methexys
Τιμώμενο Μέλος
Πιθανώς να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δε θα έλεγα ότι τον απορρίπτουμε και με τη μία, άλλωστε είναι ακίνδυνος απεναντί μας. Αλλά ναι, θα προτιμούσα να μην το κάνει.
Τώρα που το λέτε πάντως, κάπου υπήρχε ένα topic για αυτοτραυματισμό στο esteki...
λοιπόν πάω να φάω και επανέρχομαι για σοβαρές αναλύσεις, μόνο τέτοιες κάνουμε εδώ μέσα άλλωστε.
Καλά εννοείται ότι είναι ακινδυνος, δηλαδη τι θα μπορούσε να σου κανει; Δεν είναι λόγος για να απορρίψεις κάποιον αυτός... Δηλαδη, μπορει να σου αρέσει αυτός αλλά να εχει ψυχολογικά προβλήματα, οποτε σ´αυτην την περίπτωση χρειάζεται βοήθεια αλλά τέλος πάντων, σηκώνει μεγάλη κουβέντα αυτό το θεμα και όντως θα βγούμε off topic
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
και 63 κιλά
θέλω να βάλω 1-2
αλλά εχω τέτοιο μεταβολισμό
που βάζω πολύ δύσκολα κιλά
εχω και το τρέξιμο οπότε άντε να βάλω :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαίνεται όντως λίγο άσχημο
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
και κλείνω με το εξής:
-Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor.
-Well said
-Hodor
-Hodor
Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum
Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω...
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχείαεγώ πάντως με ύψος 1.70
και 63 κιλά
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία
τι άλλα στοιχεία;
ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια
nPb
Επιφανές μέλος
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρποςΈχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει;
nPb
Επιφανές μέλος
Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος
Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο
methexys
Τιμώμενο Μέλος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουνΈχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει;
πει μερικές σελίδες πίσω
αν δε βαριέσαι ψάξε
Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος
γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;;
εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμέναΕμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα
nPb
Επιφανές μέλος
Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα
Κάτι τέτοιο...
Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή)
jasonosaj
Νεοφερμένος
Κάτι τέτοιο...
Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά.
Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα
θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )-
anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης.
Just add ΝΤΟΠΑ
nPb
Επιφανές μέλος
Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα
όχι αυτο
αυτή η επιλογή τι κακό έχει;
jasonosaj
Νεοφερμένος
τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3
αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.