Alessandra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Απ' ότι ξέρω δεν επηρέαζει αυτό τον υπολογιστή που σκανάρει τα απαντητικά έντυπα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μετα λεει επιτυχων...
δηλδδη περασα????
απαντηστε γρηγορα!!!!!!!!!!sos!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος
εννοειται! δε λεει "επιτυχων"; η βαση για να περασεις ειναι το 60%.παιδια σε μενα λεει συνολικη βα8μολογια 65....
και μετα λεει επιτυχων...
δηλδδη περασα????
απαντηστε γρηγορα!!!!!!!!!!sos!!!
-----------------------------------------
thanks, dear friend!Όχι...
Απ' ότι ξέρω δεν επηρέαζει αυτό τον υπολογιστή που σκανάρει τα απαντητικά έντυπα
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
αρα περασα????
Alessandra
Διάσημο μέλος
yes!13,5 16,5 16,0 18,5 65 ΕΠΙΤΥΧΩΝ
αρα περασα????
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ....με κανεισ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!
περασα!!!!
δινω 2ρη φορα γι αυτο ειμαι τοσο χαρουμενη μην παρεξηγειτε!!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος
συγχαρητηρια.αχ....με κανεισ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!
περασα!!!!
δινω 2ρη φορα γι αυτο ειμαι τοσο χαρουμενη μην παρεξηγειτε!!!!
congratulations.
complimenti.
felicitations.
κι εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που περασα.
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγχαρητηρια.
congratulations.
complimenti.
felicitations.
κι εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που περασα.
συγχαρητηρια και σε σενα....
σε σενα τι ελεγε???
επιτυχων??????
κ ποσο ειχεσ αποτελεσμα!!!???
Alessandra
Διάσημο μέλος
nick_the_greek
Νεοφερμένος
Alessandra
Διάσημο μέλος
ευχαριστω.συγχαρητηρια και σε σενα....
σε σενα τι ελεγε???
επιτυχων??????
κ ποσο ειχεσ αποτελεσμα!!!???
εδινα ιταλικα γ1,
1η ενοτητα 16,3
2η ενοτητα 21,5
3η ενοτητα 24
4η ενοτητα 12,5. συνολο=75
εσυ τι εδινες; σου ευχομαι , με το καλο, να περασεις και το επομενο επιπεδο.
nick_the_great!18.9 23 19 19 σύνολο 80%. Το πέρασα το C1 english.
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 30% δηλαδη??? ποσο να ειναι η βα8μολογια??
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγγλικά Γ1 18,2 20,5 22,0 19,0 80 Επιτυχών
:dance::dance::dance::dance:
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω.
εδινα ιταλικα γ1,
1η ενοτητα 16,3
2η ενοτητα 21,5
3η ενοτητα 24
4η ενοτητα 12,5. συνολο=75
εσυ τι εδινες; σου ευχομαι , με το καλο, να περασεις και το επομενο επιπεδο.
εγω εδινα το β2 αγγλικα!!!
Και οσοι περασατε και οσοι δεν περασατε!!!
Η προσπάθεια μετράει!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος
για να περασεις, πρεπει να εχεις 30% τουλαχιστον στην ενοτητα. οι βαθμολογιες των ενοτητων συμψηφιζονται. πρεπει στο συνολο να εχεις τουλαχιστον 60%. αυτο σημαινει οτι αν σε μια ενοτητα παρεις 30, σε καποια απο τις υπολοιπες πρεπει να παρεις πανω απο 60, ετσι ωστε να ανεβει το ποσοστο.παιδια ποσα πρεπει να πιασεισς σε κα8ε ενοτητα για να περασεις>??
το 30% δηλαδη??? ποσο να ειναι η βα8μολογια??
makisr91
Νεοφερμένος
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να περασεις, πρεπει να εχεις 30% τουλαχιστον στην ενοτητα. οι βαθμολογιες των ενοτητων συμψηφιζονται. πρεπει στο συνολο να εχεις τουλαχιστον 60%. αυτο σημαινει οτι αν σε μια ενοτητα παρεις 30, σε καποια απο τις υπολοιπες πρεπει να παρεις πανω απο 60, ετσι ωστε να ανεβει το ποσοστο.
ξερεις βρε τι εννοω???
εμενα τ μικροτερο μ ειναι στ ενοτητα 1 και ειχα 13.5... που ξερω ποσο πρεπει να πιασω?>?>
το 12 ειναι η βαση???? και το 20 το αριστα???
Παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ξέρει μήπως ξανείς αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΚΠΓ Γ2? Αν όχι ακόμα, από πότε θα ισχύει? Ευχαριστώ!
δεν το νομιζω...
σκεφτονται να κανουν αλλα ωσ τωρα υπαρχεο μονο το κπγ γ1!!!!!!!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος
η 2η ενοτητα εχει αριστα το 30
η 3η ενοτητα εχει αριστα το 25
η 4η ενοτητα εχει αριστα το 20.=συνολο 100
το 13,5 που λες στην 1η ενοτητα σημαινει 13,5 στα 25, δηλαδη 54 στα 100. περνας με αυτο την ενοτητα γιατι ειναι πανω απο 30 στα 100. πρεπει ,ομως, σε καποια αλλη ενοτητα να εχεις λιγο παραπανω,ετσι ωστε, οταν συμψηφιστουν, ο μεσος ορος τους να ειναι τουλαχιστον 60 στα 100. σε καλυψα;
λενε οτι απο το 2010 θα υπαρξει ενιαιο επιπεδο Γ1-Γ2.Παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ξέρει μήπως ξανείς αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ΚΠΓ Γ2? Αν όχι ακόμα, από πότε θα ισχύει? Ευχαριστώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.