nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Κορίτσια θα ήθελα να δω την γνώμη σας.
Ως κριτήριο ομορφιάς, ερωτικής έλξης παίζει σημαντικό ρόλο αν το αγόρι φοράει ή όχι, γυαλιά μυωπίας;
Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου αρέσουν όσοι φοράνε αυτά τα μεγαλούτσικα, μαύρα γυαλιά (έχω και προτίμηση στο χρώμα με την προϋπόθεση ότι τους πηγαίνουν φυσικά) και έχουν γενικά ωραίο στυλάκι. Καλά, δεν λέω να ασχολείστε με τα ρούχα συνεχώς ή να κάνετε υπερβολές, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι ωραίο να έχεις μια περιποιημένη εμφάνιση και ένα στυλάκι που να δείχνει άποψη Γενικά, δεν θα έλεγα ότι τα γυαλιά παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μου αρέσουν.
uncensored
Νεοφερμένος
Ως κριτήριο ομορφιάς, ερωτικής έλξης παίζει σημαντικό ρόλο αν το αγόρι φοράει ή όχι, γυαλιά μυωπίας;
Ως ομοιοπαθούσα, καθώς φοράω γυαλιά μυωπίας με αρκετά μεγάλο βαθμό, δεν το θεωρώ καθόλου μείον. Ίσα ίσα που θεωρώ οτι προσδίδει στυλ σε αυτόν που τα φοράει. Βασική προϋπόθεση να του ταιριάζει ο σκελετός και το χρώμα.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου αρέσουν όσοι φοράνε αυτά τα μεγαλούτσικα, μαύρα γυαλιά (έχω και προτίμηση στο χρώμα με την προϋπόθεση ότι τους πηγαίνουν φυσικά) και έχουν γενικά ωραίο στυλάκι. Καλά, δεν λέω να ασχολείστε με τα ρούχα συνεχώς ή να κάνετε υπερβολές, αλλά πώς να το κάνουμε, είναι ωραίο να έχεις μια περιποιημένη εμφάνιση και ένα στυλάκι που να δείχνει άποψη Γενικά, δεν θα έλεγα ότι τα γυαλιά παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μου αρέσουν.
Σίγουρα, σίγουρα, αρκεί να μην εννοείς κλαρινογαμπρούς με γυαλιά που έχουν χρυσές λεπτομέρειες
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χαχα όχι, οι κλαρινογαμπροί και οι κάγκουρες δεν είναι του στυλ μουΩς ομοιοπαθούσα, καθώς φοράω γυαλιά μυωπίας με αρκετά μεγάλο βαθμό, δεν το θεωρώ καθόλου μείον. Ίσα ίσα που θεωρώ οτι προσδίδει στυλ σε αυτόν που τα φοράει. Βασική προϋπόθεση να του ταιριάζει ο σκελετός και το χρώμα.
Σίγουρα, σίγουρα, αρκεί να μην εννοείς κλαρινογαμπρούς με γυαλιά που έχουν χρυσές λεπτομέρειες
Και εγώ φοράω γυαλιά, κυρίως όταν διαβάζω ή βλέπω tv αλλά ευτυχώς δεν έχω μεγάλο βαθμό. Ναι, συμφωνώ ότι προσδίδουν στυλ
uncensored
Νεοφερμένος
Χαχα όχι, οι κλαρινογαμπροί και οι κάγκουρες δεν είναι του στυλ μου
Και εγώ φοράω γυαλιά, κυρίως όταν διαβάζω ή βλέπω tv αλλά ευτυχώς δεν έχω μεγάλο βαθμό. Ναι, συμφωνώ ότι προσδίδουν στυλ
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Ευτυχώς δεν λες τίποτα! Εγώ τα φοράω παντού γιατί απλά δεν βλέπω χωρίς αυτά. Φαντάσου ότι μέσα σε 7 μήνες(είχα πάει τον Αύγουστο και ξαναπήγα Μάρτη μου ανέβηκε 1,50 βαθμό ). Θεωρώ πως κάποιο ρόλο πρέπει να παίζουν και οι πανελλήνιες βέβαια!
