Alessandra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λετε να χω ελπίδες η μπππαααα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι να μην εχεις εγω τι νομιζεις οτι εκανα ελυσα 2-3 τεστ μονη μου γτ ηθελα εχω κατι αφου ειχα κοπει στο προφισιενσι...ευκολο ειναι μην ανησυχεις...εμενα μονο τα κενα μου την εσπαγαν αλλα σιγα!Εγω πάντως παιδια δεν βλεπω να κανω προετοιμασία για το ΚΠΓ Αγγλικα Γ1 γιατί πολυ απλα δεν με αναλαμβάνει να μου κανει προετοιμασια η καθηγητρια μου!
Λετε να χω ελπίδες η μπππαααα???
ασε που εχει πολυ ευκολη εκθεση σχεδον στη δινει στο πιατο
ειρηλενα
Νεοφερμένος
guess
Δραστήριο μέλος
Γιατι να μην εχεις εγω τι νομιζεις οτι εκανα ελυσα 2-3 τεστ μονη μου γτ ηθελα εχω κατι αφου ειχα κοπει στο προφισιενσι...ευκολο ειναι μην ανησυχεις...εμενα μονο τα κενα μου την εσπαγαν αλλα σιγα!
ασε που εχει πολυ ευκολη εκθεση σχεδον στη δινει στο πιατο
Ας ελπισουμε να ειναι ετσι οπως τα λες γτ η δικια μ tutor δεν με αναλαμβανει να με κανει προετοιμασια λεει,γιατι το ΚΠΓ το διεξαγει το ΥΠΕΠΘ!
Τι να πω Θεε μου.Ο καθενας με τον πονο του.Ουτως η αλλως θα σηκωθω να φυφω.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οτι να ναι η δικια σου ακου αιτιολογια..μην ανησυχεις ειναι βατο πτυχιο...λιγο να λυσεις περισσοτερο για το στυλ...ασε στα προφορικα ετυχε και μπηκα με ενα πιτσιρικι και τα ειδα ολα ισα που προλαβαινα να μιλησω διαφωνουσε με ολα!χωρια που επιασαν θεμα ταμπου για μενα το γαμο που δν ειμαι καθολου αυτου του σκηνικου και το αλλο να χει πορωθει!προσεξε με ποιον θα μπεις...Ας ελπισουμε να ειναι ετσι οπως τα λες γτ η δικια μ tutor δεν με αναλαμβανει να με κανει προετοιμασια λεει,γιατι το ΚΠΓ το διεξαγει το ΥΠΕΠΘ!
αναγκαστηκα να διακοψω ειπα δν με αφησες να ολοκληρωσω τετοια φαση!
κατεβασε απο το νετ και λυσε κανε και 2-3 λιστενινγκκαι ολα οκ
πχ στο δευτερο παρτ.Ο καθε υποψηφιος εχει διαφορετικες ερωτησεις?
Παντα για Αγγλικα Γ1!
dreamteam
Νεοφερμένος
Δεν παμε καλα...Να της πεις οτι ειναι δουλεια της...Ελεος...Αν και συμφωνω και στο ξαναλεω ισως πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα την πιθανοτητα να φυγεις απο εκει.γτ η δικια μ tutor δεν με αναλαμβανει να με κανει προετοιμασια λεει,γιατι το ΚΠΓ το διεξαγει το ΥΠΕΠΘ!
Αν ειναι δυνατον να εφευγα ακομα και σημερα!
Το τι εχω ακουσει απο αυτην δεν λεγεται!
Για αυτο αν εδωσε καποιος απο σας προφορικα αγγλικα Γ1 να μου εξηγησει αν ειναι δυνατον την εξεταστικη διαδικασια στο προφορικα!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι βρε γ1 ειναι διαφορετικες ερωτησεις αλλα συζητανε κιολας μεταξυ και ζητανε τη γνωμη σου για το θεμα του αλλου..μεσα ειναι 2 εξεταστες ο ενας ρωταει κ ο αλλος σημειωνει...ετσι ηταν οταν εδωσα και το lower cabridge σου δειχνουν και εικονα με το θεμα...δν ειναι δυσκολοΣτα προφορικα μπορεις να μου εξηγησεις λίγο την ολη κατασταση και όλη την διαδικασια γιατι δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω σε καθε παρτ?
Παντα για Αγγλικα Γ1!
τα κλασσικα σε ρωτανε για τον εαυτο σου οικογενεια κλπ
Alessandra
Διάσημο μέλος
στην αρχη σου κανουν 2-3 ερωτησουλες,π.χ. πως σε λενε ,τι δουλεια κανεις, το επελεξες να το σπουδασεις αυτο που σπουδασες( ή τυχαια περασες), ποιο ακριβως ειναι το αντικειμενο της εργασιας σου ,κ.λ.π.αν ψαξεις στα θεματα του κπγ, στα προφορικα δινει παραδειγματα ερωτησεων. για παραδειγμα, αν εισαι μαθητης τι σε ρωτανε ή αν εισαι εργαζομενος, αναλογα. στο δευτερο μερος, σου δειχνει μια εικονα και σου λεει να τη σχολιασεις. η ιδιαιτεροτητα του γ1 σε σχεση με το β2 ειναι οτι στο β2 ξεκιναει ο εξεταστης τη συζητηση, σου δινει μια ιδεα για το τι να πεις. στο γ1, ομως, σε αφηνει μονο σου να ξεκινησεις, δεν κανει πολλες ερωτησεις. εδω πρεπει μονος σου να παραγεις το λογο - γι΄αυτο πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος και ομιλητικος.Στα προφορικα μπορεις να μου εξηγησεις λίγο την ολη κατασταση και όλη την διαδικασια γιατι δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω σε καθε παρτ?
