Joaquín
Διάσημο μέλος
Το πολύ 3, άντε 4(μαζί με μένα πάντα, που σημαίνει 2-3 κολλητάρια) άτομα μπορώ να πω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να είμαστε φίλοι και μετά.
Παρόλο που η παρέα μας είναι μια 18άδα, οι άλλοι είναι απλά...σχολικοί φίλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Εντάξει,φυσικά και δε γενικεύω καταστάσεις,υπάρχουν και φιλίες που θα κρατήσουν,αλλά αυτές είναι ελάχιστες.
Σχετικά με αυτό που ειπώθηκε με την απόσταση,πιστεύω ότι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον άλλο.Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται!!!
roseberry
Διάσημο μέλος
κατατοπιστικοτατη
άκρως αναλυτική!
απλή, σαφής, απέριττη
Και που εκφερω γνωμη(εστω αυτο)πολυ σας ειναι....
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Και που εκφερω γνωμη(εστω αυτο)πολυ σας ειναι....
Αργοπεθαινει
roseberry
Διάσημο μέλος
Αργοπεθαινει
εχει σκουριασει
θες να πιασουμε ψιλη κουβεντα?!
aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνώμη μου πάντα.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αμε αμεεχει σκουριασει
θες να πιασουμε ψιλη κουβεντα?!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelosSOAD
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ κρατάω με δύο φίλες μου..βέβαια δεν γινεται να έχετε καθημερινή επαφή αλλά θα μιλάτε κ θα βρίσκεστε...
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορώ να πω, λοιπόν, κι από τη δική μου εμπειρία ότι οι παρέες του Λυκείου αντέχουν στο χρόνο μόνο όταν είναι αληθινή και όχι καταναγκαστική. Όταν τελειώνει το σχολείο και οι φίλοι/-ες σου σού στέλνουν μηνύματα του τύπου "Μας ξέχασες..στείλε κανένα μήνυμα, πάρε κανένα τηλ." και σας θυμάται μόνο όταν είναι για έξοδο, εε τότε πιστεύω ότι τους αρμόζει η απάντηση "Βρε δε μας παρατάτε..". Στη δική μου περίπτωση, αυτό συνέβη, λοιπόν. Από τότε που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων μέχρι και τώρα, έχω λάβει μηνύματα μόνο για να βγούμε και ούτε ένα "Τι κάνεις;". Και είναι πολύ σπαστικό όταν ολόκληρη τη χρονιά σου έλεγαν "Εμείς δε θα χαθούμε ποτέ..θα έρχομαι εκεί που θα περάσεις, θα βγαίνουμε, θα κάνουμε το ένα, το άλλο" και στην τελική τίποτα! Και να τονίσω πως η συγκεκριμένη παρέα μου ήταν από την πρώτη Γυμνασίου..
Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος
Το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών, που τελειώνουν το Λύκειο, ελπίζουν ότι η παρέα που είχαν τα περισσότερα χρόνια στο σχολείο, θα κρατήσει ακόμη κι όταν ο καθένας πάρει το δρόμο του.
Μπορώ να πω, λοιπόν, κι από τη δική μου εμπειρία ότι οι παρέες του Λυκείου αντέχουν στο χρόνο μόνο όταν είναι αληθινή και όχι καταναγκαστική. Όταν τελειώνει το σχολείο και οι φίλοι/-ες σου σού στέλνουν μηνύματα του τύπου "Μας ξέχασες..στείλε κανένα μήνυμα, πάρε κανένα τηλ." και σας θυμάται μόνο όταν είναι για έξοδο, εε τότε πιστεύω ότι τους αρμόζει η απάντηση "Βρε δε μας παρατάτε..". Στη δική μου περίπτωση, αυτό συνέβη, λοιπόν. Από τότε που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων μέχρι και τώρα, έχω λάβει μηνύματα μόνο για να βγούμε και ούτε ένα "Τι κάνεις;". Και είναι πολύ σπαστικό όταν ολόκληρη τη χρονιά σου έλεγαν "Εμείς δε θα χαθούμε ποτέ..θα έρχομαι εκεί που θα περάσεις, θα βγαίνουμε, θα κάνουμε το ένα, το άλλο" και στην τελική τίποτα! Και να τονίσω πως η συγκεκριμένη παρέα μου ήταν από την πρώτη Γυμνασίου..
Δεν είσαι μόνη.
Κι εγώ είχα κάποιες συζητήσεις του τύπου "Δε θα ήθελα να χαθούμε τελειώνοντας το σχολείο...", και με τα ίδια άτομα σταματήσαμε να περνάμε χρόνο μαζί ήδη από τις ενδοσχολικές... (Εγώ προσωπικά δεν επεδίωξα τίποτα, με σκοπό να "ελέγξω" τις προθέσεις τους...)
Το αποκορύφωμα ήταν η φράση μίας κοπέλας κάποτε "Μη μας παραμελήσεις επειδή θα είσαι σε καλή σχολή!" (όταν ακόμη ήλπιζα για Ιατρική Αθηνών)... Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του!
Δε με πειράζει και τόσο, μιας και ήξερα τι ζητούσα από τα συγκεκριμένα άτομα και, ακόμη κι αν έμενα εδώ, έτσι θα καταλήγαμε πολύ σύντομα...
Γνωριζόμαστε από την Α' Δημοτικού, αλλά πάντοτε είμαστε μόνον παρέα, κι όχι φίλοι.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά,φεύγω (κατασκήνωση ας πούμε) και δε κρατάω επαφή με τη μάνα μου,με τα παιδιά από το σχολείο θα κρατήσω;
Itach1
Διάσημο μέλος
Είτε μέσω τηλεφώνου είτε στο φβ.
Επίσης όταν λόγω γιορτών κλπ έχετε γυρίσει όλοι στην πόλη σας μην ντρέπεστε να πάρετε τηλ και να κάνετε το πρώτο βήμα ώστε να βγείτε για καφέ και να τα πείτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.