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα άλλα τααα... βρίσκουμε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Ευτυχώς δεν λες τίποτα! Εγώ τα φοράω παντού γιατί απλά δεν βλέπω χωρίς αυτά. Φαντάσου ότι μέσα σε 7 μήνες(είχα πάει τον Αύγουστο και ξαναπήγα Μάρτη μου ανέβηκε 1,50 βαθμό ). Θεωρώ πως κάποιο ρόλο πρέπει να παίζουν και οι πανελλήνιες βέβαια!
Εμένα μισό που ανεβαίνει περίπου κάθε χρονο. Η βλακεία είναι ότι στο ένα έχω μεγάλη διαφορά με το άλλο.
Μου αρέσει να φοράω γυαλιά. Όλοι μου λένε να βάλω φακούς όμως.
Γενικά αγόρια δε βλέπω συχνά να φοράνε γυαλιά οράσεως. Στο σχολείο ούτε ένα. Ο αδερφός μου τα φοράει σπάνια.
Ίσως να προτιμούν τους φακούς γιατί δε νιώθουν άνετα με τα γυαλιά.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα μισό που ανεβαίνει περίπου κάθε χρονο. Η βλακεία είναι ότι στο ένα έχω μεγάλη διαφορά με το άλλο.
Γενικά αγόρια δε βλέπω συχνά να φοράνε γυαλιά οράσεως. Στο σχολείο ούτε ένα. Ο αδερφός μου τα φοράει σπάνια.
Μωρέ εμάς ντρέπονται..
Έχουμε ένα παιδί μέσα στην τάξη που τα φέρνει, δε βλέπει στον πίνακα αλλά τα βάζει όποτε δεν τον παρακολουθούμε.. χιχι
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Eμένα μου είχε κατεβει η μυωπία το φθινόπωρο (ναι!! κάποιοι λένε ότι δεν γίνεται αυτό, αλλά να που έγινε), τώρα όμως έχει ανεβει λίγο. Μπορεί να βάλω φακούς αφού τελειώσουν οι εξετάσεις. Σκεφτόμουν μάλιστα να πάρω χρωματιστούς αλλά μου λένε όλοι ότι τα μάτια μου έχουν ωραίο χρώμα (πςς, πόσο μετριόφρων είμαι), οπότε δεν ξέρω
Back on topic: Εγώ ξέρω αρκετά αγόρια που φοράνε γυαλιά, αλλά συνήθως τα φοράνε μόνο την ώρα του μαθηματος, μετά τα βγάζουν. Μάλλον δεν νιώθουν άνετα. Πάντως εμένα μου αρέσουν όσοι φοράνε αυτα τα μαύρα γυαλιά που είπα και πιο πάνω, μου τραβάνε την προσοχή αμέσως
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
εγώ φοράω γυαλιά 13 χρόνια
ούτε μια στιγμή δεν έβαλα φακούς
Aggeliki G.
Νεοφερμένος
Προσωπικά πιστεύω πως τα γυαλιά μυωπίας δεν παίζουν κανένα ρόλο, με την προϋπόθεση όμως να σου ταιριάζουν φυσικά. Υπάρχουν αγόρια που είναι πολύ πιο ωραίοι με γυαλιά, όπως και να το κάνουμε δίνουν ένα άλλο αέρα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
εγώ φοράω γυαλιά 13 χρόνια
ούτε μια στιγμή δεν έβαλα φακούς
Eμένα μου είχε κατεβει η μυωπία το φθινόπωρο (ναι!! κάποιοι λένε ότι δεν γίνεται αυτό, αλλά να που έγινε), τώρα όμως έχει ανεβει λίγο. Εγώ μπορεί να βάλω φακούς αφού τελειώσουν οι εξετάσεις. Σκεφτόμουν μάλιστα να πάρω χρωματιστούς αλλά μου λένε όλοι ότι τα μάτια μου έχουν ωραίο χρώμα (πςς, πόσο μετριόφρων είμαι), οπότε δεν ξέρω
Back on topic: Εγώ ξέρω αρκετά αγόρια που φοράνε γυαλιά, αλλά συνήθως τα φοράνε μόνο την ώρα του μαθηματος, μετά τα βγάζουν. Μάλλον δεν νιώθουν άνετα. Πάντως εμένα μου αρέσουν όσοι φοράνε αυτα τα μαύρα γυαλιά που είπα και πιο πάνω, μου τραβάνε την προσοχή αμέσως
Μωρέ εμάς ντρέπονται..