Παντα για Αγγλικα Γ1!
στο τριτο μερος σου δινει ενα κειμενο στα ελληνικα, οπου πρεπει να το μεταφρασεις στα αγγλικα, οχι,ομως, κατα λεξη. απλα, να μεταφερεις το νοημα σχολιαζοντας το ταυτοχρονα. τα θεματα του internet θα σε βοηθησουν πολυ για να καταλαβεις το στυλ των εξετασεων, το οποιο ειναι διαφορετικο απο του cambridge ή του michigan -εννοω, η πρωτη ενοτητα, τα κειμενα. επισης, χρειαζεται ευχερεια στο λεξιλογιο, για ολες τις ενοτητες. οι ερωτησεις του καθε υποψηφιου ειναι διαφορετικες. στο τριτο μερος οπου σου ζητανε να μεταφρασεις, σου λενε: " φαντασου οτι θελεις να εξηγησεις στον διπλανο σου τι λεει το ελληνικο κειμενο. πως θα του το πεις;" σου ζητανε λιγο και να σχολιασεις το κειμενο του αλλου ( γιατι μοιαζει με το δικο σου-π.χ. εορτασμος της μερας του πατερα και εορτασμος της μερας της μητερας αντιστοιχα). ελπιζω να σε βοηθησα.
ναι βρε γ1 ειναι διαφορετικες ερωτησεις αλλα συζητανε κιολας μεταξυ και ζητανε τη γνωμη σου για το θεμα του αλλου..μεσα ειναι 2 εξεταστες ο ενας ρωταει κ ο αλλος σημειωνει...ετσι ηταν οταν εδωσα και το lower cabridge σου δειχνουν και εικονα με το θεμα...δν ειναι δυσκολο
τα κλασσικα σε ρωτανε για τον εαυτο σου οικογενεια κλπ
στην αρχη σου κανουν 2-3 ερωτησουλες,π.χ. πως σε λενε ,τι δουλεια κανεις, το επελεξες να το σπουδασεις αυτο που σπουδασες( ή τυχαια περασες), ποιο ακριβως ειναι το αντικειμενο της εργασιας σου ,κ.λ.π.αν ψαξεις στα θεματα του κπγ, στα προφορικα δινει παραδειγματα ερωτησεων. για παραδειγμα, αν εισαι μαθητης τι σε ρωτανε ή αν εισαι εργαζομενος, αναλογα. στο δευτερο μερος, σου δειχνει μια εικονα και σου λεει να τη σχολιασεις. η ιδιαιτεροτητα του γ1 σε σχεση με το β2 ειναι οτι στο β2 ξεκιναει ο εξεταστης τη συζητηση, σου δινει μια ιδεα για το τι να πεις. στο γ1, ομως, σε αφηνει μονο σου να ξεκινησεις, δεν κανει πολλες ερωτησεις. εδω πρεπει μονος σου να παραγεις το λογο - γι΄αυτο πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος και ομιλητικος.
στο τριτο μερος σου δινει ενα κειμενο στα ελληνικα, οπου πρεπει να το μεταφρασεις στα αγγλικα, οχι,ομως, κατα λεξη. απλα, να μεταφερεις το νοημα σχολιαζοντας το ταυτοχρονα. τα θεματα του internet θα σε βοηθησουν πολυ για να καταλαβεις το στυλ των εξετασεων, το οποιο ειναι διαφορετικο απο του cambridge ή του michigan -εννοω, η πρωτη ενοτητα, τα κειμενα. επισης, χρειαζεται ευχερεια στο λεξιλογιο, για ολες τις ενοτητες. οι ερωτησεις του καθε υποψηφιου ειναι διαφορετικες. στο τριτο μερος οπου σου ζητανε να μεταφρασεις, σου λενε: " φαντασου οτι θελεις να εξηγησεις στον διπλανο σου τι λεει το ελληνικο κειμενο. πως θα του το πεις;" σου ζητανε λιγο και να σχολιασεις το κειμενο του αλλου ( γιατι μοιαζει με το δικο σου-π.χ. εορτασμος της μερας του πατερα και εορτασμος της μερας της μητερας αντιστοιχα). ελπιζω να σε βοηθησα.
Παιδια ΧΙΛΙΑ ευχαριστω και στους δυό σας!:no1::no1:
Με κατατοπίσατε!
dreamteam
Νεοφερμένος
Εχω ηδη EDEXCEL LEVEL 3 WITH MERIT.
Δεν θα κατσω να σκασω με το fce!
dreamteam
Νεοφερμένος
marirena
Νεοφερμένος
Καλη επιτυχία!
marirena
Νεοφερμένος
Κατα την γνωμη μου τπτ δεν ειναι αδυνατο για τον ανθρωπο.
Και συγχαρητήρια σε όλους μας που μπορέσαμε να πετυχουμε τους στόχους μας!!!:no1:
Τεσπα.2 1/2 μηνες περιπου γα το ΚΠΓ Μαιος 2009...:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.