_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Κλισέ mode on:πρώτον και κυριότερο για μένα ο άντρας να είναι ψηλός...από 1,80 και πάνω...να μπορείς να κυκλοφορήσεις δίπλα του βρε παιδί μου
μετά προτιμώ κυρίως καστανούς-μελαχρινούς αν κι έχει τύχει να μου αρέσουν και ξανθοί...μ αρέσουν γενικά τα ίσια δόντια και το γλυκό χαμόγελο....!!
στο χρώμα των ματιών δεν έχω θέμα αρκεί να έχει "ζεστο" και φιλικό βλέμμα.... μ αρέσει ο άλλος να χει λίγα γενάκια....
από σώμα ούτε πολύ αδύνατος ούτε γεματούλης...ούτε να είναι κανένας τουμπανιάρης που δεν μπορεί να κλείσει τα χέρια του από τα πολλά φάρμακα...
όσον αφορά τον χαρακτήρα μ αρέσουν οι άντρες που είναι φιλικοί κι αρκετά κονωνικοί...χωρίς όμως να είναι δήθεν...να είναι συζητήσιμος,να έχει ενδιαφέροντα,να είναι τρυφερός....
δεν νομίζω να ζητάω πολλά ??
Ταμάμ,σκάω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sweet11
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Αρκεί να προέρχεται απο ευπορη οικογένεια. Λεφτα να χει και όλα τα αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Ελεος.
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4Αρκεί να προέρχεται απο ευπορη οικογένεια. Λεφτα να χει και όλα τα αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Απλα στο τελος αντι για peace επρεπε να λεει bitch,μετα εμεις φταιμε
Inna De
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να υπονοώ ότι οι μέτριοι είναι τα καλά παιδιά ή ότι οι μάναροι δεν είναι καλά παιδιά. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να εμπεδώσετε ότι η ομορφιά ή η ασχήμια δεν είναι συνάρτηση της προσωπικότητας. Υπάρχουν άσχημοι με καλή προσωπικότητα, όπως και πανέμορφοι με χάλια προσωπικότητα ή το αντίθετο. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inna De
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Αρχικα η εξωτερικη εμφανιση ειναι αυτη π θ με προσελκυσει(οχι ν ναι μοντελο)αλλα μετα ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα ειναι αυτα που θ παιξουν τον κυριοτερο ρολο...
Εγώ γιατί νομίζω πως το πρώτο που θα σε προσελκύσει είναι αν θεωρεί τη Νομική "μουράτη σχολή"? Χίλια συγγνώμη βρε Ιωάννα μου αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.
Inna De
Νεοφερμένος
Δεν γνωριζεις μονο ατομα τα οποια σε εχουν γοητευσει απο πριν...αντιθετα μπορει να γνωρισεις ακομα και τυχαια ατομα τα οποια ενω δεν σ ειχαν τραβηξει ιδιαιτερα την προσοχη,να ταιριαζετε!Ναι, για να σε κερδίσει με την προσωπικότητά του κάποιος πρέπει να έχεις γοητευτεί από κάτι για να μπεις στην διαδικασία να τον γνωρίσεις. Ειδάλλως με ποιον τρόπο; Κανείς δεν γράφει στο κούτελό του τι άνθρωπος είναι!
prinCess.
Επιφανές μέλος
- Δε μπορείς φίλε να είσαι 30+ ετών και να μένεις με τους γονείς σου. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πρέπει να μένεις μόνος.
- Δε μπορώ ο άλλος να κλαίγεται για τα λεφτά που δεν έχει. Οκ, κανείς δεν έχει πολλά λεφτά, αλλά μην είναι τα 8 στα 10 από αυτά που λες ''λεφτά-ανεργία-λεφτά-δουλειά-λεφτά-πείνα-λεφτά". Λίγη αισιοδοξία.
- Αν είναι μπιχλιάρης και δεν φοράει καν αποσμητικό....τελίτσες τελίτσες, δε χρειάζεται συνέχεια.
- Αν δε ξέρει να ντύνεται. Σόρρυ, δε ζητάω να' ναι μοντέλο, αλλά πρέπει τουλχ να ξέρει να ντύνεται και να προσέχει λίγο τον εαυτό του.
- Να μην έχει μηχανή. Μισώ τις μηχανές, ειδικά αυτές τις τεράστιες, κ ειδικά αν οδηγείς μεθυσμένος και ειδικά χωρίς κράνος και χαίρεσαι γι' αυτό.
- Να έχει αν γίνεται δουλειά, παρέες, φίλους, ενδιαφέροντα. Δε θέλω να κάνω σχέση και η μόνη του ασχολία να είμαι εγώ. ΠΙΕΣΗ.
- Να με σέβεται.
- Να μην είναι κάφρος, ειδικά με τους άλλους, ειδικά όταν δεν γίνεται για πλάκα.
- Να μην είναι χρυσαυγίτης.
