Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Αν θέλετε κορίτσια μην έρθετε με τίποτα Ξάνθη. Πήγα Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σφήμμυ και άνοιξε το μάτι μου.
Μόνο το μάτι άνοιξε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχεις θέμα με τη φοιτητική ζωή και της γυναίκες, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, κάνε αυτό που γουστάρεις. Στην τελική αν είσαι καλός όπου και να πας δεν θα μείνεις άνεργος.
Σκέψου πολύ καλά πριν πάρεις απόφαση, 5 χρόνια από τη ζωή σου είναι. Εγώ πάντως στο συστήνω ανεπιφύλλακτα το ΗΜΜΥ Χανίων.
Ρε αδερφέ δηλαδή μας λες ότι αν έρθουμε Χανιά δεν θα βρούμε κοπέλα ?? τι διάολο τόσοι φοιτητές δηλαδή στο Πολυτεχνείο τι κάνουν 5 χρόνια μπακουρηδες όλοι? μη μας τρελαινεις τέτοιες ώρες πρέπει να κάνουμε κ μηχανογραφικό
giorgostrelos
Νεοφερμένος
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fisher96 τα πράγματα στα Χανιά είναι τραγικά λίγο σε αυτό το θέμα. Όπως είπα η αρχιτεκτονική είναι γεμάτη γυναίκες, αλλά μόνο αυτή. Δεν λέω και οι άλλες σχολές έχουν γυναίκες αλλά ελάχιστες (π.χ. οι ΗΜΜΥ 1 στους 10). Γυναίκες προς Ρέθυμνο. Απλά επειδή πλησιάζει το μηχανογραφικό, θεωρώ πως πρέπει να ενημέρώσω για την κατάσταση επειδή το παιδί ρώτησε.
Δηλαδή κάθε Σ/Κ πρεπει να μαστε ρεθυμνο για να δουμε θηλυκο ?
nPb
Επιφανές μέλος
Στο πολυτεχνιο καλος η κακος μονο η αρχιτεχτονικη εχει κπολες στα αλλα τμηματα κατα κυριο λογο κατω απο μετριου οι κοπελες
Οι κοπέλες είναι έξυπνες φίλε μου. Ξέρουν τι σχολές επιλέγουν στο μηχανογραφικό-προπό. Επιλέγουν σχολές για να έχουν χρόνο για δημόσιες σχέσεις, συν ότι θα σπουδάσουν στην Γ/θμια εκπαίδευση. Οι σχολές με πολλά Μαθηματικά, Φυσικές, Πληροφορικές δεν προσφέρουν πολυτέλειες «καλής» φοιτητικής ζωής. Θέλουν κυριολεκτικό λιώσιμο. Θέλουν μεγάλη αυτοπειθαρχία την οποία αρκετοί άνθρωποι δεν την έχουν και δεν είναι ντροπή να το λέμε αυτό. Το βάψιμο στο μαλλί, η αποτρίχωση μπικίνι, τα μανικιούρ-πεντικιούρ, θέλουν πολύ χρόνο από τον διαθέσιμο χρόνο μελέτης. Γι' αυτό και η κάθε επιλογή έχει το κόστος της. Καλό τμήμα το ΗΜΜΥ, αλλά θα έχεις "χάσιμο" σε κάποιον τομέα. Στη ζωή, δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Νομίζω ότι την καλύτερη φοιτητική ζωή την κάνουν όσοι σπουδάζουν Στρατιωτικές Σχολές (π.χ. ΣΜΥ, Αστυνομίες) ή στα ΙΕΚ.
giorgostrelos
Νεοφερμένος
Δηλαδή κάθε Σ/Κ πρεπει να μαστε ρεθυμνο για να δουμε θηλυκο ?
Όχι αν είσαι τυχερός και παίξει κάνα καλό μουνάκι από αρχιτεκτονική ή άλλη σχολή, αλλά κατά κανόνα στο Ρέθυμνο θα έχεις όσες γουστάρεις. Αν έχεις και αμάξι, είσαι άρχοντας, δεν θα σου λείψει τίποτα.
Αλλά ρε φίλε αν σε ταλαιπωρεί, πήγαινε στη σχολή της πάτρας (μηχ υπολογιστών και πληροφορικής). Απλά δεν έχει τηλ/νίες και αυτοματισμούς (έχει ελάχιστα). Αλλά στους υπολογιστές παίζει νάναι και καλύτερη από τα Χανιά (Αυτό δεν το ξέρω βέβαια). Αφού όμως είναι άψογη, πήγαινε πάτρα καλύτερα, να σου φύγει και το άγχος. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ. Εσύ αποφασίζεις.
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Προσωπικά θεωρώ οτι είναι κόντρα στη φύση της γυναίκας να σπουδάζει θετικές ή πολυτεχνικές επιστήμες
ΑΥΤΟ μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω;
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
Δεν υπαρχει τροπος σκεψης χωρις συναισθηματα και αισθηματα
stellamix
Νεοφερμένος
οχι οτι θα δηλωσω με αυτα τα κριτηρια σχολη αλλα ετσι ενημερωτικα
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί ο απόλυτα ορθολογιστικός και χωρίς συναισθήματα τρόπος σκέψης είναι περισσότερο συνδεδεμένος με τον άντρα παρά με την γυναίκα στο μυαλό των περισσοτέρων μας.
Άρα, μάλλον αποτελώ εξαίρεση!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αν θέλετε κορίτσια μην έρθετε με τίποτα Ξάνθη. Πήγα Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σφήμμυ και άνοιξε το μάτι μου.
Άντε ρε τρελέ ήσουν ΣΦΗΜΜΥ. Άλλη φορά να το γράφεις άμα είναι να πας
Nina-nana
Διάσημο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ο λογος ειναι οτι η ωραια γκομενα δε θα στρωσει τι ποπουδακι της να σκιστει για να περασει πολυτεχνειο. Ποσες γυναικαρες εχετε δει σε βιβλιοθηκες να λιωνουν ολη μερα απ το διαβασμα? ζητημα να ναι μια στο εκατομυριο. Εχει γυναικες βεβαια στα τμηματα αυτα αλλα δε βλεπονται ουτε με αστυνομια.
Ρε μην τα λες αυτά. Δεν έχει σχέση η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας με το πόσο διαβαστερή είναι. Οι γυναίκες θα σε πουν ρατσιστή και με το δίκιο τους.
Κοίτα να δεις. Στο ΔΠΜΣ του ΕΜΠ Ναυτική & Θαλάσσια Τεχνολογία & Επιστήμη, όταν ήμουν φοιτητής για το πρόγραμμα σπουδών της ροής ΙΙ, ήμασταν 8 άτομα: 4 γυναίκες και 4 άντρες. Από τις 4 γυναίκες, η μία κοπέλα ήταν ΚΑΤΑΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ (έμοιαζε στην Anjelina Jolie αλλά ήταν ακόμα πιο όμορφη και είχε δίπλωμα αγρονόμου-τοπογράφου μηχανικού από το ΑΠΘ με βαθμό διπλώματος 7,73!), οι άλλες δύο κοπέλες ήταν ομορφούλες και η 4η ήταν μέτρια στην εμφάνιση (αλλά στο χαρακτήρα ένα μάτσο χάλια).
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.