξ)
και προσπαθησε να μεινεις για μια ωρα με καπελο..και θα το συνηθισεις
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω για τις συμβουλες...τελικα το πηρα και μου λενε οτι μου παει
Νατασσα...οπως σου ειπαν και παραπανω ειναι θεμα συνηθειας...να μην σκεφτεσαι την γνωμη των αλλων,παρα μονο αυτων που σε ενδιαφερει(για το κομπλεξ)
και προσπαθησε να μεινεις για μια ωρα με καπελο..και θα το συνηθισεις
Το ίδιο συμβαίνει και με τα χειμερινά καπέλα! Κάποτε θυμάμαι στο γυμνάσιο μας φώναζαν οι μανάδες μας να βάλουμε σκουφί και εμείς είμασταν τόσο κοπλεξαρισμένα (που πήγαμε γυμνάσιο και είμαστε μεγάλες για σκουφιά πλέον). Μόλις όμως απλά τους γράψεις όλους (εκεί που ξέρουμε) τον φοράς το σκούφο μια χαρά. Τον περασμένο χειμώνα έκανε τόσο κρύο (έριξε μέχρι και χιόνι που έχει να ρίξει από το 92 εδώ) εγώ πήγαινα κορδωμένη και κοτσωνάτη με τον καρό μπλε μάλλινο μπερέ μου μου (ναι είχε και φούντα από πάνω) και οι άλλες που λένε ότι είναι πολύ άθλιο να φοράς μπερέ/σκούφο κλπ είχαν ξιλιάσει για να μην χαλάσει το μαλλί και τη φράτζα που σιδέρωναν όλο το πρωί
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τα μικρα δεν μου πανε
τι να κανω?
καμια ιδεα?
prinCess.
Επιφανές μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μαρεσουν μονο οταν εχω τα μαλλια μου ισια,μου δινουν στυλ
λαουρα ωραια αυτα τα καπελα αλλα και αυτα πολυ δηθεν μου κανουν:$
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
λοιπον ειμαι διακοπες στην Παρο και εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ της μοδας και γενικως φοριουνται πολυ τα ασπρα ψαθινα καπελα που εχουν μια μαυρη κορδελιτσα στην μεση! Ψηνομαι να αγορασω ενα γιατι εχω ξετρελαθει και μ'αρεσουν πολυ! Η γνωμη σας? σαν αυτο που εχω επισημανει...
Και εγώ ένα τέτοιο θέλω, ψάθινο και άσπρο! Από που το αγόρασες τελικά;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εγώ θέλω να πάρω τέτοιο σστυλ καπέλο
αλλά σε άσπρο. Δηλαδή κάτι τέτοιο.
αυτά λέγονται fedora hats ! Καλά το internet είναι γεμάτο τέτοια
είχα πάρει κάποτε ένα από το topshop αλλά τελικά δε μου χώραγε στο κεφάλι και έλεγε one size κιόλας!
miro2
Δραστήριο μέλος
αυτά λέγονται fedora hats ! Καλά το internet είναι γεμάτο τέτοια
λολ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.