- Να εκπέμπει μια διαφορετική αύρα, μια δυναμικότητα, μια περίεργη αίσθηση, δε μπορώ να την εκφράσω ακριβώς.
- Να είναι σχετικά έμπειρος. Και δεν εννοώ ερωτικά, γενικά μιλώντας. Να' χει να σου πει 5-6 πράγματα πέρα από το σεκς.
- Να μην είναι ρομαντικός. Ή τουλχ πολύ συχνά.
- Να μην είναι τσιγκούνης.
- Να ξέρει τι θέλει και να σου δείχνει ότι το θέλει.
- Να μπορεί να ''κολλήσει'' με τη παρέα μου και να μην είναι off σε περίπτωση που βρεθούμε όλοι μαζί.
Αν συνεχίσω κι άλλο θα γράψω άπειρα ακόμα, οπότε σταματάω εδώ και θα ξαναεπιστρέψω, αλλα τα πιο μπαμ-μπαμ τα είπα πιστεύω.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ονειρικός συνδυασμός...Αν είναι μπιχλιάρης και δεν φοράει καν αποσμητικό....τελίτσες τελίτσες, δε χρειάζεται συνέχεια.
Να μην είναι χρυσαυγίτης.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Πιο παλιά ήμουν πιο ρομαντική και έλεγα απλά τα κλασσικά ροζ. Πλέον υπάρχουν κάποια πράγματα που δε κοίταζα και τα θεωρώ ας πούμε στάνταρ.
- Δε μπορείς φίλε να είσαι 30+ ετών και να μένεις με τους γονείς σου. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Πρέπει να μένεις μόνος.
- Δε μπορώ ο άλλος να κλαίγεται για τα λεφτά που δεν έχει. Οκ, κανείς δεν έχει πολλά λεφτά, αλλά μην είναι τα 8 στα 10 από αυτά που λες ''λεφτά-ανεργία-λεφτά-δουλειά-λεφτά-πείνα-λεφτά". Λίγη αισιοδοξία.
- Αν είναι μπιχλιάρης και δεν φοράει καν αποσμητικό....τελίτσες τελίτσες, δε χρειάζεται συνέχεια.
- Αν δε ξέρει να ντύνεται. Σόρρυ, δε ζητάω να' ναι μοντέλο, αλλά πρέπει τουλχ να ξέρει να ντύνεται και να προσέχει λίγο τον εαυτό του.
- Να μην έχει μηχανή. Μισώ τις μηχανές, ειδικά αυτές τις τεράστιες, κ ειδικά αν οδηγείς μεθυσμένος και ειδικά χωρίς κράνος και χαίρεσαι γι' αυτό.
- Να έχει αν γίνεται δουλειά, παρέες, φίλους, ενδιαφέροντα. Δε θέλω να κάνω σχέση και η μόνη του ασχολία να είμαι εγώ. ΠΙΕΣΗ.
- Να με σέβεται.
- Να μην είναι κάφρος, ειδικά με τους άλλους, ειδικά όταν δεν γίνεται για πλάκα.
- Να εκπέμπει μια διαφορετική αύρα, μια δυναμικότητα, μια περίεργη αίσθηση, δε μπορώ να την εκφράσω ακριβώς.
- Να είναι σχετικά έμπειρος. Και δεν εννοώ ερωτικά, γενικά μιλώντας. Να' χει να σου πει 5-6 πράγματα πέρα από το σεκς.
- Να μπορεί να ''κολλήσει'' με τη παρέα μου και να μην είναι off σε περίπτωση που βρεθούμε όλοι μαζί.
Αν συνεχίσω κι άλλο θα γράψω άπειρα ακόμα, οπότε σταματάω εδώ και θα ξαναεπιστρέψω, αλλα τα πιο μπαμ-μπαμ τα είπα πιστεύω.
τα χω ολα.
prinCess.
Επιφανές μέλος
τα χω ολα.
Σου λείπει το σημαντικότερο όμως.
[κοκκινο κραγιον]
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Σου λείπει το σημαντικότερο όμως.
[κοκκινο κραγιον]
καποιος η μαλλον καποια θα μου παρει
prinCess.
Επιφανές μέλος
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Καθυστερημένο δώρο βαλεντίνου.
θα το βαλω και θ ακουσω αυτο https://www.youtube.com/watch?v=tAp9BKosZXs για να σε θυμαμαι
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πιο παλιά ήμουν πιο ρομαντική και έλεγα απλά τα κλασσικά ροζ. Πλέον υπάρχουν κάποια πράγματα που δε κοίταζα και τα θεωρώ ας πούμε στάνταρ.
- Να με σέβεται.
Βέβαια, για να βρεις κάτι τέτοιο το οποίο να εκπληρώνει τις 15 χιλιάδες προϋποθέσεις , θα πρέπει εσύ η ίδια να εκπληρώνεις 15 χιλιάδες προϋποθέσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.