Έχουμε ένα παιδί μέσα στην τάξη που τα φέρνει, δε βλέπει στον πίνακα αλλά τα βάζει όποτε δεν τον παρακολουθούμε.. χιχι
Εγω έχω βάλει φακούς αλλα όλο μου έπεφταν. Αφήστε που εκανα 1 ώρα να τους βάλω.
Βασια, λες κοκκαλινα μαύρα; Έχει ο αδερφός μου κ αφού δεν τα φορούσε τα είχε κατασχέσει η αδερφη μου για φωτογραφίες. Χαχα Τώρα που πήγε στρατό τα φοράει συνέχεια.
Κ γω πιστεύω οτι πολλοί νιώθουν άβολα. Νομίζουν οτι οι γυναίκες θα τους περάσουν για σπασικλακια :p
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγω έχω βάλει φακούς αλλα όλο μου έπεφταν. Αφήστε που εκανα 1 ώρα να τους βάλω.
Βασια, λες κοκκαλινα μαύρα; Έχει ο αδερφός μου κ αφού δεν τα φορούσε τα είχε κατασχέσει η αδερφη μου για φωτογραφίες. Χαχα Τώρα που πήγε στρατό τα φοράει συνέχεια.
Κ γω πιστεύω οτι πολλοί νιώθουν άβολα. Νομίζουν οτι οι γυναίκες θα τους περάσουν για σπασικλακια :p
χαχα ναι,αυτά εννοώ! Ναι, μπορεί γι'αυτό να μην τα φοράνε συχνά
ivilinia_new
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
sapiosexual
fair enough
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τέλος, να κερνάτε την κοπέλα στο πρώτο ραντεβού έστω (ειδικά οι Αθηναίοι γιατί οι επαρχιώτες το κάνουν), αλλιώς θα σας πουν τσιγκούνη!
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
χαχα ναι,αυτά εννοώ! Ναι, μπορεί γι'αυτό να μην τα φοράνε συχνά
Δεν τα φοράνε διότι θεωρούν ότι θα φάνε άκυρο από εσάς. H πάθηση στα μάτια θεωρείται ένδειξη φλωριάς για πολλούς έφηβους. Για τις κοπέλες είναι διαφορετικά τα πράγματα. Παλιότερα, όταν έπαιζε το σίριαλ "Μαρία η Άσχημη" και "Λάκης ο Γλυκούλης" αρκετός τηλεορασόπληκτος κόσμος είχε ταυτίσει τηλεοπτικούς ρόλους με καθημερινούς ανθρώπους. Τότε νομίζω πρέπει τα καταστήματα οπτικών να ξεστόκαραν φακούς επαφής...made in Italy.
Και εγώ πιστεύω ότι έναν άνθρωπο με τον οποίο θες να είσαι μαζί του δεν στέκεσαι σε ανούσια πράγματα. Απλώς ρώτησα, επειδή τυγχάνει και έχω ακούσει ασυναρτησίες από κοπέλες.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Δεν τα φοράνε διότι θεωρούν ότι θα φάνε άκυρο από εσάς. H πάθηση στα μάτια θεωρείται ένδειξη φλωριάς για πολλούς έφηβους. Για τις κοπέλες είναι διαφορετικά τα πράγματα. Παλιότερα, όταν έπαιζε το σίριαλ "Μαρία η Άσχημη" και "Λάκης ο Γλυκούλης" αρκετός τηλεορασόπληκτος κόσμος είχε ταυτίσει τηλεοπτικούς ρόλους με καθημερινούς ανθρώπους. Τότε νομίζω πρέπει τα καταστήματα οπτικών να ξεστόκαραν φακούς επαφής...made in Italy.
Και εγώ πιστεύω ότι έναν άνθρωπο με τον οποίο θες να είσαι μαζί του δεν στέκεσαι σε ανούσια πράγματα. Απλώς ρώτησα, επειδή τυγχάνει και έχω ακούσει ασυναρτησίες από κοπέλες.
Αν σου κάνει το "κλικ" ο άλλος, δεν θα σταθείς στο αν φοράει γυαλιά ή όχι. Πραγματικά, μου φαίνεται μεγάλη χαζομάρα να απορρίπτεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή φορά γυαλιά, έλεος δηλαδή αλλά τι να πεις, ο καθένας με τα γούστα του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.