empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ρε παιδια θα μου εξηγησει κανεισ για αυτο που ρωτησα πριν εστειλα και λινκ?
ναι σορρυ που δεν απάντησα ξεχάστηκα!!!
Λοιπόν όταν λέει αυτά τα νούμερα εννοεί πως για την απόκτηση του επιπέδου β2 η βάση της εννότητας 1 είναι 15/50 το ίδιο και για τα υπόλοιπα! εγω είχα σε όλες τις ενότητες πάνω από τη βάση αλλά δεν είναι μόνο αυτό! όταν θα κάνεις πρόσθεση τους αριθμούς κάθε ενότητας στο παράδειγμά μου: 29,4+24+26+34=114! Εγώ είχα σύνολο 114! αλλά η βάση για την απόκτηση του β2 είναι το 120!!! έτσι εγώ πήρε το β1 αντί για το β2! θες να εξηγησω ξανα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irene_K
Νεοφερμένος
Τώρα, για να επιτύχεις στις εξετάσεις πρέπει να συγκεντρώσεις το 60% της βαθμολογίας, δηλαδή πρακτικά το διπλάσιο ανά ενότητα απ'ό,τι βλέπεις στη σελίδα. Τάσο μου, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά γι'αυτό δεν πέρασες το Β2... Είχες συγκεντρώσει ναι μεν το μίνιμουμ ανά ενότητα (το 30%), αλλά οι βαθμολογίες σου ανα ενότητα δεν περνούν τη βάση (δηλαδή το 60%)... Ελπίζω να σας ξεμπέρδεψα λίγο...
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηπως ειναι;
β1 30% 30% 30%
β2 60% 60% 60%
ειναι και κοινο το τεστ και εχω μπερδευτει
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Ξερετε τι γινεται? εγω εκανα το progetto italiano τωρα το καλοκαιρι και ρωτησα την καθηγητρια μου αν γινεται να δωσω το Α1 Α2 στο κπγ ιταλικα αλλα μου ειπε καλυτερα να δωσω το β1 β2 που μοριοδοτειται. Γιαυτο ρωταω
μηπως ειναι;
β1 30% 30% 30%
β2 60% 60% 60%
ειναι και κοινο το τεστ και εχω μπερδευτει
να σου 'να κι ο μόνος! να τους δω από του χρόνου που θα εξετάζεται και το γ1 γ2 με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ! εκεί να δεις μπάχαλο!
Klaus
Διάσημο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου πρωτα εννοειται καταργησουν την επαρκεια!αποφασισαν επιτελους να εξετασουν το γ2?????????????????????
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι το λες αυτο? μηπως ειναι ευκολοτερο να βγαλεις γ1 ετσι? η δεν μπορεις να βγαλεις με καμια δυναμη το γ2?να σου 'να κι ο μόνος! να τους δω από του χρόνου που θα εξετάζεται και το γ1 γ2 με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ! εκεί να δεις μπάχαλο!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
γιατι το λες αυτο? μηπως ειναι ευκολοτερο να βγαλεις γ1 ετσι? η δεν μπορεις να βγαλεις με καμια δυναμη το γ2?
ναι αυτό δεν το είχα σκεφτει! και να φανταστεις εκανα προετοιμασια για γ1 κα επιανα ποσοστα 70% συνολο!
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
σχετικά με αυτό που είπες: στην προετοιμασία που έκανα με τεστς του ΚΠγ επιπεδου γ1 έπιανα 70% όχι όταν πήγα εκεί!
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για ασχολησου και λιγο με celi δεν διαφερει και πολυ απο το κρατικο σε δυσκολια!.....ασε που αναγνωριζεται παντου!!!!!!!!!οποτε... να το συζητησεις αν θες με την καθηγητρια των ιταλικων σου!Κάνω από την 4η Δημοτικού δηλαδή 4χρόνια φουλ.. τώρα θα ξεκινησει ό 5ος! αλλά μόλις πάρω το Β2 μάλλον θα σταματήσω... διότι το ΚΠγ δεν αναγνωρίζεται στην αυστραλία
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
για ασχολησου και λιγο με celi δεν διαφερει και πολυ απο το κρατικο σε δυσκολια!.....ασε που αναγνωριζεται παντου!!!!!!!!!οποτε... να το συζητησεις αν θες με την καθηγητρια των ιταλικων σου!
ευχαριστώ! είχα ακούσει για αυτό αλλά είναι και λίγο ακριβό(γύρω στα 130€ είχε πάρει το αυί μου!) όπως και να έχει θα ρίξω μια ματια και ποιος ξερει ισως μου ταιριάζει περισσότερο ο τρόπος εξετασης του celi διότι του κρατικού δε με αρέσει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε συ ασε τα λεφτα στην ακρη!δεν ειναι και ταιραστια η διαφορα μπροστα στην αιγλη του celi και απο τροπο εξετασης ειναι πολυ καλο!ουτε διαβαθμισεις,ουτε τιποτα!!!και σε περιπτωση που αργοτερα θες να πας ιταλια να σπουδασεις,αναγνωριζεται!εγω σ ου λεω απλως τι εχω ακουσει(απο την καθηγητρια των ιταλικων μου( εκανα μια χρονια αλλα εχω μικρο επιπεδο ομως αλλα θα σταματησω για του χρονου λογω πανελληνιων))ευχαριστώ! είχα ακούσει για αυτό αλλά είναι και λίγο ακριβό(γύρω στα 130€ είχε πάρει το αυί μου!) όπως και να έχει θα ρίξω μια ματια και ποιος ξερει ισως μου ταιριάζει περισσότερο ο τρόπος εξετασης του celi διότι του κρατικού δε με αρέσει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ !
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ αλλα στο ξαναλεω,το celi ειναι το καλυτερο!!!!εσυ βεβαα ξερεις,παντως να ξερεις οτι το celi σε περιπτωση που θες να ασχοληθεις πιο σοβαρα με την ιταλια,ειναι πιο χρησιμο!Αφού κοίταξα το Celi 3 (Σα δομή είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!) κοίταξα και το Plida (Επίσης υπέροχη δομή) κατέληξα να δώσω το Β2 ξανά τώρα το Νοέμβρη και μετά να δώσω κατά 60% το Plida. Το Celi 3 δεν μπορούμε με την καθηγήτριά μου να βγάλουμε βαθμολογία that's why
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.