Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και χαζο πρωτα κοιταω παπουτσια....μετα αν εχει μουσι....κανεις που να με καταλαβενει επιτελους???
Τι μάρκα προτιμάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και χαζο πρωτα κοιταω παπουτσια....μετα αν εχει μουσι....κανεις που να με καταλαβενει επιτελους???
σαν να λεμε παπας για μουσι
nPb
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ε, all stars κλασικά, μαλλιάς, απλυσιά και λοιπά.. αυτό εννοεί μάλλον
Είναι αυτό που λέω εγώ, να έχει τα τρία Α: Απλυτος, Αξύριστος, Αχτένιστος.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Αξύριστος
Το λέει και το αβαταρ μου αλλωστε
nex.
Νεοφερμένος
τι εννοείς μπλα μπλα... ?Να είναι μπλα μπλα μπλα μπλα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Το λέει και το αβαταρ μου αλλωστε
Όχι δεν κατάλαβες, και τα 3 πρέπει να τα έχεις. Μην κάνουμε μισές δουλειές...
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Όχι δεν κατάλαβες, και τα 3 πρέπει να τα έχεις. Μην κάνουμε μισές δουλειές...
Α πρέπει να είμαι και άπλυτος δηλαδή ? χαχα
σαν να λεμε παπας για μουσι
Τι ακριβως ενοεις???
Τι μάρκα προτιμάς;
Δν ξερω αλλα το εχω παρατηρησει...κλεινω προς τα nike...
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
αμ.. να ξεραμε τι κοιτατε στα αλήθεια...
Γιατι εμεις ξερουμε τι κοιτατε εσεις???αυτα διαφερουν ..καθενας εχει τα γουστα του...
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ακριβως ενοεις???
αν ειναι σαν του μπαλαφα το παμε για παπας(https://www.elculture.gr/music/balafas-fuzz-2011-79538)
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ειναι σαν του μπαλαφα το παμε για παπας(https://www.elculture.gr/music/balafas-fuzz-2011-79538)
E οχι και εετσι....ειπαμε...πολυυ πιο κοντο....ισα ισα να υπαρχει..μετα τη πεμπτη εκτη μερα τ ξυρισματος...
Μια ερωτηση προς ολες τις κοπελες οσον αφορα εξωτερικα χαρακτηριστικα: Αν ηταν να επιλεξετε αναμεσα σε 2 διαφορετικους τυπους αντρων, ο 1ος να ηταν σαν τον Ντικαπριο και ο 2ος σαν αυτον τον Εζελ απο τα τουρκικα, ποιον και γιατι θα επιλεγατε;;
Εζεεελ εζεεεελ..πολυ ωραιος αντρας αλλα βμζ πως δν ειν της ηλικιας μου...αλλα ειν πολυ ωραιος..ο.ντικαπριο εινε λιγο σαν παιδακι ..δν μαρεσει κ τοσο..ενω ο εζελ φενεται ..ειν αντρας..
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
ε υπάρουν κάποια γενικά πρότυπα π.χ. δεν μας αρέσουν οι χοντρές... Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι κοιτάτε , αλλά όταν μας το παίζετε ντίβες μετά , μας ψιλοαπαξιείτε και περιμενετε μετα να βγαλουμε συμπερασμαΓιατι εμεις ξερουμε τι κοιτατε εσεις???αυτα διαφερουν ..καθενας εχει τα γουστα του...
ε υπάρουν κάποια γενικά πρότυπα π.χ. δεν μας αρέσουν οι χοντρές... Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι κοιτάτε , αλλά όταν μας το παίζετε ντίβες μετά , μας ψιλοαπαξιείτε και περιμενετε μετα να βγαλουμε συμπερασμα
Κοιτααα..αυτο δν γινεται με οοολες...δλδ ετσι πως μ τ περιγραφεις ειναι σαν να μ λες για μια πλουσια ψιλομητα που δν ξερει τι θελει...
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
πλουσια δεν παιζει εγω θα το έλεγα ''το παίζω αδιάφορη, είμαι γαμάτη '' κτλ , ενώ είναι μέτρια......Κοιτααα..αυτο δν γινεται με οοολες...δλδ ετσι πως μ τ περιγραφεις ειναι σαν να μ λες για μια πλουσια ψιλομητα που δν ξερει τι θελει...
πλουσια δεν παιζει εγω θα το έλεγα ''το παίζω αδιάφορη, είμαι γαμάτη '' κτλ , ενώ είναι μέτρια......
Ναι οκεη..ειλικρινα αυτες θελω να τις σπασω στο ξυλο...συμφωνω μαζι σου απολυτα...
βικτόρια κ.
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.